انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب Debian Debootstrap  (دفعات بازدید: 9892 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Chappie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
پاسخ : نصب Debian Debootstrap
« پاسخ #105 : 04 آبان 1404، 02:23 ب‌ظ »
مسیر رو یک‌جا اشتباه رفتی. با update-rc.d لینک‌های SysV رو دست زدی و در عین حال AppArmor رو از runlevel اوپن‌RC هم بیرون انداختی، برای همین بعد از ریبوت «stopped» موند و در rc-update show هم دیده نشد.
۱ )
اسکریپت و ابزارها را مطمئن کن
sudo apt-get install --reinstall apparmor apparmor-utils۲ )
AppArmor را به runlevel درستِ OpenRC برگردان
sudo rc-update add apparmor sysinit
sudo rc-update -u
۳ )
همین الان استارتش کن و چک کن
sudo rc-service apparmor start
aa-status
rc-status --servicelist | grep apparmor
dmesg | grep -i apparmor | tail -n +1

اگر همه‌چیز درست باشد: aa-status تعداد پروفایل‌ها را نشان می‌دهد و در rc-status وضعیت started می‌بینی.
- - -
حالا برگرد به این لینک :
و از این قسمت شروع کن به انجام دادن :

- - -

وقتی اسکریپت stop سرویس بی‌معنی یا خراب است (مثل AppArmor در دبیان که پیام می‌دهد: Action 'stop' is meaningless) و در زمان خاموشی ارور failed to stop می‌بینی.

- - -

به عبارت دیگه راه حل فعال کردن zap رو برو .

- - -
چند نکته مهم

OpenRC از runlevelهای خودش استفاده می‌کند (sysinit, boot, default, shutdown). دستکاری با update-rc.d (لینک‌های /etc/rc?.d/) به OpenRC ربطی ندارد و کمکی به استارت‌شدن سرویس در بوت نمی‌کند.

اگر قبلاً با update-rc.d -f apparmor remove لینک‌های SysV را حذف کرده‌ای، مشکلی نیست؛ فقط یادت باشد برای بوت شدن تحت OpenRC، همین rc-update add apparmor sysinit تعیین‌کننده است.

اگر خواستی لینک‌های SysV را برگردانی (ضروری نیست)، می‌توانی بگویی:
sudo update-rc.d apparmor defaultsولی باز هم استارتِ واقعیِ بوتِ تو با rc-update کنترل می‌شود.
- - -
What is the Internet?
It's a thing in a computer. Lets you look up shit you don't know.
I want it! I want that Internet.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 862
  • Debian 13
« پاسخ #106 : 04 آبان 1404، 07:47 ب‌ظ »
آقای  Chappie ،
با سلام و تشکر مجدد.

همان روش zap را می خواهم بروم، ولی این مشکلات را دارم:

۱- پوشه  /etc/local.d/ را در سیستمم نداشتم. خودم آنرا ساختم. آیا مورد ی ندارد؟

۲-اگر
# echo "#!/bin/sh" > apparmor-zap.stop 
بکار بگیرم خطای
-bash: !/bin/sh: event not foundرا می دهد، بنظرتان چرا این خطا را می دهد.
مجبور می شوم این را بصورت یک فاصله بین !# و bin/sh/  بکار بگیرم، یعنی:
# echo "#! /bin/sh" > apparmor-zap.stopآیا راهی وجود دارد که به حالت اولی بکارببرم؟

۳-با بکارگیری فرمان rc-update add local shutdown خطای  rc-update: service `local' does not exist را داد و در این مرحله متوقف شدم.

آفلاین Chappie

• Full Member
  • *
« پاسخ #107 : 05 آبان 1404، 09:22 ق‌ظ »
- راه نمایی از راه دور خیلی سخت و وقت گیر هست
  یک پیغام میدم و برای دریافت خروجی باید یک روز صبر کنم !
  بخصوص زمانی که ستاپ شمارو پاسخ دهنده ندارد.
- با سرچی که کردم OpenRC دبیان در یک سری جزییات فرق هایی داره با توزیع های دیگری که از systemd استفاده نمیکنند.
  بنابراین راه حلهایی که بعضا میدم هماهنگی ندارد با دبیان.
- همونطور که قبلا گفتم AppArmor در حال اجرا باشه و توجه ای هم به اون پیغام در حال خاموشی نکنید
  پیغام خاصی نیست که بخواد برطرف بشه .
- خیلی وقت هم هست که این تاپیک به پایان رسیده و به حاشیه رفته و سوالهایی که پرسیده میشه ربطی به موضوع این تاپیک نداره .
- در کل برای دبیان پیشنهاد من اینست که از همون systemd استفاده کنید چون تمرکز اصلی توسعه دهنده های دبیان رو systemd هست و ممکنه برای حالتهای دیگر به باگ ها و ایرادات ریزی بر   بخورید .
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1404، 09:26 ق‌ظ توسط Chappie »
What is the Internet?

