انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: GIMP یا Photoshop مسئله این است؟ ( مقایسه تخصصی این دو برنامه )  (دفعات بازدید: 66337 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
ممنون از HojjatJafary عزیز؛

گیمپ برای اجرا نیاز به منابع سخت افزاری کمتری نسبت به فتوشاپ های جدید داره، کما اینکه شما برای اجرای راحت فتوشاپ مثلا CS5 با یک سیستم قدیمی ممکنه با مشکل روبرو بشید، مثلا سیستمی که کمتر از 1 گیگابایت رم داشته باشه، این یکی از مزیت های گیمپ در برابر فتوشاپ؛

پس نسخه های جدید گیمپ برخلاف فتوشاپ های جدید می تونن روی سیستم های ضعیف زیر 1گیگابایت RAM هم اجرا بشن. هرچند که فتوشاپ هم اجرا میشه، اما اگه با فتوشاپ در یه همچین وضعیتی کارکرده باشین مطمئنا با کندی محسوس سیستم مواجه خواهید شد.
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 12:22 ق‌ظ توسط xpress »
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
اینو داشته باش
« پاسخ #16 : 08 آبان 1389، 12:32 ق‌ظ »
خوب اینجور بحث ها به این صورت به جایی نمیرسه
و همیشه در این موارد من طرفدار کل کل بوده ام!
پس یکی از دلایل قدرتمند برتری فتوشاپ رو عرض میکنم و دوستداران گیمپ اگه قدرتش رو دارن روی این پست من یه اسکی برید !!!!
خوب اول به لیست سرانگشتی نرم افزار های تولید شده شرکت ادوبی نگاه کنید
Desktop software
Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, and Adobe Soundbooth
Server software
Adobe ColdFusion, Adobe Content Server and Adobe LiveCycle Enterprise Suite
Formats
Portable Document Format (PDF), PDF's predecessor PostScript, ActionScript, Shockwave Flash (SWF) and Flash Video (FLV)
Web-hosted services
Adobe Kuler, Photoshop Express, and Acrobat.com
Web design programs
Adobe Dreamweaver, Adobe Contribute and Adobe Flash
Video editing and visual effects
Adobe Premiere Pro and Adobe After Effects
eLearning software
Adobe Captivate
برنامه هایی که میبینید فتوشاپ عزیز ۹۹٪ با برنامه های بالا همخوانی داره و میتونید پروژه ها رو در بین این برنامه ها اشتراک بدید و همزمان برای سه بعدی سازی از یه برنامه برای سایه زنی از یه برنامه برای رنگ آمیزی  از یه برنامه برای وکتور از یه برنامه و .......
اون ۱٪ هم برای برنامه هایی که مربوط به عکس نیستن!
خوب دوستان گیمپی یالا نوبت شماست جیگر! \\:D/
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
پس یکی از دلایل قدرتمند برتری فتوشاپ رو عرض میکنم و دوستداران گیمپ اگه قدرتش رو دارن روی این پست من یه اسکی برید !!!!
Desktop software
Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, and Adobe Soundbooth
Server software
Formats
Portable Document Format (PDF), PDF's predecessor PostScript, ActionScript, Shockwave Flash (SWF) and Flash Video (FLV)
Web-hosted services
Web design programs
eLearning software
Adobe Captivate
برنامه هایی که میبینید فتوشاپ عزیز ۹۹٪ با برنامه های بالا همخوانی داره و میتونید پروژه ها رو در بین این برنامه ها اشتراک بدید و همزمان برای سه بعدی سازی از یه برنامه برای سایه زنی از یه برنامه برای رنگ آمیزی  از یه برنامه برای وکتور از یه برنامه و .......

خطرناک شدی علی؟!!!! با لشکر ادوبی میای به جنگ؟  :o
منم باید برای دفاع از گیمپ یه سری مطلب جمع کنم... :P :D

