انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راه‌نمایی برای انتخاب ماژول یا قطعه مناسب اتصال به اینترنت 4G  (دفعات بازدید: 54 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1412
برای اتصال یک دستگاه رزبری‌پای به اینترنت به شکل بدون سیم دنبال راه‌کاری ساده و ترجیحا ارزان هستم.
هدف این است که اینترنت 4G از سمت سیم‌کارت دریافت شود و با این ماژول از طریق درگاه usb یا اتصال فیزیکی دیگری به رزبری منتقل شود.

به نظرم رسید راه‌حلی نظیر کاری که با اشتراک اینترنت از سمت گوشی همراه به رایانه با USB-tethering انجام می‌دهیم برای این کار پیدا کنم.

دستگاه‌هایی که با عنوان مودم سیم‌کارتی در بازار موجود هستند همگی از درگاه USB تنها برای تامین برق استفاده می‌کنند و اینترنت را روی wifi و به شکل hot spot برای سایر مصرف کننده‌ها مهیا می‌کنند.
برای نمونه bvot u20 و سری  T670 اسفیورد و سایر مدل‌های مشابه که قیمت مناسب دارند.

استفاده از ماژول‌های LTE نظیر Quectel دشوار و تهیه با قیمت‌های کنونی بهینه نیست.

شما چه پیشنهادی برای این مسئله دارید؟
از توجه و راهنمایی شما سپاسگزارم.

« آخرین ویرایش: 21 مهر 1404، 04:57 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3532
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
متوجه نشدم
یک دستگاه میخواهین که هر دو کار رو انجام بده؟
اینجوری بخواهین مثلاً مودم سیم کارتی Zyxel خوبه که هم سیم کارت میخوره هم از طریق USB اینترنت رو منتقل میکنه، وای فای هم داره ولی 3G هست. حالا شاید 4G هم جدیداً تولید کرده باشه.

اگه رزبری صرفا ماژول WiFi نداره خب یه ماژول ارزان وای فای براش بگیرین بعد به هر روتری خواستین وصلش کنین. مودم سیم کارتی خوب بخواهین در کل قیمت بالاس. اگه سرعت خوبی هم بخواهین.
مثلاً مودم ۴ تومنی ایرانسل سرعت دانلودش خیلی بشه ۱۰۰ مگابیت. ولی مودم ۷ تومنی هواوی میره بالای ۲۰۰ مگابیت و به همین ترتیب برو بالا
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1412
یک مودم نیاز دارم که ورودی اینترنت سیم‌کارت باشه 4g و بتونه با usb این اینترنت را به رزبری منتقل کنه.
(ترجیحا هیچ کاری دیگه‌ای نکنه که مصرف برق هم کم باشه)