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #108 : 05 آبان 1404، 01:32 ب‌ظ »
اگر در عکس 1 به دایرکتوری etc/init.d/ سیستم من نگاه کنید، در داخل این دایرکتوری  ۵۶ عدد فایل وجود دارد.
اگر به شکل ظاهری آیکن فایل ها نگاه کنید، سه تا فایل از لحاظ شکل ظاهری آیکن ها شبیه هم هستند و به شکل آیکن فایل ساده هستند ولی ۵۳ فایل دیگر علامتی بر روی آیکن دارند و بنظرم  فایل اجرایی می باشند.
این سه تا فایل به شکل آیکن  ساده عبارتند از:
agetty  ،  cgroups  ،savecache

بنظرتان علت چیست؟ و چکار می شود کرد که آن سه تا فایل دیگر هم تبدیل به فایل اجرایی بشوند؟

در حین کار بر روی این موضوع، به تعدادی نتایج به‌صورت تجربی در مورد شکل ظاهری آیکن ها رسیدم، آنها را برای استفاده دوستان در اینجا قرار می دهم:

بررسی حالت های مختلف:

حالت اول:

نام فایل متنی بدون پسوند sh. باشد و فایل خالی و بدون متن باشد.

نتیجه: همانطور که در عکس test-1 می بینید، آیکن فایل به‌صورت شکل ساده نشان داده می شود.

حالت دوم:

نام فایل متنی بدون پسوند sh. باشد و فایل با متن ساده باشد.

نتیجه: همانطور که در عکس test-2 می بینید، آیکن فایل به‌صورت شکل ساده نشان داده می شود.

حالت سوم:

نام فایل متنی بدون پسوند sh. باشد و فایل با متن  /bin/#! در خط اول شروع شده باشد و سپس نام shell آورده شود که این نام shell واقعی باشد.

نتیجه: همانطور که در عکس های test-3 الی test-10 می بینید،
 اگر در خط اول بعد از نوشته   /bin/#!   ، نام یکی از shell های واقعی قرار بگیرد، که عبارتند از:

sh  ,  bash  , csh , ksh , zsh  , dash  , tcsh , fish

آنوقت،  آیکن فایل به‌صورت شکل ساده نشان داده نمی شود.

حالت چهارم:

نام فایل متنی بدون پسوند sh. باشد و فایل با متن  /bin/#! در خط اول شروع شده باشد و سپس نام shell آورده شود که این نام shell غیر واقعی و ساختگی باشد.

نتیجه: همانطور که در عکس های test-11 و test-12 می بینید،

اگر در خط اول بعد از نوشته   /bin/#!   ، نام  shell  به‌صورت غیر واقعی و ساختگی باشد.

آنوقت،  آیکن فایل به‌صورت شکل ساده نشان داده می شود.

حالت پنجم:
نام فایل متنی بدون پسوند sh. باشد و فایل با متن     /usr/bin/#!      در خط اول شروع شده باشد   و سپس نام shell آورده شود که این نام shell واقعی باشد

نتیجه: همانطور که در عکس هایtest-13 می بینید،
 اگر در خط اول بعد از نوشته   /usr/bin/#!   ، نام یکی از shell های واقعی قرار بگیرد، که عبارتند از:

sh  ,  bash  , csh , ksh , zsh  , dash  , tcsh , fish

آنوقت،  آیکن فایل به‌صورت شکل ساده نشان داده نمی شود.

حالت ششم:
نام فایل متنی با پسوند sh. باشد و فایل خالی و بدون متن باشد.

نتیجه: همانطور که در عکس test-14 می بینید، آیکن فایل به‌صورت شکل ساده نشان داده می شود.