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
درسته، ما اگه اینجا جمع میشیم معلومه با فلسفه ی نرم افزار دزدی مخافلیم ( هیچ اسم دیگه ای نمیشه روش گذاشت - دزدی دزدیه شاخ و دم هم نداره ) - اما ما بحثمون سر دزدی نیست. یا اینکه ما اینجا آزادیم، پس آزاد فکر کنید. قدرت فتوشاپ بر هیچکس پوشده نیست. اما و هزاران اما که چرا بحثی این چنینی را با هرچی که دم دست میاد قاطی می کنید؟!!!! ( جواب منو بده )
ببینید دوست عزیز هدف قاطی کردن مسائل و محو کردن موضوع اصلی نیست. صفصطه هم نیست. شما گفتید می خواهید به عده ای ثابت کنید که به جای فتوشاپ می توانند از گیمپ استفاده کنند و در نتیجه باید برای آنان دلایلی ارائه کنید که آنها قانع شوند که از این برنامه استفاده کنند، آیا اینطور بوده است؟ اگر بله که صحبت من هم روی این موضع هست که آنها اول باید مفهوم رایگان بودن را درک کرده باشند تا بتوانند مفهوم استفاده از این همه قابلیت گیمپ را در عین ناهماهنگی محیط این برنامه بفهمند و از استفاده و یادگیری این نرم افزار لذت ببرند. این صحبت من در عین ساده بودن و ظاهرا بی ربط بودن به موضوع خیلی نکته ی مهمی است. پس من بحث را با موضوع دیگری عوض نمی کنم.

بله میشه بحث قیمت نباشه، این بحث رو میشه به اون شکلی پیش برد که اگه کسی که می خواد لایسنس فتوشاپ رو بخره با خوندن این و دیدن نیاز هاش و امکانات گیمپ، ببینه نه واقعا می شه بجای فتوشاپ از گیمپ استفاده کنه.
خب در این مساله که گیمپ می تواند جایگزین فتو شاپ باشد که شکی نیست. اصلا گیمپ را براساس فتوشاپ ساخته اند. در واقع خارجی ها! معمولا چرخ را دوباره اختراع نمی کنند و مسلما تیم برنامه ریز گیمپ قابلیت های فتوشاپ را دیده اند و اقدام به ساخت و طراحی گیمپ نموده اند. به نظر شما غیر از این است؟
در نتیجه کسی که به فتوشاپ احتیاج دارد و از طریق فتوشاپ نیازهایش را برطرف می کند، توسط گیمپ و یا حداقل با همراهی چند برنامه ی دیگر هم می تواند کارش را انجام دهد ولی با صرف وقت و تلاش بیشتر!
و یک سوال اینکه به نظر شما وقتی صحبت از 729616 تومان (به نرخ روز محاسبه شده است!) هست، آیا باز هم می شود قیمت نرم افزار را نادیده گرفت؟ البته این قیمت برای موقعی محاسبه شده که فتوشاپ توسط wine روی گنو/لینوکس نصب شده باشد. برای ویندوز سایر هزینه ها را هم محاسبه کنید!

درست می گید، و این رو هم بدونید اینجا انجمن تخصصی گیمپ هم نیست! ( چه کشفی کردم  :o )
این که عرض کردم به این دلیل بود که اینجا جای بررسی قابلیت های فتوشاپ به دلیل رایگان نبودن، نیست.

درسته، اما جای این بحث های فلسفی اینجا نیست، یه چند تا انجمن بری بالاتر اونجا انجمن فلسفه اوبونتو، لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز رو خواهی دید. اینجا انجمن  هنر و طراحی هست که بیشتر درمورد برنامه های گرافیکی و اینجور مسائل بحث میشه.
ممنون از بایت راهنمایی و آدرس دهی بخش مربوط به مسائل فلسفه اوبونتو، لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز. اینو تا حالا متوجه نشده بودم!

اما در کل از نظرات شما Smart Boy عزیز و محترم ممنونم که یه سری بحث ها رو شکافتید، یعنی رابط گرافیکی فتوشاپ و ... . و اگه جسارتی هم کردم بسیار عذر می خوام.
خواهش می کنم. همانطور که در پست قبلی گفتم برای بررسی قابلیت های فتوشاپ به تنهایی کلی باید بحث کرد که از حوصله ی دوستان و قوانین انجمن به خصوص خارج هست! من خودم فتوشاپ را در سال 82 و از طریق کتاب "فتوشاپ در اعماق" نوشته ی مسعود شباهنگ یاد گرفتم. این کتاب دارای 745 صفحه و مربوط به نسخه ی 7 است. حالا شما حساب کن فتوشاپ جدید، نسخه CS5 یعنی 12، چقدر قابلیت های جدید دارد و چند صفحه می تواند به این کتاب اضافه کند. به این دلیل عرض کردم جای بحث روی قابلیت های فتوشاپ اینجا نیست.
و در نهایت هم این نکته را بگویم که از حرف های شما ناراحت نشدم چون شما فقط نظرتان را گفتید و توهینی در صحبت های شما نبوده است. امیدوارم شما هم پاسخ های مرا به منزله ی توهین یا هر چیز ناراحت کننده برداشت نکنید.
موفق باشید...  ;D
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
آقا وقتي حضرت عليرضا فرمودند فتوشاپ سرتره ديگه جاي بحث باقي نميمونه. جمع كنيد اين بحثو!

