انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سرور چرا ارور میده؟ مدیران فنی جواب بدن؟  (دفعات بازدید: 5356 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
Some of our servers are currently running amok.

We are trying hard to get it up as soon as possible again. So stay tuned!

Sorry for the inconvenience.

سلام به مدیران محترم؛

پیامی هست که چند وقتیه که هی برای من نمایش داده میشه، البته ارورهای دیگه ای هم میده مثل 500 خورده ای و از این قبیل اخطار ها.

آیا هاست شما با 3 کاربر وارد شده و چند میهمان باید این پیام های زیبا را به نمایش در آورد؟

خواهشا مشکل را پی گیری نمایید، دوستانی هم که با این مشکل روبرو شده اند اعلام کنند.

با تشکر
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1389، 03:24 ق‌ظ توسط xpress »
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
بله این پیغام دل انگیز رو من هم Frequently میبینم!

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
واقعا عذاب دهنده ست
مخصوصا یکم شلوغ که میشه سرور ها کلا میرن فضا
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
این سرور تا چندی پیش به خوبی پاسخگو بود ولی الان بخاطره حجم زیاد درخواست های روزانه ای که به سرور ارسال میشه متاسفانه این مشکل پیش اومده

این موضوع رو بگذارید به حساب نبوده یک پشتیبان مالی مناسب که ما نمی تونیم مهاجرت کنیم به یه سرور جدید [با امکانات بیشتر]

البته امیدوارم الان بعضی دوستان نیان به ما بگن که داریم سیاه نمایی میکنیم و از پاسخ دادن فرار میکنیم ...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: سرور چرا ارور میده؟ مدیران فنی جواب
« پاسخ #4 : 21 مهر 1389، 03:55 ب‌ظ »
از فرار و سیاه نمایی گذشته و جمله ای براش هنوز اختراع نشده متاسفانه!
هزینه یه سایت با رتبه آلکسا 45000 اونقدر نیست که به اسپانسر نیازی باشه!
اینو هرکی که مدت کوتاهی وب مستر باشه میدونه!
حتی درسطح گرفتن سرور مجازی باز هم نیازی به اسپانسر نیست و فرد حقیقی به راحتی میتونه از پسش بر بیاد!
این مشکل از چندین هفته پیش بوده و اینجور که مشخصه جواب ش از راز برمودا پیچیده تره!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
دوباره تو اینجا یه بحث که تهش به << هیچ نتیجه ای نرسیدن و بسته شدن و فراموش شدن  >> می انجامد ، شروع شد . خوبه هممون تهش رو میدونیم . چرا اعصاب خویش را خورد کنیم .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
خب من میگم یه شماره حساب اعلام کنید نفری اگر ۱۰۰۰ تومان هم بدیم میشه 8467000
 بده؟
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
این سرور به صورت اشتراکی بین یه سری گروههای محلی اوبونتو استفاده میشه و در زمانهای انتشار معمولا بار زیادی داره و از این اشکالاتی که میبینید! به هر حال عذرخواهی میکنیم و ازتون میخواهیم که صبور باشید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
این سرور به صورت اشتراکی بین یه سری گروههای محلی اوبونتو استفاده میشه و در زمانهای انتشار معمولا بار زیادی داره و از این اشکالاتی که میبینید! به هر حال عذرخواهی میکنیم و ازتون میخواهیم که صبور باشید :)
یعنی نیازی به مهاجرت به سرور جدید ندارید یعنی مشکلتون پشتیبانی مالی نیست؟
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
نقل‌قول
یعنی نیازی به مهاجرت به سرور جدید ندارید یعنی مشکلتون پشتیبانی مالی نیست
دوست من صبور باشید و به جواب های دیگر مدیران گوش بسپارید!!!
دلایل مختلت همراه با چاشنی مختلف!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: سرور چرا ارور میده؟ مدیران فنی جواب
« پاسخ #10 : 21 مهر 1389، 06:18 ب‌ظ »
بابا اگه مشکلتون واقعا مالیه! بیاین یه تاپیک بزنید پول جمع کنید، 30 نفر هم که همکاری کنن بالای 100 تومن میشه جور کرد، یه هاست پدر و مادر دار روی یه سرور اختصاصی قوی بگیرید، اگه کسی کمک نکرد بعد بگین شما لیاقتتون همین سروره!

