انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ‌Brightness . Upgrade . Update  (دفعات بازدید: 2399 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین *Ali*

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
‌Brightness . Upgrade . Update
« : 24 مهر 1389، 11:23 ب‌ظ »
Brightness :
سلام . من یکی از کاربران جدید اوبونتو هستم و یه مشکل کوچیک دارم
نسخه ۱۰٫۰۴ اوبونتو رو دارم و روی لپ تاپ اسنفاده میکنم اما نمیتونم نور صفحه رو کم و زیاد کنم و نور صفحه با درجه آخر با درجه اول هیچ فرقی نداره . کسی میتونه کمکم کنه ؟
Upgrade :
میشه روش آپگرید کردن اوبونتو به کوبونتو به کمک سایت رسمیشون رو توضیح بدید ؟ و اینکه حجمش و اینا چقدر میشه ؟
َUpdate :
من الان برای آپدیت کردن اوبونتوی خودم به نسخه ۱۰٫۱۰ چه کاری باید بکنم و چند مگ باید پیاده بشم ؟ مشکلات نور صفحه و .. در ۱۰٫۱۰ حل شده ؟

ممنون از همگی  ;)

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
پاسخ به: ‌Brightness . Upgrade . Update
« پاسخ #1 : 25 مهر 1389، 02:30 ب‌ظ »
Brightness :
سلام . من یکی از کاربران جدید اوبونتو هستم و یه مشکل کوچیک دارم
نسخه ۱۰٫۰۴ اوبونتو رو دارم و روی لپ تاپ اسنفاده میکنم اما نمیتونم نور صفحه رو کم و زیاد کنم و نور صفحه با درجه آخر با درجه اول هیچ فرقی نداره . کسی میتونه کمکم کنه ؟
Upgrade :
میشه روش آپگرید کردن اوبونتو به کوبونتو به کمک سایت رسمیشون رو توضیح بدید ؟ و اینکه حجمش و اینا چقدر میشه ؟
َUpdate :
من الان برای آپدیت کردن اوبونتوی خودم به نسخه ۱۰٫۱۰ چه کاری باید بکنم و چند مگ باید پیاده بشم ؟ مشکلات نور صفحه و .. در ۱۰٫۱۰ حل شده ؟

ممنون از همگی  ;)
سلام
در مورد روشنایی و نور صفحه باید مدل لپ‌تاپت رو بگی ... و این که خب من لپ‌تاپ نداشتم این قابلیت رو استفاده نکردم.
اما در مورد آپگرید و سیستم آپگرید و آپدیت !
پکیج منیجر توی اوبونتو apt-get هست. آپدیت یا update کارش اینه که می اد و مخازنت رو به روز می کنه ... یعنی مخازن رسمی ... کامیونیتی و ... تو با دستور
sudo apt-get updateاپدیت میشن. چیزه زیادی دانلود نمیشه و فقط لینک ها آپدیت میشن ... یعنی میگه این پکیج های جدید هستن ...
اما برای آپگرید کردن سیستم ۱۰٫۰۴ یا upgrade که می اد و تمام پکیج ها رو با توجه به مخازنت که به روز شده دانلود و نصب می کنه(نسخه‌ی جدید پکیج های موجودت رو، که با استفاده از دستورsudo apt-get upgradeمی تونی کل سیستمت رو روی همون نسخه یعنی ۱۰٫۰۴ آپگرید کنی
اما سیستم آپگرید. که برای آپگرید کردن به آخرین نسخه‌ی سیستم عامل استفاده میشه، یعنی برای ارتقا به نسخه ی ۱۰٫۱۰ فقط کاف
یه که بزنیsudo apt-get dist-upgradeمن الان سیستمم فن گرافیکم خاموش شده و داره آتیش میگیره ! بقیش رو می ام توضیح میدم
---
خب ... اما این دستور dist-upgrade معمولا توصیه نمیشه ... اولا که بهترین کار اینه که یه سیستم کاملا جدید نصب کنی. یعنی اوبونتو ۱۰٫۱۰ رو بگیری و دوباره نصب کنی چون با این اینترنتی که ما داریم و این ها ! پکیج ها رو اشتباهی بگیره و ... خلاصه که اگه جدا دانلود کنی و بعد نصب کنی هم توی دانلود صرفه‌جویی کردی و هم خیلی خیلی مطمئن تره ...
می تونی با برنامه‌هایی مثل ubuntu-tweak از کل تنظیمات دکستاپت یه بک‌اپ بگیری و اون جا داشته باشی.
اما اگه می خوای حتما همین رو آپگرید کنی :
http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/upgrade
این لینک رو بخون.
این یکی هم برای آپدیت کردن و نصب کردن با استفاده از apt-get خیلی خوبه :
https://help.ubuntu.com/community/AptGet/Howto
توضیحات کاملی داده.
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1389، 02:41 ب‌ظ توسط Bersam »

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین *Ali*

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 26 مهر 1389، 05:43 ق‌ظ »
خب من توی Update Manager زدم چک کرد و یه سری پکیج رو آپدیت کرد . ولی هنوز نسخه اوبونتوی من ۱۰٫۰۴ هست . میشه توضیح بدی الان آپدیت شد یا آپگرید ؟

آفلاین *Ali*

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 27 مهر 1389، 03:01 ب‌ظ »
اگه ممکنه یکی از دوستان لپ تاپ دار منو راهنمایی کنن خیلی مشکل بدیه
شارژم توی اوبونتو تقریبا دو برابر ویندوز کم میشه و اگه این مشکل حل نشه مجبورم اوبونتو رو با تمام خوبی هایی که داره بذارم کنار  ](*,)

آفلاین *Ali*

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 28 مهر 1389، 10:41 ب‌ظ »
خب ظاهرا کسی نمیتونه من رو در رابطه با مشکلم راهنمایی کنه . توی ویکی و سرچ در گوگل هم چیزی به دست نیومد پس آخرین راه حل یعنی کنار گذاشتن اوبونتو رو باید اجرا کنم
لطفا تاپیک رو حذف بنمایید

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
« پاسخ #5 : 28 مهر 1389، 11:07 ب‌ظ »
نه نi hdk ;اv را نکن lhiم هlیk lش;g رh nhadl ms pتlا راi حلd fراa iسj

آفلاین *Ali*

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 29 مهر 1389، 01:44 ب‌ظ »
میشه توضیح بفرمایید چی گفتید ؟ مدل لپ تاپم Acer Aspire 5741G هست.