انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues  (دفعات بازدید: 10602 بار)

0 کاربر و 13 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues
« : 04 آبان 1389، 04:34 ب‌ظ »
Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues

Oct 25, 2010 01:00 pm | IDG News Service
The next version of Canonical Ubuntu will use Unity as a desktop shell, rather than Gnome
by Joab Jackson

Canonical is changing the default interface on the next release of Ubuntu from GNOME to Unity, a new open source project that focuses on simplified interface and three dimensional displays.

Canonical made the switch for the next release of its Ubuntu desktop Linux distribution, because of increasingly divergent views of how a desktop interface should look and operate, according to Canonical founder Mark Shuttleworth.

"We were part of the GNOME shell design discussion, we put forward our views and they were not embraced by designers," Shuttleworth said during a press briefing. "We took a divergent view from the GNOME shell folks on key design issues, for example how application menus should appear on the system, how one should search to find applications, [and] how one's favorite applications should be presented."

The next release of Natty Narwhal (11.04), due to be released in April 2011, will install a Unity shell, for those systems that meet the hardware requirements to run the interface, in either two-dimensional or three-dimensional modes, Shuttleworth announced on Monday, at the company's Ubuntu Developer Summit, being held this week in Orlando, Florida. For previous desktop versions of the software, Gnome was the default shell.

Canonical and the developers of GNOME, an open source project led by the GNOME Foundation, have had an increasingly disharmonious relationship over the past year due, in part, to these design issues.

Because Canonical was already developing Unity for netbooks for OEM (original equipment manufacturer) customers, "We went ahead and did the engineering" for a general desktop interface for the next release, Shuttleworth said. "Essentially, it is a very different product from the GNOME shell, and has a very different way of organizing things," he said.

Despite these difference, Ubuntu desktop users should have little problem moving to the new interface, Shuttleworth promised. Other elements of GNOME besides the shell will continue to be used. The Unity interface should run all GNOME-based applications without modification.

Shuttleworth also noted that users can install GNOME on their own, using Ubuntu's software installation program. Shuttleworth also defended Unity as fully open source project, like Gnome.

"We have no plans for proprietary extensions to Unity whatsoever," Shuttleworth said.
Joab Jackson covers enterprise software and general technology breaking news for The IDG News Service. Follow Joab on Twitter at @Joab_Jackson. Joab's e-mail address

http://www.forum.persianadmins.ir/showthread.php?t=16255

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues
« پاسخ #1 : 04 آبان 1389، 04:56 ب‌ظ »
کاشکه میومدن KDE رو بهینه میکردن و اونو دسکتاپ یا اینترفیس دیفالت میذاشتن٬ این پا فشاری اوبونتو روی سادگی اغلب مواقع باعث کاهش کیفیتش بوده٬ در هر حال همین که از اینترفیس گنوم دست برداشتن خودش خیلی خوبه. Unity هر چی که باشه مطمئنا بهتر از گنوم شل هست.

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
« پاسخ #2 : 04 آبان 1389، 09:01 ب‌ظ »
شاید بد نباشه ۱ چیز هایی در بارش بزاریم
http://unity.ubuntu.com/about/
http://kmbs.konicaminolta.us/content/products/models/unity.html
I am bad person , you don't like me , so never  Judge me

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #3 : 04 آبان 1389، 09:26 ب‌ظ »
این هم یه بررسی کوتاه از این میزکار جدید اوبونتو :

http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=ODcxNg

همچنین اینم روش نصبش :

http://techhaze.com/2010/05/gnome-shell-and-unity-the-future-ubuntu-interfaces

یادتون باید باشه پس از نصبش به جای ورود عادی به گنوم باید از لوگین منجر گزینه Unity انتخاب بشه .

اخطار : نصب و ازمایش پروزه های در مرحله توسعه صرفا برای برنامه نویسهان و گزارش کنندگان مشگل توصیه میشه . نه برای کاربری عمومی .

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #4 : 04 آبان 1389، 09:36 ب‌ظ »
این هم یه بررسی کوتاه از این میزکار جدید اوبونتو :

http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=ODcxNg

همچنین اینم روش نصبش :

http://techhaze.com/2010/05/gnome-shell-and-unity-the-future-ubuntu-interfaces

یادتون باید باشه پس از نصبش به جای ورود عادی به گنوم باید از لوگین منجر گزینه Unity انتخاب بشه .

