انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو 32 بیتی یا 64 بیتی (مهم تر از مرگ و زندگی)  (دفعات بازدید: 7687 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
سلام من میدونم سیستم من 64 بیتی هست موقع نصب ویندوز همیشه 32 بیتی نصب میگردم چون برنامه های مورد نیاز من بیشتر 32 بیتیش موجود بود.
حالا هم که اومدم سراغ لینوکس طبق عادت گذشته رفتم سراق ۳۲ بیتی الان سوال من اینه که ایا تو لینوکس هم همین جوریه که برنامه های 64 بیتی کم باشه یا مثلا یه بسته نرم افزاری شامل هر دو گروه میشه؟

کلا منی که سیتم 64 بیتی دارم کدوم نسخه رو نصب کنم بهتره؟

این سوال اولم بود حالا اگه من بخوام اوبونتو رو فلش نصب از اونجایی که سرعت فلش کمتر از هارده نسخه 32 بیتی نصب کنم یا 64؟(با فرض این که من فقط با سیستم های ۶۴ بیتی سو کار دارم)
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

به تازگی اینجا بحث شده

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15904.msg122765.html#msg122765

در مورد فلش هم هیچ فرقی نداره ( از نظر فلش بودن )
در کل ۶۴ بیت یکم سرعتش بیشتر هست

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
خوب منم میدونم سرعتش بیشتره میگم برنامه هاش چه جوریه؟

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
خوب منم میدونم سرعتش بیشتره میگم برنامه هاش چه جوریه؟
سلام
بعید می‌دونم اون پست رو کامل مطالعه کرده باشید! چون توی اون پست راجع به همه چیز ۳۲ و ۶۴ بیتی صحبت شده است. یه بار دیگه هم من می‌گم: تقریبا تمامی نرم‌افزارهای لینوکس در دو نسخه‌ی ۳۲ و ۶۴ بیتی ارائه می‌شن. دقت کنید که گفتم تقریبا!
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
راستش رو بخوای از کل اون پست فقط همین یک مطلب شما رو خوندم  ;D

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
اگر منظورت اوبونتو 10.10 هست بهت می گم اصلا اشتباه نکن آن قدر هنگ و باگ داره که به نصب  نرم افزار نمی رسه!!

تقریبا می شه گفت که تعداد نرم افزار هاش مثل همن  فقط آواست 64 بیتی گیر نیاوردم

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
شما رم سیستمت چقده؟
کلا 64 بیتی یه خورده سرعتش بیشتره.واقعا هم یه سری محدود از برنامه ها روش یا نصب نمیشن یا عملکرد خوبی ندارن.مثلا تا چند وقت پیش فلش و جاوا اگه اشتباه نکنم یه خورده ای باهاش مشکل داشتن که انگار مدتیه برطرف شده.انگار واین هنوز یکمی باهاش مشکل داره چون نشد توش pes2010 رو ران کنم!!!من خودم مدتیه که از 64 بیتی استفاده میکردم ولی قصد دارم دفعه بعدی که اوبونتو نصب میکنم 32 بیتی باشه به خاطر همون چیزاسس که گفتم.و یه سری دلایل دیگه
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
اگر قصد نصب اوبونتو 10.10 رو دارید درسایت اوبونتو نسخه 32 بیتی رو توصیه کرده و فرقش هم در سرعتش هست .فکر نمیکنم شنا از 32 بیت بیشتر نیاز داشته باشید چون خود 32 بیت هم خیلی عالیه و لی مثلا اگر سی پی یو 4 هسته ای داشته باشید از 2 هستش استفاده میشه و اغلب کار ها هم بیشتر از 2 هسته نمیخواد

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
اگر قصد نصب اوبونتو 10.10 رو دارید درسایت اوبونتو نسخه 32 بیتی رو توصیه کرده و فرقش هم در سرعتش هست .فکر نمیکنم شنا از 32 بیت بیشتر نیاز داشته باشید چون خود 32 بیت هم خیلی عالیه و لی مثلا اگر سی پی یو 4 هسته ای داشته باشید از 2 هستش استفاده میشه و اغلب کار ها هم بیشتر از 2 هسته نمیخواد
۳۲ بیتی هیچ مشکلی در ساپورت تعداد هسته نداره فقط بیشتر از ۳.۲ گیگ مموری را آدرس دهی نمیکنه البته با کرنل اختصاصی این کار شدنیه.
۶۴ بیتی در صورتی توصیه میشه که رم سیستم شما ۴گیگ یا بیشتر باشد.
من چندین ماه هست از ۶۴بیتی استفاده میکنم و به مشکل خاصی برنخوردم.
مخازن رسمی کامل هستند، شاید در بعضی موارد که نرم افزاری خارج از مخازن نسخه ۶۴بیتی نداشته باشد مجبور باشید خودتون از سورس کمپایل کنید.
برای نصب فلش پلیر ۶۴ بیت هم از ubuntu tweak استفاده کنید.

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
۳۲ بیتی هیچ مشکلی در ساپورت تعداد هسته نداره فقط بیشتر از ۳.۲ گیگ مموری را آدرس دهی نمیکنه البته با کرنل اختصاصی این کار شدنیه.
۶۴ بیتی در صورتی توصیه میشه که رم سیستم شما ۴گیگ یا بیشتر باشد.
من چندین ماه هست از ۶۴بیتی استفاده میکنم و به مشکل خاصی برنخوردم.
مخازن رسمی کامل هستند، شاید در بعضی موارد که نرم افزاری خارج از مخازن نسخه ۶۴بیتی نداشته باشد مجبور باشید خودتون از سورس کمپایل کنید.
برای نصب فلش پلیر ۶۴ بیت هم از ubuntu tweak استفاده کنید.

چه جالب !

من چیز خاصی نگفتم .

گفتم که سایت اوبونتو خودش 32 بیتی رو توصیه میکنه به هر دلیلی .

و مزایای استفاده از این و 64 بیت رو گفتم ولی نه به کاملی شما

در رابطه با تعداد هسته هم من اینطوری شنیدم .

و این که شما مشکلی ندارید خوشحالم .

من مشکلم کلا با اوبونتو در لپ تاپ های سونی هستش .

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
مشکل منم تو لبتاب دل 1564

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
این نظر شخصی منه

اوبونتو با لپ تاپ های ایسر - ایسوس - اپل -   msi (اکثر اوقات سازگازی دازه نه همیشه) ولی با وایو - دل سازگازی نداره نمیدونم چرا راه حل های درستی هم نمیده کلا برای نصب اوبونتو بر روی لپ تاپ از لپ تاپ های وایو که اصلا و دل اکثرا استفاده نکنید

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
این نظر شخصی منه

اوبونتو با لپ تاپ های ایسر - ایسوس - اپل -   msi (اکثر اوقات سازگازی دازه نه همیشه) ولی با وایو - دل سازگازی نداره نمیدونم چرا راه حل های درستی هم نمیده کلا برای نصب اوبونتو بر روی لپ تاپ از لپ تاپ های وایو که اصلا و دل اکثرا استفاده نکنید
لپ تاپ‌‌های وایو سونی توی ویندوز هم اگر اورجینال نباشه مکافاته. یه مورد سونی وایو بود که الان دقیق مدلش یادم نیست برای دانلود درایور گرافیک ویندوز سون سایت انویدیا نوشته برای همه مدل‌ها به جز وایو. توی سایت سونی هم درایور برای ویندوز سون نداشت که به زور درایور ویستا را به خوردش دادم.  ](*,)
جالب‌تر اینکه ابونتو روی این مدل تمام سخت افزار را بدون مشکل شناسایی کرد.  :o

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
مبارکتون باشه !!

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
این نظر شخصی منه

من امروز متوجه یه حقیقت هول ناک شدم
اگه اوبونتو 32بیتی رو لبتاب نصب کردی سازگاری نداشت و خوب کار نمیکرد و لب تابت هم 64 بیتی هست (که معمولا هست)
اوبوو 64 بیتی رو نصب کن.

من رو لب تاب دل 1564 مشکل های عجیبی داشتم که وقتی از بچه ها میپرسیدم فکر میکدند یا چیزی سرم نمیشه یا دارم اذیتشون میکنم ولی امروز که 64 بیتیش رونصب کردم مشکل که نداره سرعت و کاراییش چند برابر هم شده

البته این تجربه شخصی منه شاید رو لب تاب شما جواب نده ولی رو دل 1564 میدونم جواب میده.