انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: copy و paste کردن چندتایی فایل و پوشه ها در خط فرمان  (دفعات بازدید: 5705 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
سلام!  ;D
در حالت عادی شما با استفاده از فرامینی می توانید تنها یک فایل یا یک پوشه را کپی و پیست کنید. اما در پایان این مقاله خط فرمان شما قابلیت این را پیدا خواهد کرد که بتوانید تنها با یک فرمان یک فایل یا چند پوشه را بطور همزمان کپی و پیست کنید!
ادامه مطلب در مقاله ویکی http://wiki.ubuntu.ir/Copy-paste-Multi-files-folders

امشب این مقاله زیبا رو پیدا کردم و چون واسم جالب اومد سریع ویکی کردم تا شما دوستان هم مطلع شوید  ;D پس قطعا نگارش آن عاری از اشتباه نیست خوشحال می شم جهت بهتر شدن آن تغییرات نگارشی خود را در مقاله اعمال کنید!  ;D

امیدوارم بتوانید نهایت لذت را از ترمینال خود ببرید!  ;D
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
درود !
من متوجه نشدم یعنی چی فقط میتونیم در حالت عادی یک فایل یا یک پوشه رو انتقال بدیم؟
یکم توضیح بیشتر بفرمایید مرسی میشم...
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
درود !
من متوجه نشدم یعنی چی فقط میتونیم در حالت عادی یک فایل یا یک پوشه رو انتقال بدیم؟
یکم توضیح بیشتر بفرمایید مرسی میشم...
یعنی شما با استفاده از دستور cp یا cp -r تنها می تونید یه فایل یا پوشه رو کپی کنید اما در این دستور آلیاس ccopy می توانید همزمان چند پوشه و فایل را باهم کپی کنید. اگه عملا خودتون اجرا بگیرد بهتر متوجه می شوید.  ;D

آفلاین sisyphus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
نقل‌قول
در حالت عادی شما با استفاده از فرامینی می توانید تنها یک فایل یا یک پوشه را کپی و پیست کنید.
نقل‌قول
یعنی شما با استفاده از دستور cp یا cp -r تنها می تونید یه فایل یا پوشه رو کپی کنید اما در این دستور آلیاس ccopy می توانید همزمان چند پوشه و فایل را باهم کپی کنید.
این درست نیست. به man page ئه cp نگاه کن یه بار دیگه (توی متن اصلی مقاله هم همچین چیزی مطرح نشده فکر کنم)  ;)

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام!  ;D
در حالت عادی شما با استفاده از فرامینی می توانید تنها یک فایل یا یک پوشه را کپی و پیست کنید. اما در پایان این مقاله خط فرمان شما قابلیت این را پیدا خواهد کرد که بتوانید تنها با یک فرمان یک فایل یا چند پوشه را بطور همزمان کپی و پیست کنید!
ادامه مطلب در مقاله ویکی http://wiki.ubuntu.ir/Copy-paste-Multi-files-folders

امشب این مقاله زیبا رو پیدا کردم و چون واسم جالب اومد سریع ویکی کردم تا شما دوستان هم مطلع شوید  ;D پس قطعا نگارش آن عاری از اشتباه نیست خوشحال می شم جهت بهتر شدن آن تغییرات نگارشی خود را در مقاله اعمال کنید!  ;D

امیدوارم بتوانید نهایت لذت را از ترمینال خود ببرید!  ;D
سلام  :)
جالب بود که بشه از دستوری شبیه paste در محیط گرافیکی، در ترمینال، استفاده کرد. ولی اینکه میگید با دستور cp نمی‌شه بیش از یک فایل یا پوشه رو کپی کرد، اشتباه هست. به مثال زیر توجه کنید:
~/Downloads$ ls
01.jpg  08.jpg                    12.jpg  19.jpg    25.jpg                           InstallIMVU_444.0_st.exe                                qjson-0.7.1.tar.bz2
02.jpg  09.jpg                    13.jpg  20.jpg    26.jpg                           kaya-0.3                                                کلیسای جامع و بازار بخش اول.pdf
03.jpg  0f6c8bfc7cdd4835808e.pdf  14.jpg  21.jpg    27.jpg                           kaya-0.3.tar.gz
04.jpg  10.jpg                    15.jpg  22.jpg    28.jpg                           LibO_3.3.0_beta2_Linux_x86-64_install-rpm_en-US.tar.gz
05.jpg  11092.pdf                 16.jpg  23.jpg    3ZG-Ft-25-Band-Baztabe-Kari.mp3  libqjson0_0.7.1-1_amd64.deb
06.jpg  11094.pdf                 17.jpg  24.jpg    choqok-0.9.85                    libqoauth-dev_1.0-1_amd64.deb
07.jpg  11.jpg                    18.jpg  2560.jpg  choqok-0.9.85.tar.bz2            qjson
~/Downloads$ cp 01.jpg 02.jpg 03.jpg qjson/ -r ~/TempFolder/
~/Downloads$ ls ~/TempFolder
01.jpg  02.jpg  03.jpg  qjson
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
جالب بود / این دستور هم خیلی کار منو راه میندازه برای مرتب کردن درایوهام
فایلهارو پیدا میکنه و انتقال میده
find FILE | mv -v {} ADRESS
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
درسته بچه ها! متشکر از توجه تون.
اما اون چیزی که مهمه سادگی استفاده از فرمان آلیاس ccopy هست. و نحوه کدنویسی آن برام جالب اومد و خواستم به شماها همم بگم.  :)

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
با اجازه دو جاش رو ویرایش کردم
اولیش آلیاس بود که گیج کننده بود لا اقل برای من کلی فکر کردم که آلیاس چیه ؟!؟دومیش هم توی بخش نمونه بود که یک دفعه ایبعد از کپی ،  پیست کرده بودی که بازم گیج کننده بود(یعنی روان و سریع نمی شه خوند)که یک cd test رو هم اظافه کردم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
سلام
با اجازه دو جاش رو ویرایش کردم
اولیش آلیاس بود که گیج کننده بود لا اقل برای من کلی فکر کردم که آلیاس چیه ؟!؟دومیش هم توی بخش نمونه بود که یک دفعه ایبعد از کپی ،  پیست کرده بودی که بازم گیج کننده بود(یعنی روان و سریع نمی شه خوند)که یک cd test رو هم اظافه کردم
تشکر که وقت گذاشتید  ;D

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
من هی میگم خوب قبلا این کار رو انجام بدم و مشکلی نداشتم
فک میکردم توهم زدم
امان از دست این *****
به فکر ما سکته ای ها هم باشید ;D
مغسی بوکو خاله سمانه واسه کارت \\:D/