انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی درباره مدارک لینوکس  (دفعات بازدید: 2072 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Devil Persian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
راهنمایی درباره مدارک لینوکس
« : 24 مهر 1389، 09:16 ق‌ظ »
سلام خدمت همه دوستان

راهنمایی درباره مدارک لینوکس می خواستم . و اینکه کدام شرکت و موسسه برای ثبت نام خوب هست و ارزش هزینه کردن رو داره .

ضمناً پروژه پایان دورم (کارشناسی کامپیوتر نرم افزار) درباره برپایی سرور اینترنتی مبتنی بر لینوکس و پیشتیبانی از اون هستش . تا مرداد ماه باید حاضر شه (حداکثر) و حدود 2 سال هست که با توزیع لینوکس کار می کنم

تا مرداد دوره هاش تمام میشه ؟

با تشکر

آفلاین Devil Persian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
پاسخ به: راهنمایی درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #1 : 26 مهر 1389، 10:52 ق‌ظ »
چی شد ؟؟

همچنان منتظر جواب هایتان هستم  .

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: راهنمایی درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #2 : 26 مهر 1389، 11:53 ق‌ظ »
من منتظر بودم ببینم از دوستان کسی هست جواب بده یه نه ؟! ولی ظاهرا....

اول از هر چیز مهم اینه که کدوم شهر ساکن هستید... در حال حاظر این کلاس ها در شهرهای اصفهان ٫ مشهد ٫ و تهران برگزار می شه و شامل ۳ تا دوره هست....

LPI 1 که خودش شامل ۲ تا امتحان 101 و 102 می شه و دوره فشرده اون به صورت صبح تا بعد از ظهر طی ۲ هفته برگزار می شه . البته دوره عادی هم داره که فکر می کنم ۲ روز در هفته باشه...
بعد از اون دوره LPI 2 هست که باز اون هم شامل ۲ تا امتحان 201 و 202 هست و اون هم به ۲ صورت دوره فشرده و عادی برگزار می شه

و بعد از اون دوره LPI 3 هست که پیش نیاز اون دوره تجربه مدیریت سیستم های لینوکسی در یک شرکت به صورت حرفه ای رو نیاز هست و امتحانش هم نسبت به ۲ دوره قبلی به ندرت توی ایران برگزار می شه فعلا....

اگر شروع کنید به گذراندن دوره های LPI 1 و LPI 2 به صورت فشرده احتمالا طی ۴ ۵ ماه آینده موفق به گرفتن مدرک های فوق می شید... البته بستگی به استعداد خودتون هم داره... مطمئنا تجربه کار کردن با سیستم های لینوکسی توی گذراندن دوره ها تاثیر خواهد داشت

سوال دیگه ای باشه من در خدمتتون هستم...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com