پر رویی نیست بگین براتونم بیارن؟؟
این ضرب المثل های قدیمی واقعا به جا بوده است مثل شاه می بخشد شاه قلی نمی بخشد!! اندکی اندیشه سپس اظهار دیدگاه. این حرکت برای اوبونتو یک تبلیغ تمام عیار است شما نگران پررویی ما نباشید.
اولا !کی گفت پر رو؟؟؟
دوما! اصلا نفهمیدی چی گفتم؟؟یه دور بخون بعد بگو!! وقتی سریع میخوای پست بدی اینطوری میشه دیگه. باز قبلا اسپم میدادی مهم نبود!!!!!
نخست این که ادب از که آموختی از بی ادبان. نفهم کسی است که دیگری را متهم به منفهمی کند. من شما را می شناسم که با ضمیر دوم شخص مفرد خطابم می کنید؟ (شما) این چیزی است که باید بگویید البته اگر در این باره آموزشی ندیده اید اشکالی ندارد.
دوم آنکه شما گفتید پررو. نوشته خودتان را یک بار دیگر بخوانید شاید دچار فراموشی یا اختلال در دید هستید.
سوم هم آنکه به طور معمول دیدگاه های جهان سومی همین است که شما دارید شما آن پرورویی را می بینید و هزینه ها و پست و مصرف سی دی و انرژی و مانند این اما مدیران یک شرکت که برای کار خود برنامه دارند جنبه تبلیغات و افزایش سهم در بازار را در نظر می گیرند.
چهارم این که هر کس در برابر آنچه انجام می دهد باید پاسخگو باشد شما اگر با ارسال سی دی ها مخالف هستید آن را سفارش ندهید.
پنجم هم این که موضوع تاپیک این است: من با سی دی های رایگان اوبونتو چه می کنم؟ پرسشی نشده که آیا شما موافق ارسال رایگان سی دی هستید یا خیر؟ هنوز یاد نگرفته اید که به جای سفسطه و مغلطه گری به آن چه پرسیده شده پاسخ دهید و هم سو با موضوع دیدگاه خود را بگویید؟