انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جای گزین ای دی ام برای لینوکس از نظر امکانات چیست ؟  (دفعات بازدید: 116 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AliKhorsand

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام میخوام بدونم بهترین جایگزین لینوکس چیه اخه تازه وارد جامعه لینوکس شدم و اطلاعی در این مورد ندام.
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1404، 07:54 ب‌ظ توسط AliKhorsand »

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2926
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
سلام میخوام بدونم بهترین جایگزین لینوکس چیه اخه تازه وارد جامعه لینوکس شدم و اطلاعی در این مورد ندام.

منظورتون چیه؟ یه کرنل دیگه؟ اول باید بدونید که لینوکس یک کرنله و باید بتونید تشخیص بدید کدوم بخش مربوط به چه چیزی میشه.

ویرایش: اگه منظورتون مدیر بارگیری شرمنده، اصلا متوجهش نشدم (البته اول فکر کردم منظورتون AMD هست). به طور‌کلی توی گنو نیاز به مدیر بارگیری خیلی کمتر از ویندوزه. من تا حالا توی گنو فقط دوبار از ندیر بارگیری استفاده کردم. جایگزین هایی مثل persepolis و uget هست.
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1404، 08:37 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3532
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه

اگه منظورت IDM هست، توی لینوکس چندتا دانلود منیجر داریم که به لحاظ امکانات مثل اون هستن ولی رابط گرافیکی ندارن.
معروف‌ترین‌شون Aria2 هست
البته یک سری افراد شخص ثالث براشون رابط گرافیکی نوشتن مثل AriaNG که حتی نسخه ویندوز هم داره.
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1404، 10:21 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19826
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1404، 10:27 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن