انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دیر فرمت شدن فلش در دبیان  (دفعات بازدید: 1564 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 𝓲𝓪𝓷𝓭𝓲

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
  • Debian 12
دیر فرمت شدن فلش در دبیان
« : 05 فروردین 1404، 11:52 ب‌ظ »
صلام
من با نرم افزار دیسک دبیان، یه فلش  رو زدم فرمت کنه، نزدیک ۴۰ دقیقه هست تموم نشده... توش هم فقط بوتیبل دبیان پایدار بود... علت اینکه اینقدر ظول میکشه چیه؟ و اینکه با ترمینال با چه دستوری فلش رو فرمت کنم؟ برای بوتیبل کردن فلش حتما باید مانت کنم؟

همچون سمی کالنم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2803
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : دیر فرمت شدن فلش در دبیان
« پاسخ #1 : 06 فروردین 1404، 04:37 ق‌ظ »
درود

احتمالا چون موقع قالب‌بندی دوباره‌ی دیسک گزینه‌ی زیر را روشن کرده‌ بودید و این باعث میشه به جای قالب‌بندی سریع تمام سکتور های دیسک پاک بشن.

درسته؟ اگه اون گزینه روشن بوده که کاملا طبیعی هست.
در تصوری هم که گذاشتید در بالای نوار آبی رنگ نوشته Erasing Device پس احتمالا اون گزینه رو روشن کرده بودید.

نقل‌قول
و اینکه با ترمینال با چه دستوری فلش رو فرمت کنم؟ برای بوتیبل کردن فلش حتما باید مانت کنم؟
بنظرم برای قالب بندی رسانه‌ها از همون نرم‌افزار دیسک گنو استفاده کنید و بله برای قابل راه‌اندازی کردن فلش هم باید حتما ماونت بشه.
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1404، 05:05 ق‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین 𝓲𝓪𝓷𝓭𝓲

• Jr. Member
  • *
  • Debian 12
« پاسخ #2 : 06 فروردین 1404، 09:25 ب‌ظ »
درود

احتمالا چون موقع قالب‌بندی دوباره‌ی دیسک گزینه‌ی زیر را روشن کرده‌ بودید و این باعث میشه به جای قالب‌بندی سریع تمام سکتور های دیسک پاک بشن.

درسته؟ اگه اون گزینه روشن بوده که کاملا طبیعی هست.
در تصوری هم که گذاشتید در بالای نوار آبی رنگ نوشته Erasing Device پس احتمالا اون گزینه رو روشن کرده بودید.

نقل‌قول
و اینکه با ترمینال با چه دستوری فلش رو فرمت کنم؟ برای بوتیبل کردن فلش حتما باید مانت کنم؟
بنظرم برای قالب بندی رسانه‌ها از همون نرم‌افزار دیسک گنو استفاده کنید و بله برای قابل راه‌اندازی کردن فلش هم باید حتما ماونت بشه.
اون گزینه پیشفرض غیرفعاله... حتی یکبار هم با فعال کردنش فلش رو فرمت کردم باز طول کشید... نزدیک ۴۰ دقیقه میکشه...
همچون سمی کالنم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 فروردین 1404، 10:58 ب‌ظ »
خب بله
اگه غیر فعال باشه طول نمیکشه.

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 671
« پاسخ #4 : 07 فروردین 1404، 03:05 ب‌ظ »
صلام
من با نرم افزار دیسک دبیان، یه فلش  رو زدم فرمت کنه، نزدیک ۴۰ دقیقه هست تموم نشده... توش هم فقط بوتیبل دبیان پایدار بود... علت اینکه اینقدر ظول میکشه چیه؟ و اینکه با ترمینال با چه دستوری فلش رو فرمت کنم؟ برای بوتیبل کردن فلش حتما باید مانت کنم؟

سلام.من مشکل شمارو تو اینترنت جستجو کردم.تو reddit یکی با همین برند فلش شما مشکل مشابه ای داشت.یکبار با ابزار gparted عملیات قالب بندی و فرمتو تست کنید.

آفلاین 𝓲𝓪𝓷𝓭𝓲

• Jr. Member
  • *
  • Debian 12
« پاسخ #5 : 07 فروردین 1404، 08:49 ب‌ظ »
صلام

سلام.من مشکل شمارو تو اینترنت جستجو کردم.تو reddit یکی با همین برند فلش شما مشکل مشابه ای داشت.یکبار با ابزار gparted عملیات قالب بندی و فرمتو تست کنید.
سلام
مگه فرمت gparted با برنامه پیشفرض دیسک دبیان فرق داره؟
همچون سمی کالنم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 فروردین 1404، 09:18 ب‌ظ »
نقل‌قول
مگه فرمت gparted با برنامه پیشفرض دیسک دبیان فرق داره؟

گفتن فقط یک آزمایش کنید و نتیجه رو بگید، یک‌جورایی از اون راه حل های خاموش روشنش کن درست میشه هست.