انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب Debian Debootstrap  (دفعات بازدید: 4314 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 840
  • Debian 13 + Cinnamon
پاسخ : نصب Debian Debootstrap
« پاسخ #75 : دیروز ساعت 05:53 ب‌ظ »
Plymouth :

اگر شما هم از دبیان 13 استفاده می نمایید، احتمال می دهم که خطاهایی که در عکس 1 نشان می دهد را در هنگام بوت در سیستمتان خواهید دید، البته احتمال می دهم.
 در نصب دبیان با میزکار سینامون که به روش عادی داشتم اینگونه بود. الان هم که به‌وسیلهٔ  Debootstrap ، دبیان را نصب کرده ام باز هم این خطاها با رنگ فیروزه ای باز هم دیده می شود.
اگر من بسته plymouth را حذف کنم، دیگر در زمان بوت این خطاها با رنگ فیروزه ای دیگر دیده نمی شوند. عکس 2
ولی همچنان این خطاها با دستور:

# dmesg --level=err,warn,crit
قابل مشاهده هستند.
علت را نمی دانم.

مورد بعدی که میخواهم با شما در میان بگذارم و چند روزی مرا سرگرم خود کرده بود، مربوط به عکس 3 می باشد. یعنی خطای زمان بوت:
ERROR: Plymouth faied to start

خیلی اذیتم کرد، تا اینکه با بررسی فایل   etc/init.d/plymouth/  و محتوای آن متوجه شدم: عکس 4

# Short-Description: Stop plymouth during boot and start it on shutdown
حالا این را مقایسه کنید با :

نقل‌قول
Plymouth provides a boot-time I/O multiplexing framework - the most obvious
use for which is to provide an attractive graphical animation in place of
the text messages that normally get shown during boot. (The messages are
instead redirected to a logfile for later viewing.) However, in event-driven
boot systems Plymouth can also usefully handle user interaction such as
password prompts for encrypted file systems.

This package provides the basic framework, enabling a text-mode animation.

نقل‌قول
پلیموث یک چارچوب مالتی‌پلکسینگ ورودی/خروجی زمان بوت ارائه می‌دهد - که بارزترین کاربرد آن، ارائه یک انیمیشن گرافیکی جذاب به جای پیام‌های متنی است که معمولاً در طول بوت نمایش داده می‌شوند. (در عوض، پیام‌ها برای مشاهده بعدی به یک فایل لاگ هدایت می‌شوند.) با این حال، در سیستم‌های بوت مبتنی بر رویداد، پلیموث همچنین می‌تواند به طور مفیدی تعامل کاربر مانند درخواست رمز عبور برای سیستم‌های فایل رمزگذاری شده را مدیریت کند.

این بسته چارچوب اولیه را فراهم می‌کند و یک انیمیشن حالت متنی را فعال می‌کند.

من که نفهمیدم، اگر plymouth اصالتا برای زمان بوت طراحی شده چه ضرورتی دارد که در زمان بوت بخواهند دوباره  آنرا stop کنند و در زمان shutdown سیستم بیایند و آنرا start کنند!!
اگر من فایل  etc/init.d/plymouth/ را غیر فعال کنم، خطای  ERROR: Plymouth faied to start دیگر نخواهد بود.