این جوری که من متوجه شدم نسخه لایوش به سرفه تره
من نسخه گنومش رو میخواستم مگه نسخه kde چه قدر بهتره؟ چه مزیتی نصبت به گنوم داره؟
نسخه KDE توزیع openSUSE بسیار معروف و با کیفیت هست و اینکه میبینید ازش تعریف میکنیم دلیل بر این نیست که openSUSE سایر میزکارها را بد ارائه میکند.
اگر علاقه مند به gnome هستید خب نسخه live gnome را دانلود کنید.
این
نقل قول
نسخه بعدی openSUSE که 11.4 خواهد بود 5-6 ماه دیگر منتشر خواهد شد.
یا این
نقل قول
نسخه بعدی این دیسک چند روز دیگه ( حدودا دوم نوامبر یا دو تا سه روز بعد تر ) با KDE 4.5.3 منتشر خواهد شد .
مسئله این است.
ببینید این دو مساله کاملا جداست:
*توزیع openSUSE دوره انتشار 8-9 ماهه دارد و با توجه به اینکه نسخه قبلی مرداد مال امسال منتشر شد انتظار میره انتشار نسخه 11.4 پنج یا شش ماه دیگه انجام بشه.
**استاد عزیز Freeman به چیزی اشاره کردن که برای خود من هم جالب بود.پروژه KDE با توجه به هر انتشار جدیدش ، این میزکار را با آخرین نسخه openSUSE ارائه میده.پس انتشار چند روز آینده مربوط میشه به نسخه جدید میزکار KDE به علاوه openSUSE 11.3 که روی یک LIVE CD عرضه میشه.
اما تفاوت این دو : وقتی شما نسخه openSUSE KDE را از سایت خود این توزیع دریافت کنید میزکار KDE 4.4.4 خواهید داشت که مربوط به چند ماه پیش است.
هنگامی که از سایت پروژه KDE نسخه live CD را دانلود کنید openSUSE 11.3 را خواهید داشت به علاوه جدیدترین انتشار میزکار KDE یعنی 4.5.3
امیدوارم توضیحاتم قابل فهم باشه.
و هنوز به این جواب داده نشده Embarassed
نقل قول
با سلام ویژگی های open suse چیه؟
چه میزیت و ضعف هایی نصبت به اوبونتو داره؟
ویژگی های openSUSE :
1- در یک DVD به شما 4 میزکار ارائه میکند + صد ها بسته نرم افزاری
2- مستندات و آموزش های سایت openSUSE به زبان انگلیسی بسیار کامل است و هر مشکلی را میتوان با توجه به آن حل کرد.
3- یکی از بهترین توزیع ها برای استفاده از محیط KDE محسوب می شود که نظرسنجی فروم در مورد بهترین توزیع KDE هم موید همین هست. ضمنا Gnome خوبی هم دارد که البته زیاد کار نکرده ام .
4- یک ویژگی به نام 1click install دارد که به سادگی امکان نصب برنامه ها را فراهم میکند.
5- یک control center تقریبا بی نظیر به نام YaST دارد.که امکانات بسیاری برای مدیریت سیستم به کاربر ارائه میدهد.
6- از نظر امنیت و پایداری در سطح بسیار بالایی قرار داره.
در مورد مقایسه این دو به این تاپیک ها سری بزنید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15962.0.htmlhttp://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9168.0.html