انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشتراک گذاری اینترنت از طریق Wireless  (دفعات بازدید: 4638 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
اشتراک گذاری اینترنت از طریق Wireless
« : 11 آبان 1389، 11:21 ب‌ظ »
سلام دوستان عزیز. آقا من که تو ویندوز بودم، این اینترنتم رو که از طریق کابل هستش رو با Wireless لپ تاپم با دستگاه های دیگه به اشتراک میذاشتم. در واقع کل کار اونجا این طور بود که تو کانکشن اینترنت میرفتم Internet Sharing رو فعال میکردم و بعد هم یه کانکشن adhoc میساختم. بعد بدون هیچ کاری با گوشیم میتونستم به اینترنت وصل شم. حالا اینجا نمیدونم چی کار کنم. وایرلسم کار میکنه و شناخته شده، فقط نمیدونم باید چه طور این کانکشن رو Configure کنم که بشه اینترنت رو Share کنه و در ضمن گوشی هم راحت IP بگیره. الان من adhoc کانکشن هم که میسازم گوشیم نمیتونه Ip بگیره.
من هم تو انجمن Search کردم و هم تو نت. تو اینجا که جوابی واسه سوالم پیدا نکردم(من نتونستم پیدا کنم، اگه بوده و ندیدم معذرت میخوام به خاطر ارسال پست تکراری)، توی نت هم هرچی پیدا کردم نتونستم به نتیجه برسونمش.
دوستان و عزیزان کار درست یه راهنمایی خوب واسه ما بذارن که بدونیم جی کار کنیم. من Ubuntu 10.10 نصب دارم.
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
پاسخ به: اشتراک گذاری اینترنت از طریق Wireless
« پاسخ #1 : 12 آبان 1389، 09:28 ب‌ظ »
سلام دوستان.
این مدت یه مقدار ور رفتم با این مشکل اما نتونستم به نتیجه برسم. کارایی که کردم رو میذارم ببینید چه مشکلی داره.
اصولا باید یه Adhoc Connection ساخته بشه و بعد اینترنت بین eth0 (که که اینترنت Adsl بهش وصل هست) و wlan0 (که میخوام از طریق اون اینترنت رو برای سیستم های دیگه به اشتراک بذارم) اشتراک گذاشته بشه.
اول اینکه DHCP رو، رو سیستم نصب کردم و بعد تو تنظیماتش تو: /etc/default/dhcp3-server
Interfaces رو برابر wlan0 گذاشتم تا سیستم هایی که قراره به Wireless نصب بشن رو آدرس دهی کنه.

بعد واسه اشتراک گذاری اینترنت از FireStarter استفاده کردم:
این هم از configuration هایی که کردم.

و این هم Adhoc Connection که ساختم:

اینم تنظیماتش:

دوستان، من یه گوشی Android دارم. وقتی Wireless رو روشن میکنم، Connection رو پیدا میکنه، اما نمیتونه وصل بشه و نمیتونه IP بگیره.
دوستان راه حلی، پیشنهادی؟
ممنون از همه
موفق باشید
That's me in the corner
Losing my religion

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #2 : 12 آبان 1389، 09:35 ب‌ظ »
درود

آندرواید تا نسخه ۲.۱ با AdHoc مشکل داره و حتی در ویندوز هم با share کردن عادی نمی تونید به این راحتی اینترنت رو باهاش ( با وایرلس )به اشتراک بگذارید

مظمئن هستید تو ویندوز بدون هیچ نرم افزار دیگه ای تونستید اینترنت رو برای android به اشتراک بگذارید؟

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 12 آبان 1389، 09:44 ب‌ظ »
درود

آندرواید تا نسخه ۲.۱ با AdHoc مشکل داره و حتی در ویندوز هم با share کردن عادی نمی تونید به این راحتی اینترنت رو باهاش ( با وایرلس )به اشتراک بگذارید

مظمئن هستید تو ویندوز بدون هیچ نرم افزار دیگه ای تونستید اینترنت رو برای android به اشتراک بگذارید؟
آره دوست عزیز. من اصلا ویندوزم تازه نصب شده و فقط با فعال کردن Internet Sharing و ایجاد یه Adhoc تونسطم به اینترنت وصل شم. در ضمن سیستم عامل گوشی ۲.۱ هستش و Root هم کردمش.
نمیدونم، تو unbuntu اصلا نمیتونه IP بگیره. به نظر شما همه همه این تنظیمات من که در پست قبل گذاشتم درست هستش؟ حالا فعلا فقط بخوام به Wireless وصل بشم و قعلا نخوام Internet رو Share کنم باید چی کار کنم. اصلا IP نمیگیره. استاتیک هم سعی کردم اما نشده.
میشه کاملا توضیح بدید باید چی کار کنم
ممنون
That's me in the corner
Losing my religion

