انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چاکرا یا سوزه؟  (دفعات بازدید: 4716 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
چاکرا یا سوزه؟
« : 08 آبان 1389، 02:33 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان گلم
من میخوام کنار اوبونتو یه توزیع با میز کار kde نصب کنم تا با اونم آشنا بشم، تو مطالبی که تو انجمن خوندم از دو تا توزیع اپن سوزه و چاکرا خیلی تعریف شنیدم و میخوام یکی از این دو تا رو انتخاب کنم،
راجع به سوزه شنیدم که سازگاری خوبی با محیط kde داره، سخت افزارها رو خوب شناسایی میکنه و مستندات کاملی داره.
در مورد چاکرا هم شنیدم که سرعت خیلی خوبی داره و از اساس برای kde ساخته شده.
خواهش میکنم دوستانی که تجربه کار با این توزیع ها رو دارن یه راهنمایی بکنن که از کدوم بهتره استفاده کنم، ممنون...
راستی اینا جفتشون RPM بیس هستن؟
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 02:56 ب‌ظ توسط b_gholamali »
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: چاکرا یا سوزه؟
« پاسخ #1 : 08 آبان 1389، 02:39 ب‌ظ »
بیس ها با هم فرق میکنه
بنده چاکرا رو پیشنهاد میکنم
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #2 : 08 آبان 1389، 04:01 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان گلم
من میخوام کنار اوبونتو یه توزیع با میز کار kde نصب کنم تا با اونم آشنا بشم، تو مطالبی که تو انجمن خوندم از دو تا توزیع اپن سوزه و چاکرا خیلی تعریف شنیدم و میخوام یکی از این دو تا رو انتخاب کنم،
راجع به سوزه شنیدم که سازگاری خوبی با محیط kde داره، سخت افزارها رو خوب شناسایی میکنه و مستندات کاملی داره.
در مورد چاکرا هم شنیدم که سرعت خیلی خوبی داره و از اساس برای kde ساخته شده.
خواهش میکنم دوستانی که تجربه کار با این توزیع ها رو دارن یه راهنمایی بکنن که از کدوم بهتره استفاده کنم، ممنون...
راستی اینا جفتشون RPM بیس هستن؟

اوپن سوزه اگه نگیم بهترین توزیع KDE هستش ولی به جرات می شه گفت یکی از بهترین توزیع های KDE based هستش که با استفاده از ابزار گرافیکی yast تقریبا برای مدیریت سیستم شما چندان نیازی به خط فرمان پیدا نمی کنید...

از طرفی چاکرا یه توزیع منشعب شده (fork) از آرچ لینوکس هست که پایداری و سرعت خودش رو از پدر خودش (آرچ) به ارث برده و شدیدا (!) روی میزکار KDE کار می کنه . تا جایی که خودش برای سورس KDE یه سری patch می زنه که اون پچ ها یه سری قابلیت ها و امکانات رو به KDE اضافه می کنه که باعث بهینه شدن و پیدار شدن بیشتر KDE می شه... تا جایی که این تغییرات باعث می شه به اون KDE Chakra Optimized (سابقا به اون KDEmod گفته می شد) گفته بشه...
از ویژگی های دیگر اون استفاده از تنها نرم افزارها و لایبرریهای KDE در مخازن اون هست و اگر احیانا شما نرم افزار non-KDE based ی مثل firefox یا OpenOffice نیاز داشتید می تونید با استفاده از CBS یا Chakra Bundle System این نرم افزار ها رو به صورت یه فایل (تنها یک فایل) باندل که با فرمت .cb شناخته می شه اجرا کنید. از خوصوصیات این باندل این هست که با استفاده از نرم افزار مدیریت پکیج Cinstall و سورس اون نرم افزارها خودتون این cb ها رو بسازید و استفاده کنید یا از مخزن Chakra Bundle اون رو دانلود کنید... این کار باعث می شه که اگر احیانا شما همزمان خواستید ۲ نرم افزار Gnome و KDE رو با هم اجرا کنید ٫ لود لایبرری ها و تداخل اونها تاثیری در سرعت اجرای اونها نداشته باشه...
و همچنین خیلی دیگه از خصوصیات arch مثل ABS ٫ pacman ٫ Compatible with Arch PKGBUILDS رو هم چاکرا به ارث برده...

پیشنهاد می کنم سری به ویکی چاکرا لینوکس بزنید :
http://chakra-project.org/wiki
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #3 : 08 آبان 1389، 04:09 ب‌ظ »
روزبه جان یه توضیحی در مورد این میدی که من و بقیه دوستان بهتر متوجه بشیم:

نقل‌قول
End of the road in sight for KDEmod

Any of you following the news here, know it was just a matter of time, until this announcement. Right from the start of the new base, it was known, that KDEmod had to be maintained until the new Chakra was at least as stable. Only then would it be appropriate, and with plenty of notice to KDEmod users, to end support to KDEmod. That time has arrived now, and the team agreed that KDEmod will be fully supported until the release of KDE 4.6. The day of that release will be the end of KDEmod.
You can read more detail about this at Phasing out KDEmod