اخطار : نصب و ازمایش پروزه های در مرحله توسعه صرفا برای برنامه نویسهان و گزارش کنندگان مشگل توصیه میشه . نه برای کاربری عمومی .

سلام؛

یعنی این میز کار رو خود کانونیکال برای اوبونتو طراحی کرده؟ خیلی جالبه!!!! شبیه اوبونتو نت بوک می باشد!!! دسکتاپش!!!!!!!! خود اون نیست؟
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 آبان 1389، 09:53 ب‌ظ »
سلام؛

یعنی این میز کار رو خود کانونیکال برای اوبونتو طراحی کرده؟ خیلی جالبه!!!! شبیه اوبونتو نت بوک می باشد!!! دسکتاپش!!!!!!!! خود اون نیست؟

سلام این Unity Desktop که جانشین گنوم شل ( سیستم گنوم 3 ) شده دقیقا همونیه که الان توی Ubuntu 10.10 Netbook Edition نصبه ظاهرا تیم توسعه Compiz هم از این اقدام خوشحال شدن چون توی یونیتی به جای Mutter از Compiz 0.9 استفاده میشه .
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1389، 10:09 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #6 : 04 آبان 1389، 10:06 ب‌ظ »
سلام
نت بوک که باید راه انداز گزافیک نصب باشه یا گنوم نت بوک آخه کارت گرافیکه من درایور نداره(نیازی به راه انداز نیست sis 650 64mb onboard چیه که راه انداز بخواد )به هرحال یعنی من نمی تونم از نسخه ی بعدی اوبونتو استفاده کنم چون میزکار نت بوکش در نسخه ی فعلی بالا نمی یاد
نمی دونم چرا یاد زمانی می افتم که kde از ۳.۵ به ۴ جهش!یافت . یک میزکار جدید با کلی ناپایداری و کندی سرعت کرش های پی در پی نا همخوانی برنامه ها پورت نشدن همه ی کتابخانه ها و نرم افزار ها کمبود مستندات وکلی چیز دیگه امید وارم دیگه همچین اتفاقی نیفته
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 04 آبان 1389، 10:14 ب‌ظ »
سلام
نت بوک که باید راه انداز گزافیک نصب باشه یا گنوم نت بوک آخه کارت گرافیکه من درایور نداره(نیازی به راه انداز نیست sis 650 64mb onboard چیه که راه انداز بخواد )به هرحال یعنی من نمی تونم از نسخه ی بعدی اوبونتو استفاده کنم چون میزکار نت بوکش در نسخه ی فعلی بالا نمی یاد
نمی دونم چرا یاد زمانی می افتم که kde از ۳.۵ به ۴ جهش!یافت . یک میزکار جدید با کلی ناپایداری و کندی سرعت کرش های پی در پی نا همخوانی برنامه ها پورت نشدن همه ی کتابخانه ها و نرم افزار ها کمبود مستندات وکلی چیز دیگه امید وارم دیگه همچین اتفاقی نیفته

سید جان فکر نکنم مشکلی پیش بیاد، چرا که ابونتو نت بوک اسمش روی خودشه و هدفش دسکتاپ نیست اگه دقت کنی می بینی که ابونتو نت بوک نسخه 64 بیت نداره، اما اینی که قراره از 11.04 ( درست گفتم؟!! ) جای گنوم شل رو بگیره یکم ذهن من رو به چالش میکشه، چون یونیتی دسکتاپ (توی اوبونتو نت بوک) بیشتر شبیه منو های موبایله تا میزکار !!!!

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 04 آبان 1389، 10:29 ب‌ظ »
سلام

درسته طبیعتا یه تغییر کلی ممکنه مشگلات غیر عادی ایجاد کنه .

اینی که قراره از 11.04 ( درست گفتم؟!! ) جای گنوم شل رو بگیره یکم ذهن من رو به چالش میکشه، چون یونیتی دسکتاپ (توی اوبونتو نت بوک) بیشتر شبیه منو های موبایله تا میزکار !!!!