حالت هفتم:

نام فایل متنی با پسوند sh. باشد و فایل با متن ساده یا هر متن دیگری باشد.

نتیجه: همانطور که در عکس test-15 می بینید، آیکن فایل به‌صورت شکل ساده نشان داده نمی شود.

حالت هشتم یا حالت خاص:

نام فایل متنی بدون پسوند sh. باشد و فایل با متن  /bin/#!  و یا     /usr/bin/#!      در خط اول شروع شده باشد و سپس نام shell آورده شود که این نام shell واقعی باشد. ولی در اینجا بعد از نام shell واقعی تعدادی حروف اختیاری قرار دهید.

نتیجه: همانطور که در عکس test-16 می بینید، آیکن فایل به‌صورت شکل ساده نشان داده نمی شود

نتیجه کلی:
پس اینکه آیکن فایل متنی به‌صورت شکل ساده نشان داده شود یا نشود به محل قرارگیری آن در دایرکتوری خاص ربطی ندارد و همچنین به اعطای مجوز خاص به آن فایل ربطی ندارد.

برای اینکه آیکن فایل متنی به‌صورت ساده نشان داده نشود، یکی از این دو شرط زیر کافیست و تنها کافیست یکی از این شرط ها باشد:

شرط اول: فایل دارای پسوند sh. باشد و فایل خالی نباشد.

شرط دوم:  فایل با متن  /bin/#!  و یا     /usr/bin/#!      در خط اول شروع شده باشد و سپس نام shell آورده شود که این نام shell واقعی باشد.( حتی در اینجا می توان بعد از نام shell واقعی تعدادی حروف اختیاری قرار داد.)

مثلاً چرا  فایل های  agetty  ،  cgroups  ،savecache  که در مسیر دایرکتوری etc/init.d/ سیستم من قرار دارند به‌صورت آیکن شکل ساده در سیستم من نشان داده شده اند؟
چون نه شرط اول و نه شرط دوم در مورد اینها صادق نیست.

« آخرین ویرایش: 05 آبان 1404، 01:44 ب‌ظ توسط norouzi90 »

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #109 : 05 آبان 1404، 01:33 ب‌ظ »
ادامه عکس ها.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #110 : 05 آبان 1404، 01:34 ب‌ظ »
ادامه عکس ها.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #111 : 05 آبان 1404، 01:35 ب‌ظ »
ادامه عکس ها.

آفلاین Chappie

• Full Member
  • *
« پاسخ #112 : 05 آبان 1404، 07:50 ب‌ظ »
توی اسکرین‌شاتِ سوم (فهرست ‎/etc/init.d) دو جور آیکن می‌بینی:
برگه با «لوزی بنفش» ⟵ اینها توسط دیتابیس MIME به‌عنوان Shell script تشخیص داده شده‌اند (معمولاً چون shebang شبیه #!/bin/sh یا #!/usr/bin/env bash دارند).
برگه ساده (بدون لوزی) ⟵ اینها Shell script شناخته نشده‌اند؛ برای فایل‌منیجر فقط «متن ساده» هستند.
علت تفاوت دقیقاً از همین‌جاست:
فایل‌هایی مثل agetty و cgroups با خط اول #!/usr/sbin/openrc-run شروع می‌شوند. openrc-run داخل قواعدِ shared-mime-info به‌عنوان «مفسر شل» لیست نشده، بنابراین MIME آن‌ها به text/plain می‌افتد و آیکنِ برگهٔ ساده می‌گیرند. در عوض، بقیهٔ اسکریپت‌ها (مثل alsa-utils, checkfs.sh, rcS، …) shebang استاندارد شِل دارند و با MIME text/x-sh یا application/x-shellscript شناخته می‌شوند؛ برای همین آیکنِ لوزی بنفش می‌بینی.
- - -
این قضیه فقط نمایشی است؛ openrc-run همچنان مفسر درستی‌ست و اسکریپت‌هایت کار می‌کنند.
پسوند .sh مهم نیست؛ ملاک، shebang و قوانین MIME است.
بعضی فایل‌منیجرها امضای «اجرایی بودن» را هم از بیتِ +x می‌گیرند؛ اما در تفاوتی که در عکس تو می‌بینیم، عامل اصلی همان MIME است (نه پسوند و نه الزاماً پرمیشن).
- - -
برای تأیید روی سیستم خودت:
file -b --mime-type /etc/init.d/agetty
file -b --mime-type /etc/init.d/alsa-utils
xdg-mime query filetype /etc/init.d/agetty
- - -
What is the Internet?

