با سلام به تمامی کاربران جامعه اوبونتو ایران
چند ماه پیش من انجمن تکنوتاکس را به دلیل رکود موجود در آن رها کردم و تصمیم گرفتم وقتم را صرف پاسخ گویی به مشکلات کاربران این انجمن کنم. اما اکنون فکر می کنم این انجمن به هیچ عنوان جای مناسبی برای فعالیت نمی باشد.
پست های بی محتوا و بی ارزشی که سراسر انجمن را فراگرفته است و ضعف شدید مدیریتی در اینجا مهم ترین دلیل ترک این انجمن می باشد.
آقایان «ریچارد استالمن بزرگ» و «Alir3z4 » دو نمونه از بزرگترین اسپمرهای این انجمن هستند که به تنهایی می توانند تمامی این انجمن را نابود کنند.
نام بردن آشکار از این دو فرد توسط من می تواند موجب عکس العمل شدید آنها شود اما هدف من از این کار هشدار جدی به مدیران انجمن است. مدیران عزیز شما دو راه دارید:
* یا با این دو فرد برخورد جدی نمایید و بخش بزرگی از مشکلات انجمن را به این شکل حل کنید.
* یا با سکوت خود یا تایید آنان فقط دو نفر را حفظ کنید و به مرور شاهد کاهش کیفیت انجمن باشید.
احتمالا این دو فرد افدام به پاسخ دهی نمایند اما لازم است بگویم من هیچ اهمیتی برای حرف های آنان قائل نیستم و هیچ دلیلی برای بحث با آنان نمی بینم.
در آخر هم مدیران باید توجه داشته باشند در صورتی که نخواهند سیاست های کاری خود را مورد بازنگری قرار دهند تنها به تخریب این اجتماع دامن خواهند زد.
این خیلی اخلاق بدی است تا از یکی خوشمون نیومد بگیم بندازینشون بیرون واگر نه منم می رم!
نه دوست عزیز، به نظر من این اخلاق خیلی بده که تا میبینیم یکی داره یه انتقادی میکنه فکر کنیم طرف، چه میدونم بی جنبس یا ..... به نظر من دوست عزیز r_m1232002 کاملا درست میگن.(البته ذکر کنم که من کل قضیه رو دارم میگم و من که تازه اومدم دوستان عزیز «ریچارد استالمن بزرگ» و «Alir3z4 » رو نمیشناسم و اصلا پستی ازشون نخوندم)من همین جا بگم، من تازه وارد این فروم شدم، تقریبا هم میشه گفت تازه کارم، و قصد اینو ندارم که اول کاری (۴ ۵ تا پست
) کسی از دستم ناراحت بشه.
اینو بگم که قبل از اینکه این دوست عزیز این تاپیک رو بسازن من کاملا این مواردی که ذکر کردن رو مشاهده کردم. انجمن پر هست از پست های Spam. میدونید این کار دوستان مدیر هستش که تذکر بدن، و اگه شد اخطار بدن که بعد از گرفتن چند تا اخطار واسه چند روز دسترسی طرف قطع بشه. ببینید من تو فروم ApplyAbroad هم فعالیت میکنم(امیدوارم تبلیغ جای دیگه به حساب نیاد)، اونجا کاملا این موارد رعایت میشه و کمتر پست های Spam دیده میشه، همین مورد باعث شده که این فروم واقعا یه مرجع بشه واسه کسایی که میخوان Apply کنن. مدیرا واقعا با پست های اسپم و تشکر برخورد میکنن، و هر چند یه بار تاپیک ها رو با اعلام اینکه پست های اسپم پاک شده پاکسازی میکنن.
به نظر من تو یه فرومی مثل این فروم که کلا روحیه، روحیه اشتراک گذاری اطلاعات هستش، کسی نباید دلگیر بشه از اینکه بهش بگن پست اسپم نده، چون میدونه که قراره اینجا مرجعی باشه واسه همه فارسی زبانانی که از Ubuntu استفاده میکنن، و پست اسپم دادن یعنی اینکه کسی که مشکل داره باید یه تاپیک ۱۰ صفحه ای رو که ۳ صفحش جواب مورد نظرش هست رو بخونه و همین یعنی از دست دادن کاربرا، همونطور که دوستمون r_m1232002 گفتن.
به نظر من هم این انجمن یه پاکسازی کامل میخواد، و این کار واقعا تاثیر میذاره در مفید بودن انجمن. از دوستان مدیر
خواهش میکنم یه فکری به حال این قضیه بکنن.
دوستان عزیز اگه منم با همین ۶ تا پست (هوراااا) عضوی از این انجمن به حساب بیام، حاضرم تو این مورد و کلا تو این اجمن شدیدا فعالیت کنم (البته بعد ۱ ۱.۵ ماه دیگه که این کارامون تموم بشه و با وقت آزاد بشینم پای Ubuntu). چون واقعا به لینوکس علاقه مندم و همچنین واقعا جامعه اوبونتو باز ها تو ایران به نسبت توزیع های دیگه بیشتره و خیلی میشه این فروم رو برد جلو.
در ضمن یادم داشت می رفت. دوست عزیز r_m1232002 من هنوز شما رو نمیشناسم، اما اگه از کاربران حرفه ای لینوکس هستید (کلا همه خفن ها رو میگم)، خواهشا به این سادگی فروم رو ترک نکنید. تازه کار هایی مثل من به افرادی مثل شما شدیدا احتیاج دارن. فعلا میشه رو این قضیه کار کرد و شاید جواب داد، چون واقعا فروم به همچین کاری نیاز داره.
خیلی ممنون از همه دوستان
موفق باشید