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #4 : 12 آبان 1389، 09:49 ب‌ظ »
درود

آره دوست عزیز. من اصلا ویندوزم تازه نصب شده و فقط با فعال کردن Internet Sharing و ایجاد یه Adhoc تونسطم به اینترنت وصل شم. در ضمن سیستم عامل گوشی ۲.۱ هستش و Root هم کردمش.
نمیدونم، تو unbuntu اصلا نمیتونه IP بگیره. به نظر شما همه همه این تنظیمات من که در پست قبل گذاشتم درست هستش؟ حالا فعلا فقط بخوام به Wireless وصل بشم و قعلا نخوام Internet رو Share کنم باید چی کار کنم. اصلا IP نمیگیره. استاتیک هم سعی کردم اما نشده.
ممنون

ممکنه به خاطر اینکه نسخه ی دیگه ای از آندرواید که تغییرش دادن رو نصب کردید مشکل ندارید
ولی در نسخه رسمی و نصب شده رو گوشی ها آندرواید adhoc رو ساپورت نمی کنه

آندرواید یه برنامه داره که شبکه ها رو اسکن می کنه و نشون میده هر کدوم رو چه channel ای هستن ( الان اسمش یادم نیست )
به صورت نموداری براتون همه شبکه های وایرلس رو نمایش میده
اگر میشه نصبش کنید و ببینید اون شبکه ای که در ویندوز به شاتراک گذاشتید با این شبکه یک channel هستن یا نه

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 12 آبان 1389، 09:55 ب‌ظ »
درود

ممنون

ممکنه به خاطر اینکه نسخه ی دیگه ای از آندرواید که تغییرش دادن رو نصب کردید مشکل ندارید
ولی در نسخه رسمی و نصب شده رو گوشی ها آندرواید adhoc رو ساپورت نمی کنه

آندرواید یه برنامه داره که شبکه ها رو اسکن می کنه و نشون میده هر کدوم رو چه channel ای هستن ( الان اسمش یادم نیست )
به صورت نموداری براتون همه شبکه های وایرلس رو نمایش میده
اگر میشه نصبش کنید و ببینید اون شبکه ای که در ویندوز به شاتراک گذاشتید با این شبکه یک channel هستن یا نه

در ضمن دوست عزیز. گوشی Windows mobile هم دارم. اون هم نمیتونه IP بگیره، اما تو Windows اون هم وصل میشد.
الان مساله اینه که اصلا چیزی رو نمیتونم به Wireless وصل کنم. اگه بتونم به یه Connection که تو Ubuntu ساختم وصل شم، فکر کنم بعدش بتونم یه کارایی بکنم.
ممنون
That's me in the corner
Losing my religion

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 12 آبان 1389، 10:05 ب‌ظ »
دوست عزیز میشه دقیقا بهم بگید که بخوام استاتیک IP بدم دقیقا باید چی کار کنم. من خودم IP دادم اما جواب نداد.
شاید جایی رو اشتباه کردم.
ممنون
That's me in the corner
Losing my religion

آفلاین reza2555

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : اشتراک گذاری اینترنت از طریق Wireless
« پاسخ #7 : 02 شهریور 1396، 07:28 ب‌ظ »
سلام
ممنونم بابت پست خوبتون .من یک سوال دارم و اون اینکه من با کابل به اینترنت در لپ تاپم (ابونتو ۱۶.۰۴) وصل شدم و می خواهم از طریق وای فای لپ تاپم اون رو به اشتراک بگذارم و توی گوشی اندرویدم ازش استفاده کنم.هر کاری کردم نتونستم این کار رو بکنم یعنی گوشیم به هیچ عنوان وای فای لپ تاپ رو نمی شناسه.ممنون میشم راهنماییم کنید.کارم خیلی ضروری یه.
دست شما درد نکند.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : اشتراک گذاری اینترنت از طریق Wireless
« پاسخ #8 : 02 شهریور 1396، 10:48 ب‌ظ »
کاربر گرامی، سوال خود را در تاپیک جدا بپرسید.