انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۵٫۱۰ منتشر شد 🎊

نویسنده موضوع: مکث طولانی زمان بالا آمدن توزیع آنتیکس  (دفعات بازدید: 80 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین read

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
درود دوستان. من دیروز توزیع آنتیکس (antiX) ۲۳.۲ نسخه ۶۴ بیتی  را نصب کردم. سرعت خوبی دارد. مشکلم این است که بعد از رد شدن از منوی اول توزیع   و پیغام  loading  initial ramdisk، صفحه مشکی با کرسر چشمک زن می آید  و حدود ۱ دقیقه و ۵۰  ثانیه منتظر می ماند بعد چراغ وای فای روشن میشود و سریع بالا می آید. دفعه بعد وای فای را خاموش کردم و رایانه را راه اندازی دوباره کردم. این بار متوجه شدم مکث به ۳ دقیقه و ۱۰ ثانیه رسید. ssd و حافظه ۴ گیگ دارم.  لوبونتو حدود ۱ دقیقه طول می کشد روی این لپ تاپ بالا بیاید. ضمن اینکه در لوبونتو درایور وای فای از ابتدا نصب نمیشود. اگر راه حلی دارید خوشحال میشوم کمک کنید.
« آخرین ویرایش: دیروز ساعت 01:47 ب‌ظ توسط read »
“Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and freedom.” — Viktor Frankl

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2974
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : مکث طولانی زمان بالا آمدن توزیع آنتیکس
« پاسخ #1 : دیروز ساعت 02:54 ب‌ظ »
طعم های اوبونتو به دلیل داشتن اسنپ راه‌اندازی کندی دارن، اگه از من میشنوید دبیان آزمون را نصب کنید ولی خب اول ببینیم مشکل آنتیکس چیه،
خروجی زیر را بزارید:
systemd-analyze blame
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین read

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #2 : دیروز ساعت 04:55 ب‌ظ »
طعم های اوبونتو به دلیل داشتن اسنپ راه‌اندازی کندی دارن، اگه از من میشنوید دبیان آزمون را نصب کنید ولی خب اول ببینیم مشکل آنتیکس چیه،
خروجی زیر را بزارید:
systemd-analyze blame
درود و سپاس برای پاسختون. ببینید این توزیع اسنپ ندارد  و حتی  systemd هم ندارد تا جاییکه میدانم. مثل اینکه برای سبکی حذف شده. این دستور هم کار نمیکند. command not found میدهد.این یک نسخه سبک شده دبیان است.
“Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and freedom.” — Viktor Frankl

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2974
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #3 : دیروز ساعت 05:04 ب‌ظ »
بنظرم بهتره با یک توزیع معقول تر مثل دبیان کار کنید، دبیان آزمون یا پایدار با lxqt باید مناسب باشه
« آخرین ویرایش: دیروز ساعت 05:21 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