انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۶٫۰۴ «راکون ثابت‌قدم» با پشتیبانی بلند مدّت منتشر شد 🎊

نویسنده موضوع: استفاده از مخازن دیگر توزیع‌ها با DistroBox  (دفعات بازدید: 24 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین seyal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
خوب داشتم در مورد دسترسی به پکیج‌های خاصی که شاید تو توزیع خودمون وجود نداشته باشه یا نسخه متفاوتی داشته باشه جستجو می‌کردم
که تو یکی از پیشنهادات با DistroBox مواجه شدم
عجیب بود برام که چرا قبلا اسم این پروژه به این خوبی به گوشم نخورده بود.
جالبی قضیه اینجاست که بعضیا اون رو حتی با Flatpak به عنوان راه‌حلی جایگزین برای نصب نرم‌افزار هم مقایسه می‌کنند(البته کلا هدف این دوتا متفاوته و هر یک کاربرد خودشون رو دارند)

اما چه قابلیتی به ما میده؟
شما می‌تونید با استفاده از Distro Box روی توزیع اصلی خودتون(مثلا دبیان پایدار) به پکیج‌های توزیع‌های دیگه‌ مثل آرچ و فدورا و ... دسترسی داشته باشید و نرم‌افزارهاشون رو نصب و اجرا کنید بدون اینکه مثل ویرچوال باکس بار پردازشی زیادی به سیستم وارد بشه.
حتی استفاده از نرم‌افزارهای GUI این توزیع‌ها هم به سادگی با distrobox امکان‌پذیره.
می‌تونید میزکارهای مختلف مثل KDE و XFCE و .. رو هم بدون آسیب به پکیج‌ها و سازگاری توزیع خودتون نصب و امتحان کنید.

اساس کار نرم‌افزار تکنولوژی جدیدی نیست و از قبل وجود داشته اما این پروژه اومده و اون فرایند رو به شدت بهینه و ساده کرده.
به این صورت عمل می‌کنه که از کانتینتر و ایمیج اون دیسترو استفاده می‌کنه
مثل docker و podman

برای نصب و آشنایی با اون دیدن این ویدیو یوتیوب رو توصیه می‌کنم(اگه کسی از پلتفرم آزاد ویدیو پیدا کرد بفرسته):
https://www.youtube.com/watch?v=eiDt4O6UPRw