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 آبان 1389، 04:12 ب‌ظ »
روزبه عزیز (درست گفتم دیگه؟   ;))
مقایسه خوبی بود، ممنون، اما بازم من به نتیجه قطعی نرسیدم!  ;D
یه سوالم در مورد باندل دارم، این فایل .cb که فرمودید روی سیستم نصب میشه و تو لیست نرم افزارها میاد یا اینکه هر سری باید خودش رو اجرا کنیم؟
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
« پاسخ #5 : 08 آبان 1389، 04:52 ب‌ظ »
روزبه عزیز (درست گفتم دیگه؟   ;))
مقایسه خوبی بود، ممنون، اما بازم من به نتیجه قطعی نرسیدم!  ;D
یه سوالم در مورد باندل دارم، این فایل .cb که فرمودید روی سیستم نصب میشه و تو لیست نرم افزارها میاد یا اینکه هر سری باید خودش رو اجرا کنیم؟

این Bundle ها تقریبا مثل فایل های مشابه در MacOSX هست... و شما فقط کافیه اون رو اجرا کنید... ولی توی لیست منوها نمیاد و خودتون می تونید اون رو دستی به منو اضافه کنید...

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
پاسخ به: پاسخ به: چاکرا یا سوزه؟
« پاسخ #6 : 08 آبان 1389، 05:03 ب‌ظ »
روزبه جان یه توضیحی در مورد این میدی که من و بقیه دوستان بهتر متوجه بشیم:

نقل‌قول
End of the road in sight for KDEmod

Any of you following the news here, know it was just a matter of time, until this announcement. Right from the start of the new base, it was known, that KDEmod had to be maintained until the new Chakra was at least as stable. Only then would it be appropriate, and with plenty of notice to KDEmod users, to end support to KDEmod. That time has arrived now, and the team agreed that KDEmod will be fully supported until the release of KDE 4.6. The day of that release will be the end of KDEmod.
You can read more detail about this at Phasing out KDEmod

تا قبل از ایجاد بیس جدید چاکرا و ایجاد یک توزیع مستقل از آرچ ٫ چاکرا همون آرچ بود + یک میزکار KDE بهینه شده و یه لایو سی‌دی و یه سری ابزار گرافیکی که به آرچ اضافه شده بود. بعد از جدا شدن چاکرا از Arch و تغییر نام KDEmod به KDE Chakra Optimized و پکیج کردن آن تنها برای چاکرا ٫ به درخواست یه سری کاربران آرچ ٫ تیم چاکرا توسعه KDEmod رو ادامه دادن و طبق همین Announce ی که شما پیست کردین اعلام شد که KDEmod برای آرچ تا ابتدای انتشار KDE 4.6 بیشتر توسعه داده نمی شه و بعد از اون تیم پروژه چاکرا دیگه موظف نیستن پکیج ها رو برای آرچ هم آماده کنن....
در واقع بعد از انتشار KDE 4.5.4 دیگه خبری از KDEmod نیست (ینی چیزی به اسم KDEmod 4.6 نخواهیم داشت) و کاربران آرچ اگر می خوان پایداری KDEmod رو داشته باشن می تونن بیان از خود Chakra Linux استفاده کنن....

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: پاسخ به: چاکرا یا سوزه؟
« پاسخ #7 : 08 آبان 1389، 05:11 ب‌ظ »
تا قبل از ایجاد بیس جدید چاکرا و ایجاد یک توزیع مستقل از آرچ ٫ چاکرا همون آرچ بود + یک میزکار KDE بهینه شده و یه لایو سی‌دی و یه سری ابزار گرافیکی که به آرچ اضافه شده بود. بعد از جدا شدن چاکرا از Arch و تغییر نام KDEmod به KDE Chakra Optimized و پکیج کردن آن تنها برای چاکرا ٫ به درخواست یه سری کاربران آرچ ٫ تیم چاکرا توسعه KDEmod رو ادامه دادن و طبق همین Announce ی که شما پیست کردین اعلام شد که KDEmod برای آرچ تا ابتدای انتشار KDE 4.6 بیشتر توسعه داده نمی شه و بعد از اون تیم پروژه چاکرا دیگه موظف نیستن پکیج ها رو برای آرچ هم آماده کنن....
در واقع بعد از انتشار KDE 4.5.4 دیگه خبری از KDEmod نیست (ینی چیزی به اسم KDEmod 4.6 نخواهیم داشت) و کاربران آرچ اگر می خوان پایداری KDEmod رو داشته باشن می تونن بیان از خود Chakra Linux استفاده کنن....
خیلی ممنون بابت توضیح کاملت.

من قبلا به اشتباه فکر میکردم چاکرا تا KDE 4.6 کی دی ای رو بهینه میکنه و از اون به بعد KDE عادی رو روی چاکرا میذاره. حالا کامل فهمیدم جریان از چه قراره.

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 08 آبان 1389، 07:30 ب‌ظ »
باقی طرفدارای سوزه و آرچ و چاکرا...
وقتشه یه خودی نشون بدیدا  ;)