انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل اینترنتی؟  (دفعات بازدید: 1042 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
مشکل اینترنتی؟
« : 05 آبان 1389، 08:30 ب‌ظ »
سلام.من از فایرفاکس 3.6.11 استفاده میکنم ولی بعضی سایتهارو مثلا یاهو رو باز نمیکنه حالا نمیدونم مشکل از پروتوکلهای مورد پشتیبانی اون سایتهاست یا از مرورگر من اگه کسی میدونه کمک کنه.یه مشکل دیگه اینگه وقتی ار توی لینوکس میخوام یه مطلب واسه 1 سایت بفرستم مثلا همین سایت خودتون مطلب فرستاده نمیشه و باید حتما از توی ویندوز بیامو مطلبمو بفرستم(مثل الان)

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: مشکل اینترنتی؟
« پاسخ #1 : 05 آبان 1389، 08:42 ب‌ظ »
واسه این سایت که مشکل بیشتر از خد همین سایت هست
ولی اون مورد رو نمی دونم چون واسه خودم اتفاق نیافتاده
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین internet123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #2 : 05 آبان 1389، 08:46 ب‌ظ »
اول نگفتی خطای که میده چی؟دوم نگفتی برای استفاده از اینترنتADSLداری یا نه
خوب اگه اینترنت پر سرعت داری تماسی با   شرکتی که ساپورتت می کند بگیر و در مسله را بگو  دوم از یاهو مسنجر استفاده بکن اگه دیدی ایدیت باز می شد مطما باشید عیب از شبکه است وشما مجبورید شبکه را دور بزنید
2 یه کار دیگه این که وقتی در  صفحه مرورگر یاهو باز نمی شد  3 گزینه در پایین وجود دارد ولی خوب به خاطر ندارم  وارد گزینه ها بشو و با دقت مطاله کن  حتما می تونی مشکلت حل کنی

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #3 : 06 آبان 1389، 11:54 ق‌ظ »
ممنون از همتون.بخش دوم مشکلم که نمیتونم مطلب بفرستم مهمتره اگه در اون مورد بهم کمک کنید ممنونتر میشم.در ضمن در جواب دوستم باید بگم که اصلا اروری نمیده فقط بازشون نمیکنه لودینگش یه رب طول میکشه بعدم اون صفحه ی معروف فایر فاکس(البته واسه ما ایرانیا معروفه با این وضع اینترنت)که صفحه لود نمیشه میاد.از adsl هم استفاده میکنم.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #4 : 06 آبان 1389، 03:35 ب‌ظ »
ممنون از همتون.بخش دوم مشکلم که نمیتونم مطلب بفرستم مهمتره اگه در اون مورد بهم کمک کنید ممنونتر میشم.در ضمن در جواب دوستم باید بگم که اصلا اروری نمیده فقط بازشون نمیکنه لودینگش یه رب طول میکشه بعدم اون صفحه ی معروف فایر فاکس(البته واسه ما ایرانیا معروفه با این وضع اینترنت)که صفحه لود نمیشه میاد.از adsl هم استفاده میکنم.
نمی تونم توضیح خاصی بدم مال منم این طوری بود یعنی یاهو برام باز نمی شد. کانکشن قبلی رو پاک کردم و یک کانکشن جدید ساختم و dns را هم 8.8.8.8 , 8.8.4.4 قرار دادم. درست شد!
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #5 : 07 آبان 1389، 02:48 ب‌ظ »
مشکل صرفا از DNSهای منحوسیه که ISPها توسط DHCP برای شما ارسال میکنن و باید اون ها رو حتما تغییر بدین. DNSهای گوگل هم مناسب نیستن برای ما ایرانی ها؛ به خاطر تحریم بودنمون مشکل به وجود میارن، این DNSها عالین:

156.154.70.1
156.154.71.1
208.67.222.222
208.67.220.220
91.186.192.3
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 02:55 ب‌ظ توسط Pyruzan »