انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جایگزین google keep  (دفعات بازدید: 2141 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 863
  • میلاد فشی
جایگزین google keep
« : 31 خرداد 1404، 09:25 ق‌ظ »
من اخیرا روی موبایلم جزوه نویسی میکنم و جزوه نویسی کاغذی رو کنار گذاشتم.نرم افزار google keep کارم رو راه میندازه ولی اولا برای گوگل هستش و همه میدونیم که امن نیست در ضمن قابلیت خروجی گرفتن محلی یا لوکال رو نداره و فقط بر روی سرورهای خودش به صورت ابری ذخیره ش میکنه.من خودم تحقیق کردم به Joplin رسیدم.برای فضای ابریش میتونیم از next cloud استفاده کنیم !؟
کلا بخوام به جای همین اندروید شیاومی خودم rom سفارشی مثل Lineage os نصب کنم برای جایگزینی سرویس های ناامن گوگل شما چه راهکاری دارید.چه نرم افزار هایی رو توصیه میکنید!؟
من وابستگی به سرویس های گوگل یکی keep note هستش یکی google driver و یکی امکان sync شدن تقویم و یادداشت ها و شماره تلفن ها با gmail ام هستش.ایا با حذف گوگل میتونم معادل و مشابه اینها رو داشته باشم!؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 995
پاسخ : جایگزین google keep
« پاسخ #1 : 01 تیر 1404، 10:47 ق‌ظ »
نقل‌قول
من خودم تحقیق کردم به Joplin رسیدم.برای فضای ابریش میتونیم از next cloud استفاده کنیم !؟
بله می‌تونید؛ من خودمم از این برنامه استفاده می‌کنم چند وقته و عالیه.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #2 : 02 تیر 1404، 10:56 ق‌ظ »
ممنون
فقط یه بدی داره.نسخه وب نداره.حتما باید دسکتاپ نصب کنی.ظاهرا لایسنس mit داره و تو مخازن رسمی هم نیست.ولی خوب برنامه به خوبی این که تو مخازن رسمی هم باشه من که پیدا نکردم
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #3 : 02 تیر 1404، 04:02 ب‌ظ »
یادم رفت بگم من اولویتم نسخه اندرویدشه.من با گوگل کیپ مقابسه ش کردم.گوگل کیپ نمیتونه جدول نشون بده markdown هم اصطلاحا نداره.نسخه اندروید one note به معناوی واقعی کلمه مزخرف بود حالا شاید فقط نسخه ویندوزش به درد بخوره.که البته ترجیح من اندروید و همچنین همین نرم افزارهای متن باز و آزاده.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 تیر 1404، 09:13 ق‌ظ »
بله نسخه وب نداره ولی اگه می‌گید بیشتر برای اندروید می‌خواید اپش کاملا پایدار و اوکیه.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 04 تیر 1404، 12:07 ق‌ظ »
بله نسخه وب نداره ولی اگه می‌گید بیشتر برای اندروید می‌خواید اپش کاملا پایدار و اوکیه.
ممنون از راهنمایی تون
ببخشید شما از کدوم فضای ابری برای sync شدن استفاده میکنید.من میخواستم از فضای رایگان next cloud استفاده کنم که بلد نبودم و موفق هم نشدم.disroot.org هم دو گیگ رایگان میده و هرچی باشن این دوتا از گوگل امن ترند.اونم نتونستم به این برنامه با webdav معرفی کنم.شما چی کار کردید!؟ از همون فضای ابری خود joplin استفاده میکنید یا خودوتون فضای ابری جداگانه بهش معرفی کردید.لطفا راهنمایی کنید و آیا فضای ابری joplin قابل اطمینان و کافیه !؟
از همه بدتر هر pcloud و nextcloud و disroot  که سابقه بهتری در حریم خصوصی دارند توسط فیلترینگ کشورمون مسدود شدند ولی drive.google و فضای ابری گوگل آمریکا کاملا بازه
اینم شده قضیه مسدود شدن تلگرام و باز بودن واتساپ!!!
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1404، 12:10 ق‌ظ توسط milad.fashi »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #6 : 04 تیر 1404، 12:55 ق‌ظ »
من با کمی سماجت تونستم Joplin رو با next cloud رایگان tab.digit همگام سازی یا synchronization کنم
برای این کار داخل فضای ابری next cloud یه پوشه به اسم Joplin ساختم.
با همون کلاینت اندروید نکست کلود روی پوشه joplin منو رو آوردم و فضای پوشه رو با قابلیت خواندن و نوشتن لشتراک گذاری یا share کردم
یه لینک بهم داد لینک رو به شکل زیر اصلاح ش کردم
https://leo.it.tab.digital/remote.php/webdav/Joplin/این لینک رو در قسمت تنظیمات برنامه joplin برای nextcloud WebDav URL تنظیم کردم
نام کاربری و رمز عبور صحیح رو بهش دادم.به راحتی sync شد و داخل اون پوشه کلی فایل آپلود کرد
فقط چیزی که رو مخمه فیلتر بودن nextcloud هستش و همین دسترسی به اون رو مشکل و کند کرده
چی کار کنیم رفع فیلترش کنند.راهی داره !؟ میشه همگی درخواست بدیم !؟