احتمالا اول دستکاری میشه تا مناسب میز کار پی سی بشه ! ( شاید )

فک کنم نسخه الفای 11.04 روز 4 نوامبر منتشر بشه که ظاهرا با همین یونیتی خواهد بود کسایی که میخوان میتونن تستش کنن ( فقط تست )
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1389، 10:41 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 04 آبان 1389، 11:03 ب‌ظ »

بله احتمالش هست که تغییراتی توش انجام بشه، اما یک ولی داره! ولی چرا زیاد روش بحث نشده؟ حداقل در این انجمن، من به انجمن مرجع زیاد سر نزدم! و همینطور به دلیل ماهیت نت بوک بودن یونیتی ( تا قبل از این خبر ) من به هیچ عنوان در مورد این دسکتاپ دید دقیقی نداشتم؛ جز اینکه برای تست ( تست اوبونتو نت بوک، جهت کنجکاوی ) وقتی باهاش کار می کردم توی ویرچوال باکس حس کار کردن با دستگاه های همراه ( موبایل های دارای سیستم عامل ) رو به من می داد، همینطور توی اسکرین شاتهایی که موجوده هنوز هم خاصیت منو محور بودن این دسکتاپ پابرجاست.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #10 : 04 آبان 1389، 11:44 ب‌ظ »
سلام به همگی
یکی از دوستان لطف میکنه  به طور خلاصه به من بگه ماجرا از چه قراره؟  ;D
ممنون

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #11 : 05 آبان 1389، 12:03 ق‌ظ »
قراره به جایه gnome از Unity  توی ubuntu 11.04  استفاده بشه

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
پاسخ به: پاسخ به: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues
« پاسخ #12 : 05 آبان 1389، 12:30 ق‌ظ »

بله احتمالش هست که تغییراتی توش انجام بشه، اما یک ولی داره! ولی چرا زیاد روش بحث نشده؟ حداقل در این انجمن، من به انجمن مرجع زیاد سر نزدم! و همینطور به دلیل ماهیت نت بوک بودن یونیتی ( تا قبل از این خبر ) من به هیچ عنوان در مورد این دسکتاپ دید دقیقی نداشتم؛ جز اینکه برای تست ( تست اوبونتو نت بوک، جهت کنجکاوی ) وقتی باهاش کار می کردم توی ویرچوال باکس حس کار کردن با دستگاه های همراه ( موبایل های دارای سیستم عامل ) رو به من می داد، همینطور توی اسکرین شاتهایی که موجوده هنوز هم خاصیت منو محور بودن این دسکتاپ پابرجاست.

خیلی خوشگله ها اما از این که می خواد جایگزین شه بدم میاد اون هم جایگزین گنوم
حالا برام بد ترین قسمت اش این تیکه هست
نقل‌قول
حس کار کردن با دستگاه های همراه
چون من هم با ایشون موافق ام
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1389، 12:36 ق‌ظ توسط arastoo.s »
I am bad person , you don't like me , so never  Judge me

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
نقل‌قول

بابا همیشه از تغییر و پیشرفت و بهبود استقبال کنید، قرار نیست Unity در 11.04 مثل Unity در Netbook 10.10 باشه حتما.

گنوم خالی واقعا خیلی عقب افتادست، چیزی که قابل تحملش میکنه برنامه ها و افزونه های جانبیه وگرنه گنوم به تنهایی هیچی نیست. دقیقا برعکس KDE. حالا این Unity میخواد این حالت رو عوض کنه شما دیگه نمیخواد عزای گنوم بگیرید!

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 05 آبان 1389، 02:20 ق‌ظ »
نقل‌قول

بابا همیشه از تغییر و پیشرفت و بهبود استقبال کنید، قرار نیست Unity در 11.04 مثل Unity در Netbook 10.10 باشه حتما.

گنوم خالی واقعا خیلی عقب افتادست، چیزی که قابل تحملش میکنه برنامه ها و افزونه های جانبیه وگرنه گنوم به تنهایی هیچی نیست. دقیقا برعکس KDE. حالا این Unity میخواد این حالت رو عوض کنه شما دیگه نمیخواد عزای گنوم بگیرید!

سلام پیروزان جان؛

ما هم استقبال می کنیم، اما... واقعا یونیتی با این سبک و سیاق می تونه به جای گنوم قرار بگیره؟ فعلا که هرچی اسکرین شات هست از منو محور بودن این یونیتی یه گرانقدره. البته درسته که تا اون موقه تغییراتی ایجاد میشه اما چقدر؟ و به چه قیمتی؟ هر چند که انتخاب دسکتاپ در سیستم عامل آزادی چون گنو/لینوکس آزاد و سلیقه ای هست اما چرا قراره اینجوری بشه؟ اون هم به یک باره!!!

ممنون می شم دوستانی که در این باره اطلاعات دقیق دارند ما رو هم بی نصیب نذارن.