انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتو 32 بیتی یا 64 بیتی (مهم تر از مرگ و زندگی)  (دفعات بازدید: 7691 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
من امروز متوجه یه حقیقت هول ناک شدم
اگه اوبونتو 32بیتی رو لبتاب نصب کردی سازگاری نداشت و خوب کار نمیکرد و لب تابت هم 64 بیتی هست (که معمولا هست)
اوبوو 64 بیتی رو نصب کن.

البته این تجربه شخصی منه شاید رو لب تاب شما جواب نده ولی رو دل 1564 میدونم جواب میده.
هیچ وقت بدون دلیل و عشقی در مورد چیزی که مطمئن نیستی صحبت نکن، مگه شما دارای چه درجه ای از تخصص هستی که از خودت فتوا صادر میکنی؟! مشکلت با اوبونتو 32 بیتی تقصیر خودت بوده و عدم توانایی حلش هم باز به خودت برمیگرده.

من رو لب تاب دل 1564 مشکل های عجیبی داشتم که وقتی از بچه ها میپرسیدم فکر میکدند یا چیزی سرم نمیشه یا دارم اذیتشون میکنم ولی امروز که 64 بیتیش رونصب کردم مشکل که نداره سرعت و کاراییش چند برابر هم شده
وقتی خودت طرز فکرت اینطوریه که بقیه در موردت اینطوری فکر میکنن پس مطمئن باش همونطوری هستی که فکر میکنی بقیه در موردت فکر میکنن!
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 01:40 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
اگه اوبونتو 32بیتی رو لبتاب نصب کردی سازگاری نداشت و خوب کار نمیکرد و لب تابت هم 64 بیتی هست (که معمولا هست)
اوبوو 64 بیتی رو نصب کن.

البته این تجربه شخصی منه شاید رو لب تاب شما جواب نده ولی رو دل 1564 میدونم جواب میده.
هیچ وقت بدون دلیل و عشقی در مورد چیزی که مطمئن نیستی صحبت نکن، مگه شما دارای چه درجه ای از تخصص هستی که از خودت فتوا صادر میکنی؟! مشکلت با اوبونتو 32 بیتی تقصیر خودت بوده و عدم توانایی حلش هم باز به خودت برمیگرده.

من رو لب تاب دل 1564 مشکل های عجیبی داشتم که وقتی از بچه ها میپرسیدم فکر میکدند یا چیزی سرم نمیشه یا دارم اذیتشون میکنم ولی امروز که 64 بیتیش رونصب کردم مشکل که نداره سرعت و کاراییش چند برابر هم شده
وقتی خودت طرز فکرت اینطوریه که بقیه در موردت اینطوری فکر میکنن پس مطمئن باش همونطوری هستی که فکر میکنی بقیه در موردت فکر میکنن!
فکر کنم یکم شما دارید زیاده روی میکنید  >:(
دوستان نظرشون رو گفتن  .

بنده هم با ۶۴ موافقمدر حالی که چند وقته که نصبش کردم اما در نسخه ۱۰.۱۰  اوبونتو تغییر خاصی ندیدم.
از لحاظ نرم افزاری هم بنده کاستی تا به حال ندیدم.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
فکر کنم یکم شما دارید زیاده روی میکنید  >:(
دوستان نظرشون رو گفتن  .

بنده هم با ۶۴ موافقمدر حالی که چند وقته که نصبش کردم اما در نسخه ۱۰.۱۰  اوبونتو تغییر خاصی ندیدم.
از لحاظ نرم افزاری هم بنده کاستی تا به حال ندیدم.
علیرضا جون شما تو جریان یه سری مسائل نیستی، من دلیل داره این صحبتام.

در مورد 64 و 32 بیتی هم من از روز اولی که ویستا اومد سیستم عامل هام بلااستثنا 64 بیتی بودن تا الان. اصلا حرفام در مورد بهتر بودن 64 یا 32 بیتی نبود!

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
مشخصات کلی لپ تاپ شما اینه

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 2 GB DDR3
هارد دیسک: 250 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Intel GMA HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

به عنوان مثال کارت گرافیک شما اینتل و  سازگازی لینوکس با اینتل بالا تر از انویدیا هستش پس ممکنه بر روی لپ تاپ شما سازگازی داشته باشه چون اوبونتو کلا با کارت گرافیک انویدیا سری m سازگازی ندارند (بیشتر اوقات)  شما از اوبونتو 10 .10 استفاده کردید ؟؟

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
اوبوو 64 بیتی رو نصب کن.

اوبوو 64 بیتی رو نصب کن.

این لطف بیش از حد شما رو نسبت به من میرسونه اوبونتو روی کامپیوترم مشکلی نداره ۵ -۶ بار رولب تابم نصب کردم مشکلی نداشت برای اطمینان 2 - 3 بارم هم رو فلشم نصب کردم اوبونتوی روی فلش رو لب تابم مشکل داشت ولی همون رو که با کامپیوترم بالا میارودم درست کار میکرد

به نظر شما باید برم تخصص بگیرم تا بتونم بگم مشکل چیه؟
به نظر من مشکل یا از لب تابه یا اوبونتو با لبتابم مشکل داره
لبتابم که روی لینوکس های دیگه و ویندوز مشکلی نداشت پس باید اوبونتو رو برسی کرد حالا با تغییر سورس نصب چند تا برنامه و یه سری کار خیلی ساده از نظر شما که به نظرم وقت گیر و پر دردسره شاید بشه درستش کرد

ولی به جای تمام این کارا من اوبونتوی ۶۴ بیتی رو نصب کردم و مشکلم حل شد من فقط این رو برای کسی گفتم که  مشکل منو داره  حالا اگه به شما بر خورد ببخشید.
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
دستتون درد نکنه .

حتما امتحانش میکنم و خبرشو  اینجا میذارم

نظر هر کس قابل احترامه

ایشون مشکلشون از این راه حل شده حالا به من و شمایی که مشکل من رو دارید لطف کردن راه حلشون رو گفتن شاید واقعا درست بشه و من هم حتما امتحان میکنم