این موضوع هدفش چیه؟
معرفی یا آموزش؟ بهتره اگه مورد دوم باشه در ویکی بذاریدش و البته خیلی نظم بیشتری داشته باشه
ممنون آقای بریتانیای کبیر بخاطر وقتی که برای انجمن و دوستان می گذارید.
نصب دبیان بهصورت Debootstrap را بلد نیستم، می خواهم با کمک دوستان یاد بگیرم.به تنهایی از عهده اش برنمی آیم.
این نوع نصب از لحاظ اینکه تا حد امکان در دست خودم باشد که در سیستم دبیانم چه بسته ای نصب باشد و چه بسته ای نصب نباشد برایم ارزشمند است.
تا حالا در این انجمن به کمک دوستان یاد گرفته ام که کدام display manager ، کدام میزکار یا windows manager را که دوست دارم به سلیقه خودم در سیستمم نصب کنم ولی تاکنون به طریق صحیح در دبیان یاد نگرفته ام که چگونه init مورد علاقه ام در دبیان را تغییر بدهم.
می دانم که init پیشفرض در دبیان systemd است که این را نمی پسندم و نمی خواهم در موردش بحث کنم و این تنها یک نظر شخصی است و بس.
دوست دارم init های مختلف را یکی بعد از دیگری بغییر از systemd در سیستمم امتحان کنم.
یکی از آرزوهای قلبی و همیشگی ام این بوده که دبیانی داشته باشم بدون systemd ، که خودم توانسته باشم از خود دبیان بسازم.
همچنین اگر امکان داشته باشد در مورد اینکه چه کسی می تواند در ویکی مطلب بگذارد یا مطالب قبلی را ویرایش کند، بیشتر توضیح دهید. هیچگونه اطلاعی در این مورد ندارم.
چگونه می توان در ویکی مطلب گذاشت و شرایط اینکار چیست؟ ممنون می شوم اگر اطلاعی در این مورد دارید برای من بیشتر توضیح بدهید.