انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۵٫۱۰ منتشر شد 🎊

نویسنده موضوع: نظرسنجی در مورد انتشار کتاب آموزش برنامه‌نویسی به زبان C  (دفعات بازدید: 64 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1460
اخیرا با منسجم‌تر کردن یکسری از یادداشت‌های پراکنده در مورد برنامه نویسی با زبان سی
ساختاری فراهم آمد که احتمالا می‌تواند درقالب کتابچه‌ای کوچک منتشر شود.

سعی دارم نسخهٔ اولیه آن را نهایتا ظرف یکماه آتی مهیا کنم.

هدف از ایجاد این ارسال یک نظرسنجی و همفکری است که بدانم از نظر شما:

• چه موارد و مباحثی باید در چنین نوشته‌ای موجود باشد؟
  • انتشار در چه قالبی بهتر است؟
    به شکل برخط در گیت‌هاب، چاپ فیزیکی یا گزینه‌های جایگزین دیگر.
  • صرف وقت روی چنین پروژه‌هایی به زبان فارسی با وجود چت‌بات‌ها چقدر اهمیت دارد؟
    یا از منظری دیگر با نگاهی به پیشرفت‌های کنونی، اثری که امروز نوشته می‌شود باید شامل چه ویژگی‌هایی باشد که به سرعت منسوخ نشود؟
  • هرگونه مطلب و نکتهٔ دیگری که لازم است در نظرگرفته شود.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2974
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
اگه یه پیش نمونه ازشون باشه که بشه دیدشون و دربارشون نظر داد خیلی هوب میشه. البته من نه، هرکی که بلده، جایی مثل گیت‌لب یا کد‌برگ
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین seyal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 103
نقل‌قول
انتشار در چه قالبی بهتر است؟
انتشار فایل نهایی به صورت pdf با استفاده از ابزار تایپوگرافی ConTeXt-LMTX که از خانواده TeX هست به نظرم میتونه گزینه مناسبی باشه
قابلیت‌های پیشرفته و در عین حال خروجی بسیار زیبایی رو میده
چون پروژه هم به صورت فایلهای متنی و تصاویر جدا ذخیره میشه به راحتی قابل تبدیل به انواع دیگر همچون HTML و همگام‌سازی با گیت رو داره

نقل‌قول
صرف وقت روی چنین پروژه‌هایی به زبان فارسی با وجود چت‌بات‌ها چقدر اهمیت دارد؟
خودم با اینکه از چت‌بات ها استفاده زیادی دارم اما نمیتونند جای کتاب رو برام بگیرند
کتاب اگر پیشروی و بخش‌بندی اصولی داشته باشه واقعا قابل جایگزین با چت‌بات نیست چون پس از مدتی گفتگو با چت‌بات ها حس می‌کنی در طیف مباحث پراکنده گم شدی خصوصا با توجه به پاسخ‌های متناقضی که بعضی وقت‌ها میدن و برای مباحث خیلی تخصصی، یادگیری با چت‌بات چندین برابر خواندن یک کتاب اصولی زمان میبره و دست آخر هم اون دانشی رو که باید اضافه نمیکنه.
« آخرین ویرایش: دیروز ساعت 11:07 ب‌ظ توسط seyal »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4916
  • masoft قدیم
۱) به نظرم مباحثی که نیاز به سرعت پردازش بالایی دارند، می‌تونن جذاب‌تر باشن. برای مواردی که نیاز به سرعت پردازش بالایی ندارند، احتمالا افراد کمتری سراغ زبان سی میرن.
۲) من اگر باشم به صورت TeX می‌نویسم که به راحتی قابلیت تبدیل به فرمت‌هایی مثل PDF رو داشته باشه.
۳) به نظرم اهمیت بالایی داره. چت‌بات‌ها در حال حاضر تنها به مواردی پاسخ میدن که ازشون پرسیده میشه. در خیلی از موارد هم جواب درستی نمیدن.