انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کانکت شدن اتوماتیک بلوتوث بعد از قطع شدن  (دفعات بازدید: 8322 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
حالا شما GPRs تون سرعت پایین هست به من چه ;)
اين جمله يا كنايه بوده يا جك يا اصلا به زبان ديگه اي گفته شده و شباهتي با فارسي داشته كه دوستان اينجوري برداشت فرمودند!!!!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: کانکت شدن اتوماتیک بلوتوث بعد از قط
« پاسخ #16 : 29 مهر 1389، 04:47 ب‌ظ »
آقا بنده شخصا سرعت ۲۳۰ کیلو بیت رو با GPRS ایرانسل زدم البته با اتصال یک ppc به لینوکس حالا شما GPRs تون سرعت پایین هست به من چه ;)

آخه عزیز دل برادر من تا حالا غیر از یه بار برای تست که اونم پشیمون شدم از GPRS استفاده نکردم و خدا رو شکر لازم هم ندارم 100 سال. من با مک 10 مگابیت تو سه ساعت 12 گیگ فایل دانلود میکردم، اونوقت شما فک میکنی من ناراحتم که چرا سرعت GPRSم بالای 80 کیلو نمیره؟ :o :D

من اگه چیزی میگم دلم واسه شما و کلا مردم این مملکت میسوزه وگرنه شما با GPRS میری فضا خب من دیگه چی بگم. صفا کن برا خودت دیگه!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
آقا بنده شخصا سرعت ۲۳۰ کیلو بیت رو با GPRS ایرانسل زدم البته با اتصال یک ppc به لینوکس حالا شما GPRs تون سرعت پایین هست به من چه ;)

آخه عزیز دل برادر من تا حالا غیر از یه بار برای تست که اونم پشیمون شدم از GPRS استفاده نکردم و خدا رو شکر لازم هم ندارم 100 سال. من با مک 10 مگابیت تو سه ساعت 12 گیگ فایل دانلود میکردم، اونوقت شما فک میکنی من ناراحتم که چرا سرعت GPRSم بالای 80 کیلو نمیره؟ :o :D

من اگه چیزی میگم دلم واسه شما و کلا مردم این مملکت میسوزه وگرنه شما با GPRS میری فضا خب من دیگه چی بگم. صفا کن برا خودت دیگه!
میگم حالا شما زیاد خودتو ناراحت نکن.
ما فعلا مجبوریم که از adsl مزخرف و gprs مزخرف تر استفاده کنیم.
چکار کنیم؟ برگردیم به دایال آپ؟؟؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: پاسخ به: کانکت شدن اتوماتیک بلوتوث 
« پاسخ #19 : 29 مهر 1389، 05:02 ب‌ظ »

مصطفی جون چشم، اتفاقا از این جوابی که گرفتم فهمیدم که دیگه هیچ وقت خودمو بالای دلسوزی برا کس دیگه ناراحت نکنم! در واقع کاسه داغتر از آش نشم دیگه!

اما در جواب سئوالاتون من پیشنهاد استفاده از سرویس بهتری ندادم، چون اصلا چیزی وجود نداره که بخوام پیشنهاد بدم. من حرفم چیز دیگه ای بود. مقصودم این بود که یکم از بالاتر به مسائل نگاه کنیم، GPRS استفاده میکنیم، بکنیم، اما دیگه اند ِ(end) توقعمون نباشه و باهاش بالای ابرا نباشیم! من بحثم سر نوع تفکرمون بود، چون زندگی ما بازتاب تفکر و نگاهمون به مسائله.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1389، 05:04 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *

مصطفی جون چشم، اتفاقا از این جوابی که گرفتم فهمیدم که دیگه هیچ وقت خودمو بالای دلسوزی برا کس دیگه ناراحت نکنم! در واقع کاسه داغتر از آش نشم دیگه!

اما در جواب سئوالاتون من پیشنهاد استفاده از سرویس بهتری ندادم، چون اصلا چیزی وجود نداره که بخوام پیشنهاد بدم. من حرفم چیز دیگه ای بود. مقصودم این بود که یکم از بالاتر به مسائل نگاه کنیم، GPRS استفاده میکنیم، بکنیم، اما دیگه اند ِ(end) توقعمون نباشه و باهاش بالای ابرا نباشیم! من بحثم سر نوع تفکرمون بود، چون زندگی ما بازتاب تفکر و نگاهمون به مسائله.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
+1
حرف منم همینه ;D

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #21 : 29 مهر 1389، 05:26 ب‌ظ »
 بابا به پیر به پیغمبر من فقط منظورم نسبی بود نسبت به سرعت اون بنده خدایی که اول بحث گفته بود وگرنه کیه که ندونه با قطره چکون دارن به ما اینترنت میدن من فکر میکنم سرعتم نسبت به بقیه یکم بالاتر هست همین بعضیا هم فقط بلدن  بل بگیرن شروع کنن بتوپن به آدم :(
راستی بابا جواب اون بنده خدا که این بحث ایجاد کرده بدین من دوکلام نوشتم بحث گرم بشه کلا بحث اصلی به فراموشی سپرده شد
ضمنا اینم عکس :
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1389، 01:39 ق‌ظ توسط mintman »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
من که همه چیز دیدم جز سرعت دانلود :D