جدیدا خیلی اوضاعش بدتر شده! رو به موته!

از شر این SMF هم ما رو خلاص کنید شما رو به خدا، فروم اصلی خود اوبونتو از vBulletin استفاده میکنه! حالا vB گرونه، یه فروم سافتور رایگان ولی با کیفیت دیگه. البته مشکل دیتابیس این فروم که باید به فروم جدید انتقال داده بشه هم هست، ولی اونم بالاخره باید راهی داشته باشه.
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1389، 06:20 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
بابا اگه مشکلتون واقعا مالیه! بیاین یه تاپیک بزنید پول جمع کنید، 30 نفر هم که همکاری کنن بالای 100 تومن میشه جور کرد، یه هاست پدر و مادر دار روی یه سرور اختصاصی قوی بگیرید، اگه کسی کمک نکرد بعد بگین شما لیاقتتون همین سروره!

جدیدا خیلی اوضاعش بدتر شده! رو به موته!

از شر این SMF هم ما رو خلاص کنید شما رو به خدا، فروم اصلی خود اوبونتو از vBulletin استفاده میکنه! حالا vB گرونه، یه فروم سافتور رایگان ولی با کیفیت دیگه. البته مشکل دیتابیس این فروم که باید به فروم جدید انتقال داده بشه هم هست، ولی اونم بالاخره باید راهی داشته باشه.
منم همینو می گم
در مورد اس ام اف هم بنظرم بهتر از بقیه هست من باهاش خیلی حال می کنم

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
مدیر ها اگه میزان دقیق هزینه های این سرور رو اعلام کنن فکر کنم کاملا مشخص بشه امکان رفتن به سرور جدید بدون این همه قطعی هست یا نه.
اگه امکانش باشه خود کاربر ها میتونن کمک کنن تا هزینه اضافی داده بشه.

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
خب من میگم یه شماره حساب اعلام کنید نفری اگر ۱۰۰۰ تومان هم بدیم میشه 8467000

با سلام

عرض کنم که فرمایش ایشون رو قبول دارم . سایت متعلق به کاربران است( آقا مهدی جسارت نباشه ) و اگر بخوان از اون بهتر و راحت تر استفاده کنند با ید دست به دست هم بدن . دوستانی که دایال آپ دارن که هیچی ؛ ماها هم که از ADSL استفاده میکنیم ؛ والا هزینه  رفرش زدنمون تو وضع اینترنت اسف بار ایران بیشتر از ۱۰۰۰ تومان در میاد . این پیشنهاد خوبیه .اگه سرور درست بشه  لااقل وقتمون هدر نمیره و حالمون گرفته نمیشه.

مرسی
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
عذرخواهی از بابت کوتاهی پاسخها. اگر کسی جاییش رو نفهمید با توضیح بیشتری نیاز داشت بگه. ممنون :)

۱. این گروه یگ گروه غیرانتفاعیِ غیردولتی است و مثل همه گروههای غیرانتفاعی دیگه همیشه به حمایتهای مادی و معنوی شما نیاز دارد. ما بارها شماره حساب اعلام کردیم و دوستانی هم بسته به توانایی خودشون کمک کردن که از همشون سپاسگذاریم.

۲. ضمن تشکر از پیشنهادات شما لازمه عرض کنم که تصمیم‌گیری در مورد نحوه خرج شدن کمکهای مالی بر اساس پیشنهادات شما به عهده گروه راهبران سایت است.

۳. همه سایتها و همه سرورها زمانهای عدم دسترسی پیش‌بینی شده و پیش‌بینی نشده دارن! ما همه تلاشمون رو خواهیم کرد که این زمانها حداقل باشند و از شما میخواهیم که در زمان بروز مشکلات فنی صبور باشید.

۴. خیلی مایلیم که شما عضو گروه راهبران یا ناظران باشید.

۵. همه تلاش ما برای اینه که همگی دست به دست هم بدیم و در حال حاضر برای برگزاری جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۱۰ نیاز به دستان پر مهر شما داریم.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom