انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۶٫۰۴ «راکون ثابت‌قدم» با پشتیبانی بلند مدّت منتشر شد 🎊

نویسنده موضوع: قفل شدنِ فرکانس پردازنده در پایینترین سرعت  (دفعات بازدید: 66 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین read

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
 درود دوستان. خوشحالم اینترنت وصل شده  و به اینجا دسترسی دارم. امکانش نیست در وضعیت نت  ملی هم به اینجا  دسترسی داشت؟
از این که بگذریم مشکل من باز همان زیاد نشدن  فرکانس   پردازنده زیر فشار است. البته مشکل از ضعیف بودن آداپتور لپ تاپم است که بجای ۹۰ دارم از ۶۵ وات استفاده میکنم. ولی مشکل حالا بدتر شده و در نگارش های جدید همه توزیع ها که تست میکنم فرکانس روی ۹۰۰ مگاهرتز ققل شده. فرکانس پردازنده ۲.۲ گیگاهرتز است که خب بدلیل آداپتور بیشینه سرعت ۱.۶ گیگاهرتز است. لوبونتوی ۲۶ دبیان ۱۳ اِسپارکی لینوکس  و حتی آنتیکس و یکی دوتا توزیع جدید دیگه را که تست کردم در حال حاضر فرکانس بیشتر از ۹۰۰ نمیشود. الان فقط روی آنتیکس ۲۳ فرکانس ۱.۶ میدهد.  و نمیتونم توزیع های جدید رانصب کنم. راهی هست فرکانس را  بیاورم روی ۱.۶؟
آنتیکس یک  توزیع سبک  از دبیان است. ممنون.
 در مورد خروجیهای این دستورها که nixoeen  عزیز در تاپیک قبلم پرسیده بود:
cat /sys/devices/system/cpu/cpu*/cpufreq/scaling_governor
schedutil
schedutil

cat /sys/devices/system/cpu/cpu*/cpufreq/scaling_max_freq

2101000
2101000

« آخرین ویرایش: امروز ساعت 08:22 ق‌ظ توسط read »
“Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and freedom.” — Viktor Frankl

آفلاین read

• Newbie
  • *
من کمی اطلاعات بیشتری بدست آوردم. ببینید وقتی با گزینه  legacy kernel  بوت میکنم مشکلی نیست و فرکانس روی ۱.۶ میرود ولی وقتی گزینه modern kernel را از منوی بوتِ لایو یو اس بی  انتخاب میکنم سرعت روی ۹۰۰ قفل میشود و خروجی دستور
cat /sys/devices/system/cpu/cpu*/cpufreq/scaling_max_freq
میشود
۱۲۰۰
« آخرین ویرایش: امروز ساعت 03:24 ب‌ظ توسط read »
“Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and freedom.” — Viktor Frankl

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4919
  • masoft قدیم
ما هم خوشحالیم که حداقل از قطع کامل رسیدیم به اینترنت فیلترشده و محدودی که قبل بوده و امیدواریم روزی مردم داخل ایران اینترنتی آزاد مثل مردم اکثر کشورها داشته باشند. برای اینکه انجمن با توی شبکهٔ داخلی در دسترس باشه، نیازه که سرورها در داخل ایران باشه. ما تجربهٔ ubuntu.ir رو داریم و اگر سرورها داخل ایران باشه، هر زمانی ممکنه اتفاق مشابهی پیش بیاد و اطلاعات تمام کاربرها و تمامی اطلاعات سایت هم دست افرادی میفته که ممکنه از اون سواستفاده کنند، برای همین اینکار رو انجام نمیدیم. قرار هم نیست به نبود اینترنت عادت کنیم، اینترنت آزاد حق مردم ایرانه و ربطی هم به سیاست و نظام و شرایط کشور نداره.

خروجی‌هایی که دادید نشون میده حداکثر فرکانس ۲.۱ گیگاهرتز هستش و بر اساس فشاری که پردازنده وجود داره، فرکانسش تنظیم میشه. به نظر درست میاد.

آفلاین read

• Newbie
  • *
سپاس nixoeen  عزیز برای توضیحاتت

در مورد مشکل فرکانس  مساله اینه که هر  توزیع جدیدی که تست کردم حداکثر سرعت پردازنده را با  دستوری که  شما دادی می زند ۱۲۰۰ و عملا از ۹۰۰ بالاتر نمیرود که  خب به دلیل سرعت  پایین قابل کار کردن نیست.فقط  در این توزیع  antix که نصب دارم  سرعت میاد بالا. نمیدونم چرا اینجوری است  :-|

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4919
  • masoft قدیم
خب باید خروجی دستور رو توی سیستمی که مشکل داره بدید. اینجا که مشکلی نداره و خروجی‌اش هم کمکی نمی‌کنه.