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #113 : 05 آبان 1404، 08:48 ب‌ظ »
.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #114 : 06 آبان 1404، 08:44 ب‌ظ »

در حین کار بر روی این موضوع، به تعدادی نتایج به‌صورت تجربی در مورد شکل ظاهری آیکن ها رسیدم، آنها را برای استفاده دوستان در اینجا قرار می دهم:

همچنانکه در اول آن ارسالی توضیح دادم، این تحقیق فقط و فقط در مورد شکل ظاهری آیکن ها بود که در هشت حالت توضیح دادم.

که چکار کنیم که تنها شکل ظاهری آیکن ها از حالت ساده به حالت غیر ساده یا همان لوزی بنفش دار تغییر کند.

در رابطه با مطلبی که دوستمان آقای Chappie ، زحمت کشیدند و توضیحات تکمیلی و مثل همیشه عالی ارایه دادند، تصمیم گرفتم که چند تا

عکس که توضیحات ایشان را با مثال نشان دهد، بگذارم.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #115 : 06 آبان 1404، 09:49 ب‌ظ »
در حین کار بر روی این موضوع، به یکی از نتایج جانبی که رسیدم،  برای استفاده دوستان در اینجا قرار می دهم.
 قبل از طرح  این موضوع در اینجا من با command-line text editors چندان آشنا نبودم و کار با آنها برایم می شود گفت غیر ممکن بود، تنها با nano و آنهم ctrl+o و ctrl+x ، اگر آنهم جور در می آمد.
کار بدین شکل با nano  هم برایم سخت بود و ترجیح می دادم بلاجبار تنها از   text editors های گرافیکی استفاده کنم.

قبلاً خیلی از دوستان در این انجمن از vim صحبت می کردند. چند بار سعی کردم از اینترنت، یاد بگیرم، ولی اصلاً سر در نمی آوردم.
اگر دقت کنید این فردی که من روشش را برای debootstrap  دنبال کردم آمد و در همان ابتدا vim را include کرد به فرایند  debootstrap .
با خودم گفتم چه اشکالی دارد حالا که ایشان آمده و از vim استفاده کرده من بار دیگر سعی کنم تا شاید بتوانم حداقلی از آن را یاد بگیرم.
به‌طور اتفاقی به سایتی برخوردم که vim را توضیح داد، که من تازه متوجه شدم و الان به لطف آموزشی که آن سایت داده بود، من  اصول اولیه اش را یاد گرفتم، الان  نه تنها از vim استفاده می کنم، خیلی هم از کار با آن لذت می برم.
این مطلب را اینجا مطرح کردم که اگر دوستانی بودند که با vim مشکل دارند،اگر خواستند بروند و خیلی آسان یاد بگیرند. و این هم آدرس آن سایت:

https://sokanacademy.com/plus/hrmadani/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-vim-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%84

آفلاین Chappie

• Full Member
  • *
« پاسخ #116 : 07 آبان 1404، 05:52 ق‌ظ »
تفاوت خروجی اون دو دستور در تستی که انجام دادین
عکس رو دوباره ضمیمه کردم
- - -
این دو تا ابزار از دو «مغزِ تشخیص MIME» متفاوت استفاده می‌کنند.
file -b --mime-type test-C.sh → فقط محتوا را بو می‌کشد (libmagic). چون داخل فایل فقط hello world است و shebang ندارد، می‌گوید text/plain.
libmagic همون کتابخانه‌ایه که پشت دستور file کار می‌کنه و «نوع فایل» رو از روی محتوای فایل حدس می‌زنه، نه از روی پسوند.
- - -
xdg-mime query filetype test-C.sh → طبق استاندارد freedesktop عمل می‌کند: اول اگر از محتوا چیزی نفهمد، به اسم فایل/پسوند نگاه می‌کند. پسوند .sh طبق پایگاه shared-mime-info به application/x-shellscript مَپ شده؛ بنابراین همین را برمی‌گرداند. فایل‌منیجر دسکتاپ هم از همین پایگاه استفاده می‌کند، برای همین آیکن «اسکریپت» می‌بینی.
- - -
یعنی هر دو خروجی «درست»اند، فقط معیارشان فرق می‌کند:
یکی محتوامحور (libmagic)، یکی نام‌محور وقتی محتوا چیزی ثابت نمی‌کند (shared-mime-info).
- - -
دستورات مفید:
file -v                         
file -b --mime-type yourfile     
xdg-mime query filetype yourfile
gio info -a standard::content-type yourfile 

What is the Internet?