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 202
« پاسخ #7 : 04 تیر 1404، 01:29 ق‌ظ »
سلام
nextcloud خودش امکانات زیادی مثل Notes داره که مارک‌داون هم پشتیبانی می‌کنه: https://apps.nextcloud.com

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 04 تیر 1404، 09:46 ق‌ظ »
نقل‌قول
ببخشید شما از کدوم فضای ابری برای sync شدن استفاده میکنید.
Dropbox

نقل‌قول
فقط چیزی که رو مخمه فیلتر بودن nextcloud هستش و همین دسترسی به اون رو مشکل و کند کرده
دیگه الان یه VPN خوب یه چیز حیاتیه به نظرم زیاد نباید مشکلی باشه چون حجم بالایی هم که قاعدتا قرار نیست سینک کنه.

آفلاین Aminavy-r

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
« پاسخ #9 : 05 تیر 1404، 07:32 ب‌ظ »
سلام!
فکر کنم که یه چیزی یادم بیاد: فکر کنم نکست کلاود چی بهش میگن (اصطلاحش رو یادم رفته) ولی یه جورایی مثل ماستادون و... بشه ازش نمونه ساخت. (مطمئن نیستم)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #10 : 11 تیر 1404، 01:52 ق‌ظ »
شاید اشتباه ازمن بود nextcloud الان فیلتر نیست

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2850
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #11 : 11 تیر 1404، 07:46 ق‌ظ »
سلام!
فکر کنم که یه چیزی یادم بیاد: فکر کنم نکست کلاود چی بهش میگن (اصطلاحش رو یادم رفته) ولی یه جورایی مثل ماستادون و... بشه ازش نمونه ساخت. (مطمئن نیستم)

nextcloud یک خدمت آزاده. از هر خدمت آزادی میشه نمونه ساخت.  از خیلی چیزا میشه نمونه ساخت، تفاوت اصلی ماستادون در  این که هم میشه ازش نمونه ساخت و هم نمونه هاش میتونن با هم ارتباط باشن و شبکش نامتمرکزه. البته nextcloud برای پیام رسانی نیست و نیازی به این نداره. نمیدیدونم شایدم همین الآن هم این ویژگی رو داره!
« آخرین ویرایش: 11 تیر 1404، 09:58 ق‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #12 : دیروز ساعت 12:20 ق‌ظ »
سرویس های رایگان نکست کلود به شدت کنده.اصلا قابل قیاس با گوگل درایو لامصب نیست
تنها راه داشتن سرعت گوگل درایو خرید vps سریع یا نصب نکست کلود بر روی رایانه شخصیه !؟ مثلا برد رزبری پای !؟