انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نمیتونم به اینترنت مخابرات وصل بشم.کمک!  (دفعات بازدید: 3273 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nima_hp2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام.
من از مخابرات اینترنت گرفتم.وقتی اوبونتو نصب شد خودش کارت شبکه eth0 را تشخیص داد.خودم هم یک کانکشن DSL ساختم و با اون کانکت شدم.مشکل اینجاست که الان فقط میتونم گوگل و بعضی سایت های بزرگ را ببینم.و سایت های دیگه باز نمیشن.
DNS ها را عوض کردم ، پروکسی را چک کردم ، با پورت USB مودم وصل شدم و ... اما هیچ کدوم فایده نداشت.

من باید بصورت PPPOE over eth وصل بشم.یعنی مودم در حالت BRIDGE کانفیگ شده و من باید یه کانکشن PPPOE بسازم.این کار را هم کردم (به همون صورت که بالا گفتم) اما همون مشکلی که گفتم را دارم.میشه هم eth0 کانکت باشه هم DSL؟توی ویندوز به همین صورت دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
چیکار کنم؟؟؟؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: نمیتونم به اینترنت مخابرات وصل بشم.
« پاسخ #1 : 03 آبان 1389، 09:49 ب‌ظ »
بعد از اینکه DNSها رو عوض کردی، چک کردی که بعد از اتصال به نت resolv.conf توسط نتورک منجر بازنویسی میشه یا نه؟

این دستور رو بزن توی ترمینال ببین DNSهایی که گذاشتی عوض شدن یا نه:
sudo cat /etc/resolv.confاین دستور محتویات فایل resolv.conf رو توی ترمینال نشونت میده.

اگه عوض شدن (99.99 درصد عوض شدن!) بگو تا بت بگم چکار کنی که نتورک منجر نتونه بازنویسیش کنه.
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1389، 09:57 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
با سلام
تقریبا مشابه این مشکل رو من هم دارم.
مودم من USB است و با برنامه eciadsl برای اتصال اقدام می‌کردم که یک کانکشن tap0 می‌سازد و بعد با pppoe به اینترنت وصل می‌شدم.
مشکل من اینطوریه که کانکشن tap0 چند ثانیه بیشتر کانکت نمی‌مونه و خودبخود قطع می‌شه. توی دبیان و نسخه‌های دیگه اوبونتو هم امتحان کردم ولی همان اشکال رو نشون داد.
به مخابرات هم زنگ زدم اصلا نمی‌دونستم که چطور برای طرف توضیح بدم که مشکل کجاست. جالب اینجاست که توی ویندوز ظاهرا هیچ مشکلی نداره.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #3 : 03 آبان 1389، 10:04 ب‌ظ »
عارف جان این دوستمون احتمال قوی مشکلش به خاطر DNSهاش هست و مشکل دیسی شدن بعد از چند ثانیه رو اشاره ای نکرده بهش.

اما در مورد مشکل شما من توصیم اینه که اگر سیستمت قدیمیه و مادربوردت چیپ شبکه آنبورد و در نتیجه پورت LAN نداره، بهترین کار اینه که یه کارت شبکه بخری، خیلی ارزونه و برای همیشه کارت رو خیلی راحتتر میکنه.

البته اگه ADSL داری، اگه مودمت دایال آپه که هیچ.

آفلاین nima_hp2

• Newbie
  • *
الان با pppoeconf تست کردم جواب داد ;Dفقط نمیدونم چرا وقتی sudo pppoeconf میزنم مینویسه Looking for PPPoE Access Concentrator on eth0 تا ۱۰۰ درصد هم کامل میشه ولی بعدش روی همون ۱۰۰ متوقف میشه.کاری که انجام دادم این بود که موقعی که روی این قسمت گیر کرده بود کابل لن را از جا درآوردم و دوباره جا زدم تا ادامه پیدا کرد.دلیلش چیه که تا کابل را ار جا درنیاوردم کار نکرد؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #5 : 03 آبان 1389، 10:23 ب‌ظ »
ممکنه یه جا دیگه داشته از eth0 استفاده میکرده و درگیر بوده، اما در هر حال میتونم بگم DNS مهمترین فاکتور توی سرعت باز کردن پیج هاست، اگه DNSهاتون تغییر پیدا میکنن و با کانکت شدن از طریق کانکشن های DSL و باز شدن پیج ها مشکل دارین بگین تا راه حلشو بگم. اینم که الان نمیگم دلیل داره!

آفلاین nima_hp2

• Newbie
  • *
ممکنه یه جا دیگه داشته از eth0 استفاده میکرده و درگیر بوده، اما در هر حال میتونم بگم DNS مهمترین فاکتور توی سرعت باز کردن پیج هاست، اگه DNSهاتون تغییر پیدا میکنن و با کانکت شدن از طریق کانکشن های DSL و باز شدن پیج ها مشکل دارین بگین تا راه حلشو بگم. اینم که الان نمیگم دلیل داره!
خوب اگه از طریق DSL بشه که خیلی خوبه.راهش چیه؟
یه سوال دیگه چطور بدونم چه پروسه ی دیگه ای داره از eth0 استفاده میکنه؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
نیما جان شما چرا کاری که من گفتم رو نمیکنی و جواب سئوال من رو نمیدی؟!، شما اصلا ممکنه مشکلت ربطی به DNS نداشته باشه یا DNSهات تغییر نکرده باشن، اصلا DNSها رو چطوری عوض کردی شما؟

اول به من بگو ببینم DNSهات خود به خود عوض میشن یا نه، چون اگه اینطور نباشه مشکل از جای دیگست و جواب من بدرد شما نمیخوره.

در مورد پروسه هم نمیشه فهمید، اما اگر یه ریست کنی و pppoeconf رو طوری تنظیم نکرده باشی که موقع استارت آپ کانکت شه هیچ ابزاری از eth0 استفاده نمیکنه، مگه اینکه کانکت شی.

آفلاین nima_hp2

• Newbie
  • *
همونطور که توی پست اول گفتم دی ان اس ها مشکلی نداشت.فایل resolve.conf را چک کردم درست بود.