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #117 : 07 آبان 1404، 11:32 ق‌ظ »

***** یک یادگاری از طرف من به کاربران انجمن‌های فارسی اوبونتو *****

در حین کار بر روی این موضوع Debootstrap، به تعدادی نتایج جانبی رسیدم، آنها را برای استفاده دوستان در اینجا قرار می دهم:

قبل از اینکه اقدامی کنم، خروجی دستور زیرا را به‌دست می آورم:

# dmesg --level=err,warn,crit
خروجی این دستور در عکس 1 مشخص است.

همانطور که خواهید دید خطاهای پیش آمده یا از نبود framware مربوط به سخت افزاری است که  با نصب بسته ای حل می شود یا مربوط به تنظیمات بایوس است که با تنظیم درست بایوس حل می شود یا مربوط به نصب بسته ای یا تنظیمات نامناسب نرم افزاری و یا مربوط به تنظیمات پیش‌فرض کرنل است، که با تنظیمات صحیح آن هم حل می شود.

#############################################################################

متن خطا:
[   24.689221] r8169 0000:05:00.0: Direct firmware load for rtl_nic/rtl8168e-3.fw failed with error -2
[   24.689226] r8169 0000:05:00.0: Unable to load firmware rtl_nic/rtl8168e-3.fw (-2)

حل خطا:
# apt install firmware-realtekالبته توجه کنید که این بسته جزو firmware-nonfree می باشد. بعد از نصب این بسته بایستی reboot بکنیم.

نتیجه:
 در عکس 2 مشخص است. دیگر این خطاها نیست.

##############################################################################

متن خطا:
[    2.848508] ata2.01: failed to resume link (SControl 0)
[    2.848586] ata1.01: failed to resume link (SControl 0)

حل خطا:
برای حل این مشکل، من به تنظیمات بایوس رفتم و سپس در آنجا به قسمت Advanced رفتم، در آنجا به قسمت SATA Configuration و در آنجا به قسمت SATA mode ، و در  آنجا بجای حالت IDE Mode آن را تغییر دادم و گذاشتم روی AHCI Mode . روش کار بر روی سیستم خودم را در عکس های 3 و 4  گذاشتم.

نتیجه:
 در عکس 5 مشخص است. دیگر این خطاها نیست.

متن خطا:
[    1.365304] r8169 0000:05:00.0: can't disable ASPM; OS doesn't have ASPM control
حل خطا:
این خطای ASPM را من بدین صورت حل کردم:
رفتم به فایل etc/default/grub/ و سطر   GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT را پیدا کردم و بعد عبارت:

pcie_aspm=off
 را به آن اضافه کردم، که می شود، بدین صورت :
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash pcie_aspm=off"

نکته:

Options in GRUB_CMDLINE_LINUX are always effective.

Options in GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT are effective ONLY during normal boot (NOT during recovery mode).

GRUB_CMDLINE_LINUX

Entries on this line are added to the end of the 'linux' command line (GRUB legacy's "kernel" line) for both normal and recovery modes. It is used to pass options to the kernel.

GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT

This line imports any entries to the end of the 'linux' line (GRUB legacy's "kernel" line). The entries are appended to the end of the normal mode only.

https://askubuntu.com/questions/575651/what-is-the-difference-between-grub-cmdline-linux-and-grub-cmdline-linux-default

نتیجه:
 در عکس 6 مشخص است. دیگر این خطا نیست.

