انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عملکرد پارتیشن بندی؟  (دفعات بازدید: 1218 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین phoenix.ams

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
عملکرد پارتیشن بندی؟
« : 13 آبان 1389، 03:11 ب‌ظ »
 ](*,) سلام من بعد از نصب اوبونتو 10 و آپدیت کردن و نصب کلی برنامه مجبور با نصب مجدد آن شدم مه در زمان پارتیشن بندی همه ی پارتیشن ها را پاک کرده مجددا همانند قبل ایجاد کردم اما پس از نصب دیدم که تمام اطلاعاتم روی اوبونتو موجود هستند و هیچ کدام پاک نشده بودند حتی نرم افزار هایی که نصب کرده بودم.اما باز مجبور به نصب مجدد شدم و دوباره همان داستان پارتسشن بندی، اما اینبار اطلاعاتم پریده بود و فقط اوبونتوی خام نصب شده بود. چرا؟ علت چیست؟ عملکرد برنامه پارتیشن بندی در اوبونتو چگونه است؟

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
پاسخ به: عملکرد پارتیشن بندی؟
« پاسخ #1 : 13 آبان 1389، 03:33 ب‌ظ »
مجبور به نصب مجدد آن شدم که در زمان پارتیشن بندی همه ی پارتیشن ها را پاک کرده مجددا همانند قبل ایجاد کردم اما پس از نصب دیدم که تمام اطلاعاتم روی اوبونتو موجود هستند و هیچ کدام پاک نشده بودند حتی نرم افزار هایی که نصب کرده بودم.
:o
حتما پارتیشن هاتو پاک نکردی - اشتباهی یکی دیگه رو پاک نکردی ؟

اما اینبار اطلاعاتم پریده بود و فقط اوبونتوی خام نصب شده بود. چرا؟ علت چیست؟ عملکرد برنامه پارتیشن بندی در اوبونتو چگونه است؟
:o
این با حتما درست پاک کردی

پارتیشنی که پاک کردی و به صورت فیری می باشد هیچی در آن وجود ندارد
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1389، 03:34 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ به: عملکرد پارتیشن بندی؟
« پاسخ #2 : 13 آبان 1389، 07:27 ب‌ظ »
](*,) سلام من بعد از نصب اوبونتو 10 و آپدیت کردن و نصب کلی برنامه مجبور با نصب مجدد آن شدم مه در زمان پارتیشن بندی همه ی پارتیشن ها را پاک کرده مجددا همانند قبل ایجاد کردم اما پس از نصب دیدم که تمام اطلاعاتم روی اوبونتو موجود هستند و هیچ کدام پاک نشده بودند حتی نرم افزار هایی که نصب کرده بودم.اما باز مجبور به نصب مجدد شدم و دوباره همان داستان پارتسشن بندی، اما اینبار اطلاعاتم پریده بود و فقط اوبونتوی خام نصب شده بود. چرا؟ علت چیست؟ عملکرد برنامه پارتیشن بندی در اوبونتو چگونه است؟
يا پارتيشني كه روي اون ابونتو رو نصب كرديد رو فرمت نكرديد و يا به اشتباه پارتيشني ديگر را انتخاب كرديد.كه به احتمال زياد همون اوليست.
در ضمن ابونتو 10 هنوز منتشر نشده  فكر نكنم منتشر بشه  ;)

آفلاین phoenix.ams

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
با تشکر از پاسخ شما دوستان اما من پارتیشن را فرمت کردم و از اوبونتو 10 استفاده میکنم. released in April 2010

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ به: تشکر
« پاسخ #4 : 16 آبان 1389، 10:28 ق‌ظ »
با تشکر از پاسخ شما دوستان اما من پارتیشن را فرمت کردم و از اوبونتو 10 استفاده میکنم. released in April 2010
  این موردی که میفرمایید تقریبا غیر ممکن هست چون وقتی پارتیشنی فرمت بشه تمامی اطلاعات باید پاک بشه و اگر هم بر فرض محال بمونه نباید قابل نمایش و اجرا باشه چون تمامی ایندکس ها از اول چیده میشه...

در ضمن دوست عزیز طریقه خواندن و گفتن ورژنهای اوبونتو بدین صورت هست: ubuntu 9.04 چون در سال 2009 و در ماه 4 ریلیز شده و ubuntu 10.10 یعنی سال 2010 و ماه 10 .  ;)