انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تعیین و تکلیف پشتیبانی از راه‌انداز های انحصاری در انجمن  (دفعات بازدید: 161 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2855
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
درود.

یکی از قوانین انجمن اینکه انجمن از نرم‌افزار های انحصاری پشتیبانی نمیکنه و من هم مشکلی با این قانون ندارم.
برای نمونه وقت صرف کردن برای کروم، vscode یا اینجور زباله ها کاملا وقت تلف کردنه و هم بی‌هوده.

ولی برای راه‌انداز های انحصاری، من دیدم که در بسیاری از موارد خود ناظرین دست به پاسخ دادن به اینگونه مشکلات و راهنمایی فرد پرسش کننده میکنند و اون موضوع رو هم مسدود نمیکنند.

بنظر من قانونو جوری عوض کنیم که پشتیبانی از راه‌انداز ها یک مورد استثناء باشه. ولی نه هر راه‌اندازی! راه‌انداز هایی که واقعا کارکنن، برای نمونه راه‌انداز انحصاری انویدیا واقعا فاجعه هست و در بسیاری از موارد حتی بعد از نصب هم شناخته نمیشه و حتی اگه شناخته هم بشه با هزار تا چیز اختلال داره.

منظور من بیشتر در مورد راه‌انداز های انحصاری کارت‌‌های شبکه، صدا و بلوتوثه ولی هنوز راه‌انداز هایی مثل راه‌انداز انحصاری انویدیا مسدود باشه.

اگر هم باز قوانین تغیر نکرد پس خواهشا ناظران از این به بعد به درستی به مسئولیت خود عمل کنند.
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1404، 11:28 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 891
    • Mastodon
زیاد سخت نگیر، اگه بخوای همه اینطوری به قوانین عمل کنن باید مدیران این انجمن هم گشت ارشاد بزارن که.
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19806
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پرسش در مورد راه‌اندازهایی که در مخازن رسمی موجودند فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن