انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تفاوت عملی سیستم عامل های مختلف با میز کارهای یکسان  (دفعات بازدید: 4151 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین boozarjmehr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
سلام، من عملا یه تازه کارم
واسه اینکه یه سیستم عامل مناسب انتخاب کنم تو هفته های اخیر انواع لینوکسها از جمله ubuntu, kubuktu, xubuntu و ... رو تست کردم و fedora , opensuse , mint و ... رو هم در دست تست دارم.
چند تا سوال:
میخواستم بدونم وقتی دو تا سیستم عامل میز کارشون یکسانه (مثلا kde) پس در عمل چه فرقی دارن؟ اینا که عملا نرم افزارهای یکسانی هم دارن؟ ضمنا بعضی از اینها هم که عملا هسته شون بر پایه اون یکیه کلا پس فرقشون چیه؟
کدوم یکی از سیستم هایی که گفتم و کدوم میز کار بهتره و پشتیبانی بهتری داره؟
آیا تفاوت میز کار فقط در محل رقرار گیری نرم افزار ها و ... است یا تفاوت اساسیه؟

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
میز کار صرفا محیط گرافیکی یا به زبان ساده تر محیط تصویری سیستم عامل هست که طبیعتا هر میزکاری هم برنامه های خاصی برای خودش هم داره. انتخابش کاملا سلیقه ائی هست.
در حکایت مشابهین والمشابهات هم عرض کنم که هر کدوم فلسفه پیدایش خاصی دارن: اوبونتو بخاطر این از دبیان منتج شد چون دبیان دیر به دیر بروزرسانی می شه و آخرین نسخه پایدارش بجای استفاده از بروزترین ها از پایدارترین ها وکم باگ ترین ها حتی به شرط قدیمی تر بودن استفاده می کنه ولی اوبونتو هر شش ماه یه نسخه با آخرین ابزارها و آخرین بروزرسانی های برنامه ها انتشار میده! سایر توزیع های هم خانواده هم یه همچین استدلالی دارن!
غیر هم خانواده ها تغییرات اساسی با هم دارن: توی همه هسته تقریبا مشابه هست ولی مثلا برنامه مدیریت فایل ها متفاوته: یکی از یست اوپن سوزه خوشش میاد و یکی از سیناپتیک دبیان. در نتیجه این هم سلیقه ائی هست!
ببین هر کدومو حال می کنی استفاده کن! ;) نگران کم آوردن یا کار نکردن هیچکدوم نباش!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
سلام

برای کاربری که جدید به این دنیا وارد میشه به دلیل کسرت دوستانی که در دنیا (هیچ ربطی به ایران و این فروم نداره! از الان جواب سوال اول و دومت رو میگم: گوگل دوست شماست! ویکی را کامل بخوانید!) تلاش برای به اشتراک گذاری اطلاعات دارن و کمک به شما رو وظیفه خودشون میدونن اوبونتو بهترین توزیع هستش
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
سلام، من عملا یه تازه کارم
واسه اینکه یه سیستم عامل مناسب انتخاب کنم تو هفته های اخیر انواع لینوکسها از جمله ubuntu, kubuktu, xubuntu و ... رو تست کردم و fedora , opensuse , mint و ... رو هم در دست تست دارم.
چند تا سوال:
میخواستم بدونم وقتی دو تا سیستم عامل میز کارشون یکسانه (مثلا kde) پس در عمل چه فرقی دارن؟ اینا که عملا نرم افزارهای یکسانی هم دارن؟ ضمنا بعضی از اینها هم که عملا هسته شون بر پایه اون یکیه کلا پس فرقشون چیه؟
کدوم یکی از سیستم هایی که گفتم و کدوم میز کار بهتره و پشتیبانی بهتری داره؟
آیا تفاوت میز کار فقط در محل رقرار گیری نرم افزار ها و ... است یا تفاوت اساسیه؟
تقاوت اصلی سیستم عامل ها در پایداری آن ها است. به طور کلی ثابت  شده که سیستم هایی که دارای میزکار Gnome هستند پایداری بهتری دارند. همچنین انتخاب سیستم عامل با نوع کاربری شما ارتباط مستقیم دارد. اوبونتو مشهورترین سیستم عامل است که اما در کنار آن Fedora - Open Suse - Gentoo - Sabayon و .... هستند. پیشنهاد می کنم این سایت را به دقت ببینید:

http://distrowatch.com
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
با سلام
هر توزیع لینوکس با یک هدف مشخص ایجاد می شود. همان طور که می دانید یک توزیع لینوکس چیزی به جز گردآوری بسته های نرم افزاری در کنار یکدیگر نمی باشد. بنابراین این هدف مشخص می کند که توسعه دهندگان یک توزیع چه بسته های نرم افزاری را در توزیع خود استفاده کنند و یا حتی دست به تولید بسته های جدید بزنند. بر این اساس چند تا از مشهود ترین تفاوت های توزیع های لینوکس با یکدیگر به این شرح است:

* مدیر بسته ها (Package Manager ) : اولین نیاز یک کاربر نصب بسته های نرم افزاری جدید بر روی سیستم عامل خود می باشد. هر  توزیع لینوکس می بایست روشی را برای نصب یسته های جدید ، حذف آنها و به روز رسانی آنها فراهم کند. نرم افزاری که مسوول این عمل می باشد مدیر بسته ها نام دارد. در توزیع های لینوکس مختلف ، هر توزیع از یک مدیر بسته استفاده می کند که می تواند ساخت خود آنها باشد و یا از توزیع های دیگر گرفته شده باشد. شما به عنوان یک کاربر می بایست از این مدیر بسته استفاده کنید که ویژگی ها و توانایی های آن و نحوه کار با آن می تواند تاثیر زیادی بر نظر شما نسبت به آن توزیع داشته باشد. مدیر بسته های توزیع های معروف apt ( دبیان - اوبونتو ) و yum  ( فدورا ) و zypper (اپن سوزی) می باشند.  

*ابزارهای مدیریت سیستم : ببه طور معمول محیط های دسکتاپ ابزارهایی برای مدیریت سیستم در اختیاز شما قرار می دهند. به طور مثال Gnome Control Center و KDE Control Center این وظیفه را بر عهده دارند.اما برخی از توزیع ها علاوه بر بسته های معمول ، بسته های نرم افزاری برای مدیریت بهتر و موثر تر سیستم را نیز ارایه می دهند. به طور مثال توزیع اپن سوزی ابزار YaST  را برای مجتمع کردن تمامی تنظیمات سیستم فراهم می کند. وجود چنین ابزار هایی و نحوه عملکرد آن ها می تواند تجربه شما را نسبت به توزیع مورد نظر تحت تاثیر خود قرار دهد.

*سیاست و هدف توزیع: سیاست ها و اهداف توزیع ها نه تنها بسیار متنوع است بلکه ممکن است با یکدیگر بسیار متفاوت باشد . این تفاوت ها برای یک کاربر نقش بسیار تعیین کننده ای دارند . زیرا کاربران با توزیعی راحت خواهند بود که با سیاست ها و اهداف آن موافق باشند. به طور مثال توزیع دبیان با هدف امنیت و پایداری اداره می شود . بر این اساس شما به طور معمول نرم افزار هایی را در آن خواهید دید که مشکلات خیلی کمی داشته باشند و تحت بررسی های بسیار قرار گرفته باشند. طبیعی است که بررسی های زیادی که روی این بسته ها انجام می پذیرد زمان بر است و در نتیجه شما معمولا بسته های نسبتا قدیمی در اختیار دارید. در سمت دیگری توزیعی مثل اسلکور (Slackware ) اصالت و قدرت را هدف خود قرار داده و سعی داشته تا حد ممکن مانند Unix  باشد. این موضوع نتایجی مانند نیاز به تغییر فایل های پیکربندی به صورت دستی را موجب شده. در سویی دیگر نیز اوبونتو با هدف پولیش (Polish ) بودن توسعه داده می شود که یعنی همه چیز را مرتب و زیبا ارایه کنیم.

امیدوارم توضیحات من مفید واقع شود.
موفق باشید

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
هر کسی یه جور جواب داد ولی من اینجوری میگم:
ubuntu یا gnome:
میزکار اصلی که طرفدار هم خیلی زیاد داره خیلیا میگن خوشگل نیست ولی بسیار زیباست از نظر من(کاملا سلیقه ای)
kubuntu یا kde:
نسخه ای از اوبونتو که برای طرفداران kde ساخته شده  یه چیز خیلی قشنگیه ولی باز هم سلیقه ای هست
تفاوتش با گنوم تو برنامه ها و تغیراتی هست که کاربر میتونه ایجاد کنه (گوگل دوست شماست!)

xubuntu :
نمیدونم کدوم دسکتاپه ولی فکر میکنم gnome برای سیستم های قدیمی البته برای سیستم های قدیمیش رو مط(همزه کجاست؟؟؟)نم!
یه تازه کار

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
نقل‌قول
مط(همزه کجاست؟؟؟)نم!

ئ در گنو/لینوکس = شیفت + اس (S)

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
زوبونتو xubuntu دارای میزکار xfce می باشد که خیلی نسبت به گنوم و kde (منظورم kde کوبونتو هست)سبکتره
من از چاکرا(بر پایه آرچ )ومیزکار kdemod استفاده می کنم خیلی خیلی سبک و پایدار و بهینه استدر حالت معمولی استفاده از سی پی یو به زیر یک درصد میاد! اگر وقت کردی یک امتحانش بکن اینکه kde هم توی کوبونتو هست هم توی اوپن سوز وهم فدورا دلیل نمی شه که اینا یک جور باشن هر توزیعی (استثنا به غیر از کوبونتو)یک سری بهینه سازی هایی روش انجام می ده که مناسب همون توزیع بشه اصولا کوبونتو خیلی افتضاحه ولی هرچی باشه از ویندوز خیلی بهتره
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین internet123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
تفاوت بین سیستم های خانواده لینوکس بسیار زیاده شاید در یک نگاه محیط های گرافیکی یکی یا شبیه هم باشد مثلا  در سیستم عامل جنتو شما می توانید یک سری سخت افزار ها را روی سیستم  خود غیر فعال کنی یا حذف کنید تا سرعت وکارایی سیستم عامل   افزایش یابد یا در suseکد ها قوقا می کند  و سیستم عامل مورد علاقه من freebsd به طور خود کار محیط گرافیکی نصب نیست ولی کدهای جدش یونیکس در اون قوقا می کند یا openbsdامنیت در اون قوقا می کند در کل لینوکس یعنی قوقا

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: تفاوت عملی سیستم عامل های مختلف با م
« پاسخ #9 : 06 آبان 1389، 01:13 ق‌ظ »
internet123 عزیز شما که اینقدر به کلمه غوغا علاقه مندی جسارتا املاش غوغاست نه قوقا، قوقا مگه به لهجه فسایی و جهرمی درست باشه! :D :D :D :D

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
چرا من انقدر با این شعار جنتو حال میکنم؟:

تکون خورد کامپایلش کن!

من الان یه شش ماهه نشستم پای این دبیان مادر مرده که تکون بخوره بزنم تو سرش ، ککش هم نگزیده! انگار نه انگار سیستم عامله !
حالا ربطش به موضوع تاپیک چیه؟ خیلی واضحه:
خودمم نمی دونم! گفتم که یه چیزی گفته باشم بلکه یکی یه چیز دیگه بگه ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
نقل‌قول
عزیز شما که اینقدر به کلمه غوغا علاقه مندی جسارتا املاش غوغاست نه قوقا، قوقا مگه به لهجه فسایی و جهرمی درست باشه!
هی میگم چرا یه جوریه این پست!!!! :o
نقل‌قول
چرا من انقدر با این شعار جنتو حال میکنم؟:

تکون خورد کامپایلش کن!
شعارش باید بازنویسی شه!
اگه بیکاری،اگه خانه داری،اگه نبش کوچه نشینی،اگه وقتت پاره آجر هم نمی ارزه، کامپایل کن تا جونت درآد..
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...