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
بابا به پیر به پیغمبر من فقط منظورم نسبی بود نسبت به سرعت اون بنده خدایی که اول بحث گفته بود وگرنه کیه که ندونه با قطره چکون دارن به ما اینترنت میدن من فکر میکنم سرعتم نسبت به بقیه یکم بالاتر هست همین بعضیا هم فقط بلدن  بل بگیرن شروع کنن بتوپن به آدم :(
راستی بابا جواب اون بنده خدا که این بحث ایجاد کرده بدین من دوکلام نوشتم بحث گرم بشه کلا بحث اصلی به فراموشی سپرده شد
ضمنا اینم عکس :

بیخیال عزیز
ما کی توپیدیم؟
ما دیگه اعصاب برامون نمونده خو!
ناراحت نشو

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
خدا رو شکر من یه رفیق فابریک دارم اینجا ;)

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
نقل‌قول
بیخیال عزیز
ما کی توپیدیم؟
ما دیگه اعصاب برامون مونده خو :D!
ناراحت نشو

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
میون کلامتون من این بنده خدا رو یه راهنمایی بکنم  :oops:
منم مشکل قطعی اینترنت داشتم و دارم و بعد از قطعی اینترنت هم هیچ دانلد منیجری دانلد رو ادامه نمیده!
پس باید یه اسکریپتی داشته باشیم که چک کنه وقتی اینترنت قطع شد دانلد رو قطع کنه و به اینترنت وصل بشه و دوباره دانلد رو ادامه بده!
برای چک کردن قطعی اینترنت باید برید در ادرس /var/run و ببینید چه پیدی برای اینترنت شما اضافه میشه  (یعنی وقتی اینترنت وصل یک پید اظافه میشه و وقتی قطع میشه پید محو میشه)
این هم اسکریپتیه که من دارم
#!/bin/bash

lock_file="/var/run/INTERNET.pid"
CON="INTERNRT CONNECT"
این قسمت اوله که باید پید و دستوری که برای کانکت شدن اینترنت دارید رو وارد کنید

while :
do

if [ -e $lock_file ]; then

echo "OK:)"

else
killall terminal
killall aria2c
sleep 14
$CON
echo "con"
sleep 7
if [ -e $lock_file ]; then
echo "connect :))"

terminal -x bash -c  "(aria2c -c -i $U1; cat)"

else
echo "try agane"
      sleep 1
    fi
fi
sleep 5
done

برای دانلد هم من از aria2c استفاده میکنم که سرعتش خیلی بالاست!
این اسکریپتو حدود یک ساله استفاده میکنم مشکلی نداشته! خیلی هم سادست
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
« پاسخ #27 : 30 مهر 1389، 01:43 ق‌ظ »
من که همه چیز دیدم جز سرعت دانلود :D
یعنی شما 18 کیلوبایت رو قسمت پایین عکس سمت چپ نوشته receiving توجه نکردی؟
اینم ۲۴ تا خیرشو ببینین:

راستی وقتی با GPRS وصل هستم و وسطش قطع میشه روی صفحه موبایل این ارور میاد:
the remote party has ended this connection
ضمنا من با downloader for x دانلود میکنم وقتی هم اینترنت قطع میشه دانلود رو متوقف نمیکنه و فقط کافیه من دوباره اینترنت رو وصل کنم.
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1389، 02:53 ق‌ظ توسط mintman »

آفلاین regularuser

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
من که مهلت ۳۰ روزم تموم شد و دیگه تمدید نمی کنم  \\:D/
ولی می خوام دوستانی که بعدا به این تاپیک سر میزنند یه کمکی بهشون بشه.
بعد از مثلا ۳ ساعت اتصال wvdial قطع میشه و وقتی میخاد دوباره شماره گیری کنه با مودم بلوتوث یعنی rfcomm مشکل پیدا می کنه و میگه rfcomm is busy یعنی مودم مشغول هست . باید با فرمان rfcomm realase مودم rfcomm را قطع کرد و دوباره با rfcomm bind مودم را وصل کرد که گاهی وقتها مودم وصل نمیشه و پیغام میده پورت یا اتصال بلوتوث در حال استفاده هست. در اینصورت باید دستگاه را reset کرد تا همه چیز به حالت اول برگرده .  ???
حالا چه جوری میشه که rfcomm مشکل پیدا میکنه؟ اگر علتش معلوم نیست یه اسکریپت بدید rfcomm را از بیخ وبن قطع کنه  ;D و دوباره وصلش کنه بعد هم wvdial شماره گیری کنه . اگر لازم بود بره یه چایی هم بیاره  :D :D :D

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
یه کم بیشتر از اینها

سرعت gprs بر اساس استانداردهای مربوطه نمیتونه بالای 80 k باشه
EDGE) Enhanced Data rates for GSM Evolution) یعنی بیشتر از سرعت gprs ٬ این سرویس رو الآن ایراسل توی شهرهای بزرگ اراپه میده