انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یه توضیح در مورد علامت های زیر اسم کاربر  (دفعات بازدید: 12993 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
سلام
چند وقتیه دارم فکر می کنم قضیه این دونه قهوه ها که زیر اسم هر کاربر نشون میده چیه ؟ کسی اگه می دونه واسه مام توضیح بده خوشحال شیم !

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
سوال خوبیه . مشتاق جواب
فکر کنم وقتی یک راهبر داره با تاپیکت بازی می کنه این جوری بشه (دقیق نمی دونم)

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
یکم توضیح بفرما
این دونه ها که معیار درجه بندی کاربرا هستن دیگه!
ولی یه سوال هم پیش میاد که حالا دلیل خود قهوه چیه که حتی تو خانه پدری هم هست؟؟؟
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
اوبونتو رو که همه میدونید یک کلمه آفریقای جنوبی ایه که اسم یک فلسفه هست به معنای همون انسانیت نسبت به یکدیگر (Humanity towards others).

قهوه هم یکی از محصولات کشاورزی و صادرات اصلی آفریقای جنوبیه، مثل پسته یا زعفران ایران، به همین خاطر هم توی انجمن اصلی اوبونتو و هم اینجا درجه های کاربری رو با دانه های قهوه و قهوه آماده (فنجان و لیوان!) و همچنین لوگوی خود اوبونتو نشون میدن.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
+6
مغسي بوكو پيروزان
اين ماجراي قهوه آفريقا رو نمي دونستم.
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
حتما رنگ اوبونتو (تم و ...) قهوه ای بود نگو برا قهوه بوده
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
دوستان درست میگید ولی منظورم اینه که چه طور برای یکی دونه هاش چرخیده برایکی قهوه شده و ...

آفلاین boozarjmehr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
من اول فکر میکردم درجه بندی ها بر اساس تعداد ارسالهاست که دیدم اینطور نیست کسی رو دیدم که با کمتر از ۴۰ ارسال درجه بالایی داشت).
بعد گفتم شاید بر اساس زمان عضویته که باز هم دیدم من از خیلیا قدیمی ترم و هنوز صفری ام.
احتمالا یا بر اساس میزان حضور در فروم هستش یا درجه ها از طرف مسئولین فروم اهدا میشه!

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
دوستان اطلاعات اشتباه ندین (:

آفریقای جنوبی صادر کننده قهوه نیست. اصولا خیلی کشور کشاورزی ای نیست (: البته چیز خاصی که تولید می کنه، تخمه آفتابگردون است (: دلیل قهوه احتمالا رابطه اون با کامپیوتری‌ها و برنامه‌نویس‌ها است: کافئین (: و البته رنگ قهوه‌ای.

رنگ قهوه‌ای از کجا اومده؟ «انسانیت» (: اسمش رو که می‌دونیم به این مفهوم مربوطه (اوبونتو) و بعد که اومدن رنگ انتخاب کنن، دنبال یک رنگ گرم انسانی گشتن و رسیدن به قهوه‌ای (:

تلاش این بوده که رنگ اصلی اوبونتو از رنگ بقیه سیستم‌عامل‌های آبی و سبز، گرم‌تر باشه. از نظر کانونیکال (شاتلورث) کامپیوتر یک ابزار نیست بلکه ادامه ذهن انسان است و دریچه‌ای به انسان‌های دیگر از طریق ایمیل و وب و ... و در نتیجه باید احساس راحتی و انسانیت بده و به همین دلیل رنگ قهوه‌ای انتخاب شد.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
حالام که نارنجی و بنفش انتخواب شده
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
در اینجا جواب را خواهید یافت:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=239560

آفلاین boozarjmehr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
1387 عضویت فرمودین و ۱۷ ارسال
خیلی باحال اینجوری که!

آخه من اولین بار سال ۸۷ اوبونتو نصب کردم ولی به دلایلی امکان استفاده طولانی ازش رو بیدا نکردم(یعنی کلا استفاده از کامبیوترم کم بود)
تابستون امسال تصمیم گرفتم دوباره لینوکسی بشم
جدیدا هم انواع مختلفی رو نصب کردم و دارم استفاده میکنم
واسه همینه که تعداد ارسال هام کمه چون عملا از سال ۸۷ تا حالا سه ماه هم از اوبونتو استفاده نکردم.

راستی یه چیز دیگه هم بگم که کلا با شما و ارسالهاتون خیلی حال میکنم
به نظرم آدم جالبی باید باشین

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233

خوب پس اینجوری که اینجا نوشته بود این شکلها هیچ معنی خاصی ندارن و رندوم عوض میشن!
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317

خوب پس اینجوری که اینجا نوشته بود این شکلها هیچ معنی خاصی ندارن و رندوم عوض میشن!

EDIT: By the way, you don't get beans for all posts, just for posts in the support areas. Posts in places like the cafe will not add to your bean count.

ضمنا شما دانه های قهوه رابرای همه پست ها نمی گیرید، تنها برای پست هایی که در حوزه پشتیبانی است آن ها را دریافت می کنید.پست هایی که در حوزه هایی همانند کافه اند به شمار دانه های قهوه  اضافه نمی کند.
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1389، 06:13 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
دوستان ممنون پستهای جالبی دادید . ولی فعلا جواب من این بود که همین طوریه و بی حساب و کتاب ؟!! ولی فکر نکنم !! احتمالا یه حساب کتابی داره !‌