متن خطاها:
[    1.147807] ACPI Warning: SystemIO range 0x0000000000000428-0x000000000000042F conflicts with OpRegion 0x0000000000000400-0x000000000000047F (\PMIO) (20240827/utaddress-204)
[    1.147819] ACPI Warning: SystemIO range 0x0000000000000540-0x000000000000054F conflicts with OpRegion 0x0000000000000500-0x0000000000000563 (\GPIO) (20240827/utaddress-204)
[    1.147824] ACPI Warning: SystemIO range 0x0000000000000530-0x000000000000053F conflicts with OpRegion 0x0000000000000500-0x0000000000000563 (\GPIO) (20240827/utaddress-204)
[    1.147827] ACPI Warning: SystemIO range 0x0000000000000500-0x000000000000052F conflicts with OpRegion 0x0000000000000500-0x0000000000000563 (\GPIO) (20240827/utaddress-204)
و همچنین
[    1.147831] lpc_ich: Resource conflict(s) found affecting gpio_ich
حل خطا:
رفتم به فایل etc/default/grub/ و سطر   GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT را پیدا کردم و بعد عبارت:
acpi_enforce_resources=no
را به آن اضافه کردم، که با داده هایی که قبلا وارد کرده بودم، می شود، بدین صورت:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash pcie_aspm=off acpi_enforce_resources=no"
یادتان نرود، یادتان نرود، بعد دستور  update-grub را بکاربردم و سپس reboot کردم.

نتیجه:
 در عکس 7 مشخص است. دیگر این خطاها نیست.

متن خطاها:
[    0.141257] TSC synchronization [CPU#0 -> CPU#1]:
[    0.141257] Measured 19341789534 cycles TSC warp between CPUs, turning off TSC clock.
و همچنین
[    0.810955] Unstable clock detected, switching default tracing clock to "global"
               If you want to keep using the local clock, then add:
                 "trace_clock=local"
               on the kernel command line

حل خطا:
رفتم به فایل etc/default/grub/ و سطر   GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT را پیدا کردم و بعد عبارات:
trace_clock=local clocksource=hpet tsc=unstable
را به آن اضافه کردم، که با داده هایی که قبلا وارد کرده بودم، می شود، بدین صورت:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash pcie_aspm=off acpi_enforce_resources=no trace_clock=local clocksource=hpet tsc=unstable"
یادتان نرود، یادتان نرود، بعد دستور  update-grub را بکاربردم و سپس reboot کردم.

نتیجه:
 در عکس 8 مشخص است. دیگر این خطاها نیست.

متن خطا:
[   24.467886] kauditd_printk_skb: 102 callbacks suppressed
نکته:

Linux uses this mechanism to throttle the spamming of log events, decreasing the likelihood of a denial-of-service attack.

You can find tune this feature by amending two settings net.core.message_burst and net.core.message_cost.

These parameters are used to limit the warning messages written to the kernel log from the networking code. They enforce a rate limit to make a denial-of-service attack impossible. A higher message_cost factor, results in fewer messages that will be written. Message_burst controls when messages will be dropped. The default settings limit warning messages to one every five seconds

Please note that disabling this mechanism is not recommend in production environments.
https://stackoverflow.com/questions/54955662/role-of-kauditd-printk-skb-in-linux-kernel

This just means you were getting a burst of audit messages and the kernel ratelimited them. Based on the context these were probably apparmor "provfile_load" messages, which is not a problem.
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1666644

پس این مکانیزم هشدار مفید است و نبایستی آنرا غیر فعال کنیم، ولی بایستی بدانم که چه عاملی سبب این همه پیام های audit messages شده است.

حل خطا:
حذف بسته apparmor باعث شد، که این خطا دیگر نشان داده نشود. هیچ توصیه ای در رابطه با نگهداری یا حذف یا تغییرات موثر در رابطه با این بسته apparmor نمی کنم و فقط می خواستم، نشان بدهم که عامل این همه callbacks مربوط به kauditd_printk_skb ، آقای apparmor بوده است.

نتیجه:
 در عکس 9 مشخص است. دیگر این callbacks یا تماس‌های برگشتی نیست.

در رابطه با سه خطای مانده، به راه حل عملی که این خطاها دیگر نشان داده نشود، نرسیدم، پس الکی چیزی در این مورد نمی نویسم.

