انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا اوپن سورس داره به هدفش نزدیک میشه یا ..؟  (دفعات بازدید: 3055 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
من امروز داشتم یه چرخی تو فروم میزدم یه چیزایی دیدم که یه ایده تو ذهنم جرقه خورد

یهو همه مدارکم رو نمی ریزم رو ولی به نظر شما حرکت اوپن سورس داره به سمت هدف واقعیش نزدیک میشه یا دور؟؟؟

بزارید راحت تر بگم
یکی از دلایلم برای اینکه اثبات شه لینوکس داره دور میشه اینه:

اگر فیلم Revolution OS رو دیده باشید(اگر ندید از لینک پایین برید)ریچارد استالمن (واقعی نه اونی که اینجاست!!!!)شروع حرکت رو با پیوستن به یه گروه معرفی کرده
http://video.google.com/videoplay?docid=7707585592627775409#
گفته ما یکی از اهدافمون این بود که کاربر هیچ محدودیتی نداشته باشه تو استفاده از سیستم یعنی هر جایی که می خواد بره و هر کاری بکنه

پس من علاوه بر اون سیستم عاملی که گروه داشت روش کار میکرد شروع کردم به هک سیستم های شخصی و بعدش بهشون پیغامی به اینصورت میزدم
hello
i found that you use "mango" as password(oor what else)
i suggest you to use enter as a password
i just wanted to shoe you that securetry is just a joke and we can see what you want to hide very easily
ترجمه!:
سلام
من متوجه شدم شما از (مانگو)یا هر چیز دیگه ای به عنوان پسورد استفاده میکنید
من بهتون پیشنهاد میکنم از اینتر برای پسورد استفاده کنید
فقط می خواستم بگم که این حفاظتی که شما میگید یه جوک بیشتر نیست و ما خیلی راحت میتونم ببینم چیزی رو که شما می خواید مخفی کنید!!!

خب اما الآن روی تمام سیستم عامل های تحت گنو/لینوکس سیستم گذاشتن پسورد وجود داره!

تو همون فیلم و همون جا ریچارد استالمن گفته که ما نمی خوایم بزاریم که اگر دیروز کسی رو این کامپیوتر کار کرده نذاره که شما امروز نتونید به جایی دسترسی داشته باشید
اما الآن میلیون ها نرم افزار (مثلا)اوپن سورس وجود داره که میزاره ما دسترسی رو به جایی مسدود کنیم!!!!!!

یه سری چیزای دیگه هم هست که به مرور زمان همین جا میگم

نظر شما چیه؟

اوپن سورس داره به هدفش نزدیک میشه یا دور؟
یه تازه کار

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
ریچارد استالمن (واقعی نه اونی که اینجاست!!!!)
ببینید خداوکیلی توی عصر رسانه ،تبلیغات این آمریکای مزدور به کجا رسیده که بچه مردم کیو واقعی می دونه و کیو تقلبی!

اشکالی نداره. توی زمان حضرت علی هم توی شامات بعد از ضربت خوردن حضرت وقتی ملت می شنیدن توی مسجد ضربت خورده می پرسیدن: مگه علی نماز می خوند؟ !!! ( این صرفا یک مثال برای بیان منظور بود و نویسنده به هیچ وجه قصد مقایسه ائی ندارد! )

دوست عزیز!

حیف که توی آمریکا کپی رایت رعایت نمی شه و همه به اوپن سورس روی آوردن وگرنه این استالمن واقعیتونو به جرم نقض کپی رایت تحت پیگرد حقوق مولفین و مصنفین اداره ارشاد اسلامی قرار می دادم تا شما متوجه بشی کی واقعیه و کی به کی!!!
 عجب دوره زمونه ائی شده ها :o
واقعا داره آخرالزمون میشه!  ](*,)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
ببینید خداوکیلی توی عصر رسانه ،تبلیغات این آمریکای مزدور به کجا رسیده که بچه مردم کیو واقعی می دونه و کیو تقلبی!

اشکالی نداره. توی زمان حضرت علی هم توی شامات بعد از ضربت خوردن حضرت وقتی ملت می شنیدن توی مسجد ضربت خورده می پرسیدن: مگه علی نماز می خوند؟ !!! ( این صرفا یک مثال برای بیان منظور بود و نویسنده به هیچ وجه قصد مقایسه ائی ندارد! )

دوست عزیز!

حیف که توی آمریکا کپی رایت رعایت نمی شه و همه به اوپن سورس روی آوردن وگرنه این استالمن واقعیتونو به جرم نقض کپی رایت تحت پیگرد حقوق مولفین و مصنفین اداره ارشاد اسلامی قرار می دادم تا شما متوجه بشی کی واقعیه و کی به کی!!!
 عجب دوره زمونه ائی شده ها :o
واقعا داره آخرالزمون میشه!  ](*,)
ریچارد جون شما خودتو ناراحت نکن. شوخی کرد!!!  :D
دوستان ببخشید که آف تاپیک شد!  :D
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1389، 11:53 ب‌ظ توسط .:::_| Smart Boy |_:::. »
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

• High Sr. Member
  • *
نه بخدا!
آخه می ترسم یه هفته دیگم بیان بگن پول برجامونو که یکی ترکونده بده!

یه جا آخرش من باید جلوی این شوخی های وقیحانه رو بگیرم دیگه!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: آیا اوپن سورس داره به هدفش نزدیک میش
« پاسخ #4 : 10 آبان 1389، 05:47 ق‌ظ »
سلام
شما منظور استالمن رو بد(یا شاید من خوب(به معنی خوشبینانه) متوجه شدم)متوجه شدید .
 طرف می یومد پسورد می ذاشت برای اینکه کار برها رو محدود کنه نه اینکه بخواد از اطلاعاتش حفاظت کنه بحث امنیت یکی از بحثهای مهم در نرم افزار های گنو است خود بنیاد نرم افزار های آزاد (fsf) کلی نرم افزرا های خوبی نوشته منظور از محدودیت اینکه یکی میومد می گفت که انحصار این سیستم مال منه و کسی که بعدا بیاد نمی تونه یا نباید از این کامپیوتر استفاده کنه امید وارم منظورم رو رسونده باشه
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1389، 05:49 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
نه بخدا!
آخه می ترسم یه هفته دیگم بیان بگن پول برجامونو که یکی ترکونده بده!

یه جا آخرش من باید جلوی این شوخی های وقیحانه رو بگیرم دیگه!
ببخشید من اون جمله تو پرانتزم یه ویرگول کم داشت منظور من شما نبودید

ولی ببخشید میشه بگید دقیقا منظورتون از این پست و قبلی چیه؟
یه تازه کار

• High Sr. Member
  • *
دقیقا منظورتون از این پست و قبلی چیه؟
من ظورم چیه؟ من ظوری ندارم عزیزم! شما ظورت چیه؟ دیگه ظورت خداییش من بودم دیگه! شوخیش نکن!
----