انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگی ست کردن پ...کسی و تعریف نام کاربری شبکه wireless (نیمه حل شد)  (دفعات بازدید: 3563 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
سلام
تو دانشگاه ما ترافیک اینترنت وایرلس برای هر دانشجو محدوده و با شماره دانشجویی و پ...کسیهایی خودشون معرفی کردن میشه به اینترنت وصل شد. حالا من با فایرفاکس می‌تونم پ...کسیها رو تنظیم کنم و بعد خودش شماره کاربری و پسورد رو می‌پرسه و بدون مشکل وصل می‌شم. اما این تنظیمات رو برای سیستم پیدا نکردم. مثلاً نمی‌تونم پکیج نصب کنم. یا با یه چیزی غیر از فایرفاکس از اینترنت دانلود کنم. چه طوری باید به software center یا apt بگم که از فلان پ...کسی و نام کاربری و پسورد استفاده کنه؟ راهی هست که یه جا (مثلاً برای کانکشن؟) اینا رو تنظیم کنم بعد همه ازش استفاده کنن؟
« آخرین ویرایش: 18 دی 1391، 11:31 ب‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
سلام
تو دانشگاه ما ترافیک اینترنت وایرلس برای هر دانشجو محدوده و با شماره دانشجویی و پ...کسیهایی خودشون معرفی کردن میشه به اینترنت وصل شد. حالا من با فایرفاکس می‌تونم پ...کسیها رو تنظیم کنم و بعد خودش شماره کاربری و پسورد رو می‌پرسه و بدون مشکل وصل می‌شم. اما این تنظیمات رو برای سیستم پیدا نکردم. مثلاً نمی‌تونم پکیج نصب کنم. یا با یه چیزی غیر از فایرفاکس از اینترنت دانلود کنم. چه طوری باید به software center یا apt بگم که از فلان پ...کسی و نام کاربری و پسورد استفاده کنه؟ راهی هست که یه جا (مثلاً برای کانکشن؟) اینا رو تنظیم کنم بعد همه ازش استفاده کنن؟

system>preferences>network proxy اون جا تنظیم کن و apply systemwide رو بزن احتمالا میشه
برای apt هم میشه جدا پروکسی تنظیم کرد بگردی توی انجمن هست
« آخرین ویرایش: 18 دی 1391، 11:31 ب‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
او چه ساده :D خیلی ممنون
فعلاً حل شد.
فقط بعضی برنامه‌ها username رو نمی‌پرسن...