پیشنهاد:

پیشنهاد می کنم اگر در سیستم خودتان با خطاهای دیگری روبرو هستید، اول بروید در اینترنت از تجربیات افراد دیگر استفاده کنید و اگر نتوانستید در اینترنت به جوابی برسید و مطمن شدید که این خطاها از تنظیمات بایوس یا نبود framware مربوط به سخت افزاری یا وجود بسته ای نامناسب یا تنظیمات نامناسب نرم افزاری نبود و اگرخواستید در این مورد یک نیم نگاهی به پارامترهای خط فرمان هسته بیاندازید، به این سایت زیر سر بزنید:

https://docs.kernel.org/admin-guide/kernel-parameters.html#the-kernel-s-command-line-parameters

می دانم که خیلی گیج کننده است وخیلی هم طولانی، یک روش کار آسان به این صورت است که محتوای آن سایت را بردارید و کپی کنید در یک نرم افزار texteditor گرافیکی مانند Pluma ، بعد بروید از متن پیام خطا یا هشدار کلمات غیر عمومی و اختصاصی را پیدا کنید و از طریق search for text آن نرم افزار ، آن عبارت را جستجو کنید و توضیحات را بخوانید، در رابطه با اینکه بعد بخواهید کاری بکنید یا نه، تصمیم فقط و فقط با شماست.

هشدار:
برخی گزینه های پارامترهای خط فرمان هسته و همچنین تنظیمات بایوس برای تنظیماتشان نیازمند دانش گسترده و فنی پیشرفته ای است، که اگر تنظیمات نامناسبی را بکار ببرید، احتمال اینکه سیستمتان دچار خرابی و سوختگی سخت افزاری بشود، وجود دارد.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #118 : 07 آبان 1404، 11:33 ق‌ظ »
ادامه عکس ها.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian 13
« پاسخ #119 : 07 آبان 1404، 06:39 ب‌ظ »
Debian Debootstrap Install (AKA Installing Debian "the Arch way")+OpenRC+MATE Desktop   

#########################Debian+Debootstrap+Install+OpenRC+MATE Desktop+the Arch way#####################
###########################################################################################################
##### This is how my system partitioning is, you can change them according to your system partitioning.####
##### /dev/sda1 for efi, /dev/sda2 for swap, /dev/sda3 for root, /dev/sda4 for home #######################
##### You must use the Debian live distribution.###########################################################
###########################################################################################################
##### Before you run these commands, you should first partition your hard drive, for example with gparted.#
##### The mkfs commands used here are only for formatting the desired partition, not for creating it.######
##### For example, we formatted the partition with mkfs to ext4 or fat 32.#################################
##### In the following commands, replace yourhostname with your desired host name and yourusername ########
##### with your desired username.##########################################################################
##### On the command line, be sure to note the difference between user@debian:~$ and ######################
##### root@debian:~# and root@debian:/#, which represent completely different paths.#######################
##### #####################################################################################################
##### you need to decide if you want sudo or doas in order to elevate your user’s privileges for###########
##### updates, etc… This is your choice.Debian provides a pre-configured sudoers file, and you ############
##### probably don’t need to change anything, but it’s wise to verify that the line #######################
##### under “allow members of group sudo …” is not commented out with the cat /etc/sudoers command.########
##### Look at the output, and if the line is commented out, use the visudo command and uncomment it.#######
#####I am installing the Mate desktop here, but you can install another desktop according to your taste.###
#####I am installing the lightdm display manager here, but you can install another display manager#########
#####according to your taste.##############################################################################

user@debian:~$ sudo apt install tmux

user@debian:~$  tmux

user@debian:~$ sudo su -
root@debian:~#

root@debian:~# apt update && apt install debootstrap arch-install-scripts -y

root@debian:~# mkfs.fat -F 32 /dev/sda1

root@debian:~# mkswap /dev/sda2

root@debian:~# swapon /dev/sda2

root@debian:~# mkfs.ext4 /dev/sda3

root@debian:~# mkfs.ext4 /dev/sda4

root@debian:~# mount /dev/sda3 /mnt

root@debian:~# mkdir -p /mnt/{boot,home}

root@debian:~# mount /dev/sda4 /mnt/home

root@debian:~# mkdir -p /mnt/boot/efi

root@debian:~# mount /dev/sda1 /mnt/boot/efi

root@debian:~# mount | grep sda

root@debian:~# ls  /usr/share/debootstrap/scripts/

root@debian:~# /usr/sbin/debootstrap  --variant=minbase --include=vim  trixie  /mnt  http://deb.debian.org/debian/

