انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۵٫۱۰ منتشر شد 🎊

نویسنده موضوع: درخواست همکاری و کارآموزی در حوزه شبکه و کامپیوتر  (دفعات بازدید: 115 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Zamani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
با سلام،

بنده تاکنون در زمینه‌های مختلف آموزشی و فنی فعالیت داشته‌ام و در حال حاضر علاقه‌مندم به‌صورت جدی وارد حوزه شبکه، کامپیوتر و برنامه‌نویسی شوم.
دارای کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی، مدرک آیلتس با نمره ۷ و TestDaF با نمرات ۳، ۴، ۴، ۴ هستم.
همچنین دو دوره پایتون ۱۱۰ ساعته و ۶۰ ساعته را در سازمان فنی‌وحرفه‌ای گذرانده‌ام و با HTML و CSS نیز آشنایی دارم.
۳۳ سال سن دارم و با انگیزه و جدیت آماده یادگیری و فعالیت حرفه‌ای هستم.

در حال حاضر آمادگی دارم برای یادگیری عملی بیشتر، در قالب دوره کارآموزی حضوری مرتبط با شبکه و کامپیوتر فعالیت داشته باشم و مهارت‌هایم را به‌صورت کاربردی توسعه دهم.
در صورت صلاحدید، خوشحال می‌شوم فرصتی برای همکاری فراهم شود.

با تشکر
محمد زمانی
In case I don't see ya: good afternoon, good evening, and good night!

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 999
سلام دوست عزیز درخواست‌های کارآموزی رو توی «لینکدین» سایت‌های ایرانی مثل «جابینجا» و «جاب‌ویژن» می‌تونی پیدا کنی البته زیاد نیستن چون این چند وقته حتی آگهی استخدامی هم نبوده...
اگر شرایطش رو دارید مهاجرت رو جزو گزینه‌های اصلی قرار بدید به فرض اینکه شما کارآموز که هیچی یه نیروی مید یا حتی سنیور باشید اوضاع تعریفی نداره(خیلی دارم لحن صحبتم رو کنترل می‌کنم که یه موقع خدایی نکرده روی حال‌واحوالاتم که خوب نیست توصیه خارج از منطق ارائه ندم).

شرکت‌های خارجی هم به شکل ریموت هستن البته با این اوضاع اینترنت خیلی از دوستان تعدیل شدن شرایط کارآموزی رو نمی‌دونم توی این مورد به چه شکلی هست ولی می‌تونید بررسی کنید حداقل می‌تونه گزینه مناسب‌تری باشه.

موفق و پیروز باشید.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4915
  • masoft قدیم
لطفا CVتون رو برای من بفرستید.

آفلاین Mohammad Zamani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
سلام دوست عزیز درخواست‌های کارآموزی رو توی «لینکدین» سایت‌های ایرانی مثل «جابینجا» و «جاب‌ویژن» می‌تونی پیدا کنی البته زیاد نیستن چون این چند وقته حتی آگهی استخدامی هم نبوده...
اگر شرایطش رو دارید مهاجرت رو جزو گزینه‌های اصلی قرار بدید به فرض اینکه شما کارآموز که هیچی یه نیروی مید یا حتی سنیور باشید اوضاع تعریفی نداره(خیلی دارم لحن صحبتم رو کنترل می‌کنم که یه موقع خدایی نکرده روی حال‌واحوالاتم که خوب نیست توصیه خارج از منطق ارائه ندم).

شرکت‌های خارجی هم به شکل ریموت هستن البته با این اوضاع اینترنت خیلی از دوستان تعدیل شدن شرایط کارآموزی رو نمی‌دونم توی این مورد به چه شکلی هست ولی می‌تونید بررسی کنید حداقل می‌تونه گزینه مناسب‌تری باشه.

موفق و پیروز باشید.

بسیار سپاسگزارم از وقتی که اختصاص دادید. متاسفانه با وجود تلاش‌های فراوان، تاکنون موفق به یافتن موقعیت آوسبیلدونگ در آلمان نشده‌ام.

لطفا CVتون رو برای من بفرستید.

حتماً، رزومه‌ام را در پیام خصوصی برای شما ارسال کردم.
In case I don't see ya: good afternoon, good evening, and good night!