انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با زدن تیک allow ecxecuting file as program  (دفعات بازدید: 3287 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
سلام دوستان
من می خوام یک فایل که قراره با wine  باز بشه از توی properties تیک  allow ecxecutind file as program بزنم ولی هرچی روش می زنم به تور خودکار تیکش برداشته میشه و در نتیجه wine میگه (( is not marked as executable)) با  این دستور nautilus و در حالت روت باز کردم ولی بازم فایده نداشت ((sudo nautilus))
پیشاپیش برای راهنمایی خوبتون ممنون
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1389، 04:21 ب‌ظ توسط alieblice »

آفلاین solook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
پاسخ به: مشکل با زدن تیک allow ecxecuting file as program
« پاسخ #1 : 26 مهر 1389، 04:27 ب‌ظ »
لابد از 10.10 استفاده میکنید؟
منم عین همین مشکل رو داشتم
از دستور chmod کنید

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 مهر 1389، 04:38 ب‌ظ »
777 کردم ولی بازم    ((is not marked as executable))  میده

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #3 : 26 مهر 1389، 05:52 ب‌ظ »
chmod a+x /path/to/your/file

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 مهر 1389، 06:13 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان مشکل حل شد ولی فقط برای فایلایی که توی home هستن منظورم اینه که فایلایی که توی درایوای دیگه که ntfs  هستن این کار روشون تاثیر نداره
حالا باید چه کار کنم؟

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
« پاسخ #5 : 26 مهر 1389، 07:02 ب‌ظ »
ببینید می تونین با این کار فایل های .exe  رو اجرا کنید
توی ترمینال بنویسین
wine "masire file"
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
« پاسخ #6 : 27 مهر 1389، 01:21 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز

قالب دسترسی فایلهای (File Permission Format) لینوکس توسط سیستم فایل NTFS یا FAT پشتیبانی نمی شود بنابراین طبق مستندات chmod :

The extended FAT and NTFS file systems ignore this permission since they consider all files executable.

یعنی پرمیشن x در این سیستم ها برای فایل ها نادیده گرفته می شوند.

یک راه استفاده از ترمینال است : نوشتن wine و درگ یا کشیدن فایل مورد نظر درون ترمینال که باعث نوشته شدن کامل آدرس فایل در آن می شود و سپس زدن کلید اینتر و اجرا.

راه دیگر این است که زمانی که درایو دارای سیستم فایل NTFS خود را mount می کنید با دسترسی executable مانت کنید مثل :

mount -t vfat -o umask=000 /dev/hda6 /media/fat
دقت کنید که umask برعکس chmod است و 000 برابر 777 می باشد.

موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 27 مهر 1389، 01:25 ق‌ظ توسط HojjatJafary »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #7 : 27 مهر 1389، 08:02 ب‌ظ »
من اين مشكل رو با ext4 هم دارم البته با permission ها كه هر كاري كردم درست نشد و مجبور به استفاده از دستور chmod شدم.

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
« پاسخ #8 : 27 مهر 1389، 11:50 ب‌ظ »
نقل‌قول
من اين مشكل رو با ext4 هم دارم البته با permission ها كه هر كاري كردم درست نشد و مجبور به استفاده از دستور chmod شدم.

دلایل متعددی برای موضوع مورد اشاره شما متصور است، مثلا نداشتن دسترسی کامل یوزر شما به هارد دیسک یا محدود بودن دستور mount و اصولا تنظیمات مربوط به نوع دسترسی یوزر مورد استفاده شما.

دستور chmod همان کاری را می کند که شما در صفحه permissions مربوط به مشخصات فایل انجام می دهید تفاوت در واسط گرافیکی است. امکان دارد که این دستور به همراه sudo استفاده شده که اجازه دسترسی بیشتری به شما داده است.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #9 : 28 مهر 1389، 11:51 ق‌ظ »
نقل‌قول

دلایل متعددی برای موضوع مورد اشاره شما متصور است، مثلا نداشتن دسترسی کامل یوزر شما به هارد دیسک یا محدود بودن دستور mount و اصولا تنظیمات مربوط به نوع دسترسی یوزر مورد استفاده شما.

دستور chmod همان کاری را می کند که شما در صفحه permissions مربوط به مشخصات فایل انجام می دهید تفاوت در واسط گرافیکی است. امکان دارد که این دستور به همراه sudo استفاده شده که اجازه دسترسی بیشتری به شما داده است.
با sudo nautilus هم می‌تونید بصورت گرافیکی پرمیشن‌ها رو تغییر بدید. فقط مواظب باشید که سیستم رو داغون نکنید (فایل‌منیجر با روت اگه حواستون نباشه می‌تونه خطرناک باشه!)

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #10 : 28 مهر 1389، 06:14 ب‌ظ »
نقل‌قول

با sudo nautilus هم می‌تونید بصورت گرافیکی پرمیشن‌ها رو تغییر بدید. فقط مواظب باشید که سیستم رو داغون نکنید (فایل‌منیجر با روت اگه حواستون نباشه می‌تونه خطرناک باشه!)
من اين مشكل رو با دسترسي root هم داشتم.البته حل شد با chmod.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #11 : 02 بهمن 1389، 01:37 ب‌ظ »
اگر NTFS رو تو etc/fstab/ رو با ntfs-3g تغییر بدین نیازی به هیچ آپشن اضافی هم نیست فقط defaults کافیه!
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.