root@debian:~# genfstab -U /mnt >> /mnt/etc/fstab

root@debian:~# echo deb http://deb.debian.org/debian trixie main contrib non-free-firmware non-free > /mnt/etc/apt/sources.list

root@debian:~# echo deb http://deb.debian.org/debian-security trixie-security main contrib non-free-firmware non-free >> /mnt/etc/apt/sources.list

root@debian:~# echo deb http://deb.debian.org/debian/ trixie-updates main contrib non-free-firmware non-free >> /mnt/etc/apt/sources.list

root@debian:~# arch-chroot /mnt
root@debian:/#

root@debian:/# apt update

root@debian:/# apt install openrc sysvinit-core  orphan-sysvinit-scripts elogind libpam-elogind

root@debian:/# apt-mark hold systemd systemd-sysv  libpam-systemd

root@norouzi:~# cat > /etc/apt/preferences.d/nosystemd << "EOF"
> Package: systemd
> Pin: release *
> Pin-Priority: -1
>
> Package: systemd-sysv
>
> Package: libpam-systemd
> EOF
root@debian:/#

root@norouzi:~# apt-mark showhold

root@debian:/# apt install linux-image-amd64

root@debian:/# dpkg-reconfigure tzdata

root@debian:/# apt install network-manager

root@debian:/# echo "yourhostname" > /etc/hostname

root@debian:/# echo "127.0.0.1       localhost" > /etc/hosts
root@debian:/# echo "127.0.1.1       yourhostname" >> /etc/hosts     
root@debian:/# echo "::1             localhost ip6-localhost ip6-loopback" >> /etc/hosts
root@debian:/# echo "fe00::0         ip6-localnet" >> /etc/hosts
root@debian:/# echo "ff00::0         ip6-mcastprefix" >> /etc/hosts
root@debian:/# echo "ff02::1         ip6-allnodes"  >>  /etc/hosts
root@debian:/# echo "ff02::2         ip6-allrouters" >> /etc/hosts

root@debian:/# apt install locales

root@debian:/# dpkg-reconfigure locales

root@debian:/# apt install console-setup

root@debian:/# dpkg-reconfigure keyboard-configuration

root@debian:/#  passwd

root@debian:/# useradd -m yourusername

root@debian:/# passwd yourusemame

root@debian:/# usermod -aG cdrom,floppy,audio,dip,video,plugdev,netdev yourusername

root@debian:/# usermod -s /bin/bash yourusernamr

root@debian:/# apt install sudo

root@debian:/# usermod -aG sudo yourusername

root@debian:/# cat /etc/sudoers

root@debian:/# apt install grub-efi-amd64

root@debian:/# grub-install --target=x86_64-efi --efi-directory=/boot/efi

root@debian:/# update-grub

root@debian:/# apt install firmware-linux

root@debian:/# apt install mate-desktop-environment

root@debian:/# apt install mate-desktop-environment-extras

root@debian:/# apt install lightdm

root@debian:/# mkdir /etc/inittab.d

root@debian:/# apt clean

root@debian:/# exit

root@debian:~# rm /mnt/etc/resolv.conf

root@debian:~# umount /dev/sda1

root@debian:~# umount /dev/sda4

root@debian:~# umount /dev/sda3

root@debian:~# reboot

##### After rebooting, if you see the error "ERROR: plymouth failed to start. " in the boot log.###########
##### Method 1: Remove the plymouth package ###############################################################
##### Method 2:
##### In the second method, you will not remove the plymouth package, but you will make further adjustments until the plymouth-related error is resolved.

# OpenRC
root@debian:~# sudo rc-service plymouth stop
root@debian:~# sudo rc-update del plymouth default
root@debian:~# sudo rc-update del plymouth boot
root@debian:~# sudo rc-update del plymouth shutdown
root@debian:~# sudo rc-update del plymouth sysinit
root@debian:~# sudo rc-update del plymouth-log sysinit
root@debian:~# sudo rc-update -u

# SysV
root@debian:~# sudo update-rc.d -f plymouth remove
root@debian:~# sudo update-rc.d -f plymouth-log remove

######And add the splash option to the file  /etc/default/grub  , as follows: ##############################

GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"

##### then ##############################

root@debian:~# update-grub

root@debian:~# reboot

########################################################################################################################
########################################################################################################################