انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کپی کردن با wget(می گن نمی شه)  (دفعات بازدید: 1329 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
کپی کردن با wget(می گن نمی شه)
« : 28 مهر 1389، 05:20 ق‌ظ »
سلام
می شه با wget یک فایل رو کپی کرد یا نه (البته منظورم یک فایل از پوشه ی کامپیوترم به یک پوشه ی دیگه در کامپیوترم)اگه میشه جچوری ؟
البته فایلهای localhost که براحتی می شه ولی منظورم فایل های جاهای دیگه است
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1389، 07:55 ب‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
پاسخ به: کپی کردن با wget
« پاسخ #1 : 28 مهر 1389، 08:28 ق‌ظ »
این کار چه مزیتی داره ؟ نسبت به همون کپی معمولی ؟

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 28 مهر 1389، 02:40 ب‌ظ »
سلام
در واقع هیچی فقط برای بالا بردن توانایی هام والبته یک سری مزایا هم داره اونم اینکه مثلا وقتی یک کاری می خوای بکنی هی می گه باید از اینترنت چیز بگیری(مثلا در موقع ساختن بسته هابا pkgbuild البته راههای بهتری هم هستند ولی بهر حال)یا اینکه اینطوری می تونی یک فایل رو نصفه بگیری و بعدا کاملش کنید(بازم با ddrescue می شه اینکار رو کرد)یا کارای دیگه ولی دلیل اصلیش همین بالا بردن توانایی هامه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #3 : 28 مهر 1389، 04:15 ب‌ظ »
منم یا سید موافقم
دوس دارم دراین رابطه بدونم
موضوه خوبی هست
تا حالا بهش فک نکرده بودم!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 28 مهر 1389، 06:24 ب‌ظ »
man wget
       Wget - The non-interactive network downloader
.

دبیلو.گت، دانلود کننده از شبکه بدون نیاز به دخالت است. این برنامه می تونه از شبکه دانلود کنه. حالا اگر شما فایل هات رو شبکه باشه می تونی از این طریق بگیریش. به عبارت دیگه مبدا باید شبکه باشد. حالا می تونی توی کامپیوترت اف.تی.پی. راه بندازی یا وب سرور و اونو بکنی مبدا. ولی در غیر اینصورت نه. اینکه برنامه‌های کوچک بسیار توانا داشته باشیم که فقط یک کار رو به صورت خوب انجام بدن، فلسفه یونیکس است (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 28 مهر 1389، 07:54 ب‌ظ »
سلام
ممنون گفته بودم که با localhost مشکلی ندارم ولی نمی دونم از کجا ولی یک ذهنیتی داشتم که می گفت توی لینوکس برنامه ها برای انجام کاری باید به لینوکس وصل بشن درواقع یک جور شبکه ی داخلی شاید به خاطر اینکه فکر میکنم این یک راه خوبیه به هرحال ممنون که از اشتباه در آوردیم
یکی از دلایلی که گنو خوشم می یاد همین فلسفه هست:هر برنامه باید یک کار انجا بده واونکار رو به بهترین شکل درست مثل سلول ها(من عاشق زیست شناسیم به همین خاطر کلا همه ی مسایل رو با این دید می بینم (سعی کنید شما اینطور نباشید))

پ.ن:دوستان می شه من رو سید خطاب نکنید سید فقط جزئی از اسمم در شناسنامه هست من آدم مذهبی نیستم(در واقع بی دین و بی خدا هستم)خیلی ممنون
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1389، 08:00 ب‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »