انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب کارت گرافیک Geforce GT240  (دفعات بازدید: 1937 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mammut

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
نصب کارت گرافیک Geforce GT240
« : 30 مهر 1389، 09:14 ب‌ظ »
سلام ملیکم
از بس دنبال اوبونتو جدید گشتم تو بازار ک گیرم نیومد.البته تو نت بود ولی من نمیتونستم دانلودش کنم.بالاخره با 8.10 شروع کردم.
بعد ارتقاش دادم به 9.04 و حالا هم دنبال اینم که برم به 9.10

البته اگه کسی بدونه که آیا میشه مستقیم از 2 ورژن پایین جهشی بپرم به 10.10 لطف بزرگی کرده
سوال اصلیم اینه ک کارت گرافیکم GT240 هست و تا حالا چند تا ورژن درایور اونو دانلود کردمو نصب کردم ولی هنوز نتیجه نگرفتم.نصب میشه اما کارت منو نمیشناسه.

حالا اگه کسی میدونه یه راه چاره بذاره جلو پام.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: نصب کارت گرافیک Geforce GT240
« پاسخ #2 : 30 مهر 1389، 10:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
البته اگه کسی بدونه که آیا میشه مستقیم از 2 ورژن پایین جهشی بپرم به 10.10 لطف بزرگی کرده

Upgrade فقط از هر ریلیس به ریلیس بعد و از LTS به LTS توصیه میشه و شما نمیتونید از 8.10 آپگرید کنید به 10.10:
نقل‌قول
An upgrade is the process of going from an earlier version of Ubuntu to a newer version of Ubuntu with an installed system. An example of this would be going from Ubuntu 7.10 to Ubuntu 8.04 LTS. To avoid damaging your running system, upgrading should only be done from one release to the next release (e.g. Ubuntu 9.04 to Ubuntu 9.10) or from one LTS release to the next (e.g. Ubuntu 6.06 LTS to Ubuntu 8.04 LTS). If you wish to 'skip' a version, you can backup your data and do a fresh installation, or progressively upgrade to each successive version. For example, to upgrade from Ubuntu 8.10 to Ubuntu 9.10, first upgrade to 9.04, then upgrade 9.04 to 9.10