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
پاسخ به: اینو داشته باش
« پاسخ #20 : 08 آبان 1389، 10:44 ق‌ظ »
Desktop software
Server software
Formats
Web-hosted services
Web design programs
eLearning software
Adobe Captivate

Photoshop CS5 $699.00
InDesign CS5 $699.00
Illustrator CS5 $599.00
Fireworks CS5 $299.00
Soundbooth CS5 $199.00
===============
$2500.00

ColdFusion 9 Standard Edition $1299.00
Adobe Content Server 4 $10000.00 + $1500.00/year
Adobe LiveCycle Enterprise Suite 2.5 $5000.00-$20000.00
==============
$15000-$35000

Acrobat.com Premium Basic subscription $14.99

Acrobat X Standard $299.00

Dreamweaver CS5 $399.00
Contribute CS5 $199.00
Flash Professional CS5 $699.00
==============
$1300.00

Adobe Premiere Pro CS5 $799.00
After Effects CS5 $999.00
==============
$1800.00

Captivate 5 $799.00

فقط لیست نرم‌افزارها حدود ۷۰۰۰ دلار قیمتشونه. (بدون در نظر گرفتن خدمات تحت وب که هزینه سالانه دارند و بسته به محتوا و میزان مصرف قیمتهای متفاوت دارند، در بعضی موارد از ۵ تا ۲۰ هزار دلار تفاوت.)
برای آپگرید کردن نرم‌افزارها به نسخه جدید هم حدود نصف این قیمت بایست پرداخت بشه.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
سلام،

آقا بحث قیمت رو نکنید، فعلا توی ایران فتوشاپ و محلقاتش بجای 7000 هزار دلار 7000 هزار تومنه، یعنی پول همه ی برنامه ها. تا بخواد کپی رایت بیاد توی ایران و مردم درکش کنن و هزار تا، تای دیگه باید ما باید الان از طریق فنی این دو برنامه رو با هم مقایسه کنیم، بابا ما توی ایرانیم.
من بدم میاد از این نوع دیدگاه برخی افراد دنیای آزاد که به همه چی به دیده ی مادی نگاه می کنند. میگن همین که مثلا فلان برنامه رایگانه از سرت هم زیاده!!!  :o پس این همه فلسفه ی دنیای آزاد و اینکه برنامه های آزاد که از برنامه های رایگان جداست رو یا من خوب متوجه نشدم و یا برخی از دوستان. ( خرده نگیرید دوستان از این حرف من، جان خودم راست می گم )

آقا من می خوام یه آدم رو بیارم توی دنیای آزاد، فرض رو بر این گذاشتم که این آقا یا خانم کار اصلیش گرافیکه، ما توی ایران زندگی می کنیم و اون آقا یا خانم، کپی رایت رو هم راحت نقض می کنه چون توی ایرانه.

حالا من میام میگم که بیا و از نرم افزار های آزاد استفاده کن، دلیل و برهان میارم، کلی از فلسفه ی نرم افزار های آزاد می گم، به نظر شما کافیه، حالا من گرافیک رو بهونه کردم وگرنه توی خیلی از موارد دیگه دوستان باید در دیدگاهشون تجدید نظر کنند.

حالا این همه حرف زدیم یکی میاد میگه انتخاب با خودشه می خواد بیاد می خواد نیاد، این نشد جواب، من بیشتر هدفم اینه که یه فرهنگ سازی کنیم که وقتی کسی رو می خواهیم دعوت کنیم به این دنیا، علاوه بر فلسفه بافی یکم از لحاظ فنی هم باهاش صحبت کنیم، اینجوری دیگه اون فرد با دید بازتری میاد و احتمال موندنش بیشتره، شما یه سرچ کنید توی گوگل، می بینید که چقد ادم از گنو/لینوکس به خاطر عدم آگاهی دل زده شدن.

من می خوام یک قدم بردارم و با دید منطقی تری توی دنیای آزاد فعالیت کنم و تعصبی و مغرور نباشم،
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 01:14 ب‌ظ توسط xpress »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
Desktop software
Server software
Formats
Web-hosted services
Web design programs
eLearning software
Adobe Captivate

خطرناک شدی علی؟!!!! با لشکر ادوبی میای به جنگ؟  :o
منم باید برای دفاع از گیمپ یه سری مطلب جمع کنم... :P :D

علیرضا، شما اگه با لشکر آدوبی میای به جنگ!!!! ؛  من با گروهک برنامه های متن باز اومدم، یعنی بلندر، گیمپ و اینک اسکیپ.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
دوستان انگار کسی گیمپ کار نمیکنه اینجا نه؟  ::)  :-X

یا اینکه فکر می کنید این موضوع بیخوده؟ که اگه اینجور فکر می کنید، روزی 1000 بار برای این طرز فکر متاسفم.

خوب مشکلی نیست، من خودم یک تنه و طی چند روز تمام تحقیقاتم رو تمام و کمال در اختیارتون خواهم گذاشت، که بزرگان دنیای آزاد هم که فقط بلدن در جواب کسانی که که میگن ما توی گنو/لینوکس بجای فتوشاپ از چی استفاده کنیم؟ میگن برو گیمپ در حد فتوشاپه ولی رایگانه، و وقت عمل که میرسه می گن فلانه و بهمانه و فتوشاپ ساپورت داره و این حرفا. یه مقداری هم از لحاظ فنی طرف رو پخته تر کنید تا با دید باز تری بیاد توی دنیای شما.
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 04:52 ب‌ظ توسط xpress »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?

آقا وقتي حضرت عليرضا فرمودند فتوشاپ سرتره ديگه جاي بحث باقي نميمونه. جمع كنيد اين بحثو!
+۱۰ امتباز ;D
فقط لیست نرم‌افزارها حدود ۷۰۰۰ دلار قیمتشونه. (بدون در نظر گرفتن خدمات تحت وب که هزینه سالانه دارند و بسته به محتوا و میزان مصرف قیمتهای متفاوت دارند، در بعضی موارد از ۵ تا ۲۰ هزار دلار تفاوت.)
برای آپگرید کردن نرم‌افزارها به نسخه جدید هم حدود نصف این قیمت بایست پرداخت بشه.
عزیز این جواب کار نبود
قیمت هیچ دلیل نمیشه
اگه اینو باور داشته باش اگه این قیمت ها واسه این محصولات مناسب نبود حالا ادوبی رو به عنوان پنچرگیری میشناختن
تازه شم این حرفا تو ایران معنی نداره
فرض کن من به رفیقم بگم بیا بجای کپی کردن فتوشاپ برو گیمپ مفتی استفاده کن
میدونی چی میشه؟ یه نگاه میکنه بهم و چشاش رو ریز میکنه و میگه  علی چرت نگو....!
خب پس خواهشا دلیل بیارید
به نظرم هم تا یه دلیلی محکمی بر پست آخری من مربوط به هماهنگ بودن محصولات نیارید موارد دیگه رو بررسی نکنید چون اونوقت کار خودتون رو سخت میکنم و میکنید!!!!

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
حالا اگه فتوشاپ اپن سورس بود مجبور نبودیم چرخ رو دوبار اختراع کنیم!
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
به نظر من این تاپیک و مقایسه از اول کاملا غلط هست

و گیمپ رو باید paint یا paint.net مقایسه کنید
مورد دوم من خیلی وقت هست با گیمپ کار می کنم لذت از گیمپ بیشتر لذت می برم تا فتوشاپ
 رایگان و آزاد بودن و راحت تر نصب شدن گیمپ در تمام سیستم عامل ها مهم ترین علت و برتری گیمپ به برنامه های مشابه هست
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 05:27 ب‌ظ توسط amir mehri »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
+۳.۷۵
ولی Paint.net  خیلی سریع تره وجدانی

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
به نظر من این تاپیک و مقایسه از اول کاملا غلط هست

نه اتفاقا امیر جان بذار تا به نتایج گرانبهایی برسیم، والا به خدا هدف نه تحقیره گیمپه نه بزرگ جلوه دادن فتوشاپ، دوستان بیان و نظراتشون رو بدن و در آخر هم یه جمع بندی بشه که ما همه بتونیم تعریف درستی از گیمپ در مقابل فتوشاپ داشته باشیم،مطمئنا برای همه مفید خواهد بود.

نه دیگه اینجورا هم نیست،
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 05:47 ب‌ظ توسط xpress »

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
یکی از فاکتور ها برای  من استفاده از  لینوکس هست و نه برنامه های  اون تو اولویت هستند من  تقریبا در تمامی  توزیع هایی که استفاده کردم فتوشاپ رو نصب کردم و الان هم نسخه CS4 رو دارم وخیلی  هم عالی داره کار  میکنه فقط یه مشکل با فونت داره که با تلفیق از  گیمپ کارم حل میشه .