انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: موبايل لينوكسي  (دفعات بازدید: 11168 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
موبايل لينوكسي
« : 25 آبان 1389، 07:35 ب‌ظ »
ارزون ترين گوشي لينوكسي كه سراغ داريد چيه؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
پاسخ به: موبايل لينوكسي
« پاسخ #1 : 25 آبان 1389، 08:00 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز.
نظر منو اگه میخوای ارزش نداره آدم مثلا یه گوشی آندروید بگیره که سخت افزار پایینی داشته باشه. چون این سیستم عامل اینقدر جذابیت داره که اگه با سخت افزار پایین بخوای کار کنی تو حسرت خیلی از امکاناتش میمونی. من خودم Wildefire رو تجربه کردم واقعا معرکس، اما با اینکه سخت افزار خوبی داره مثلا یه چیز خیلی جالبی مثل live wallpaper ها رو تو قسمت HTC Sense اجرا نمیکنه یا اینکه یه مقدار کند اجرا میکنه.
در هر صورت من به همه گوشی های با سیستم عامل Android رو پیشنهاد میکنم و از نظر من اگه یه وقت بین windows mobile و Android گیر کردید حتما Android رو انتخاب کنید (نظر شخصی). در مورد سوال amir mehri هم این لینک زیر شاید بتونه کمکتون کنه. من از همه قیمت ها با خبر نیستم اما همین wildfire رو ۴۱۰ تومن بدون گارانتی گرفتم(البته سفیدش بود و یه کم گرونتر شد اما رنگ معمولیش رو فکر کنم ۳۹۰ باشه).
http://www.androphones.com/2010-android-phones.php
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1389، 08:04 ب‌ظ توسط Aref.Ariyapour »
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 25 آبان 1389، 09:53 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز.
نظر منو اگه میخوای ارزش نداره آدم مثلا یه گوشی آندروید بگیره که سخت افزار پایینی داشته باشه. چون این سیستم عامل اینقدر جذابیت داره که اگه با سخت افزار پایین بخوای کار کنی تو حسرت خیلی از امکاناتش میمونی. من خودم Wildefire رو تجربه کردم واقعا معرکس، اما با اینکه سخت افزار خوبی داره مثلا یه چیز خیلی جالبی مثل live wallpaper ها رو تو قسمت HTC Sense اجرا نمیکنه یا اینکه یه مقدار کند اجرا میکنه.
در هر صورت من به همه گوشی های با سیستم عامل Android رو پیشنهاد میکنم و از نظر من اگه یه وقت بین windows mobile و Android گیر کردید حتما Android رو انتخاب کنید (نظر شخصی). در مورد سوال amir mehri هم این لینک زیر شاید بتونه کمکتون کنه. من از همه قیمت ها با خبر نیستم اما همین wildfire رو ۴۱۰ تومن بدون گارانتی گرفتم(البته سفیدش بود و یه کم گرونتر شد اما رنگ معمولیش رو فکر کنم ۳۹۰ باشه).
موفق باشید

سلام
یه موتورولا هم هست. روش لینوکسه. ولی مودلشو یادم رفته.
N900 هم هست که روش لینوکسه. خیلی خیلی چیز توپیه. من میخوام بگیرم.
Aref.Ariyapour اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشیم بگید. (در مورد N900)
مرسی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #3 : 26 آبان 1389، 02:03 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز.
موفق باشید

سلام
مرسی
A1200
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #4 : 26 آبان 1389، 09:02 ق‌ظ »
 فکر نمی  کنم A1200 در  حال حاضر تو بازار  موجود باشه فکر  می کنم یه مدل جدید تر  از  این مدل به بازار اومده اگه باشه دست دوم هستش.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #5 : 26 آبان 1389، 11:38 ق‌ظ »
من دیروز گوشی apple سری ۴ رو دیدم که دبیان بیس بود و این یکی از بهترین گوشی های لینوکسی ای بود که دیده بودم.
قیمتش هم 1200 بود و به نظره من برای این قابلیتها هیچی نیست.

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #6 : 26 آبان 1389، 12:07 ب‌ظ »
جهت جلوگیری از انتشار اطلاعات نا صحیح:
تمامی گوشی های Apple از سیستم عامل iOS استفاده می کنند که بر پایه Mac OS X  توسعه داده شده اند. خود Mac OS X بر پایه Unix  و اگر اشتباه نکنم BSD ها توسعه داده شده است. بنابراین هر گونه رابطه ای با لینوکس و یا توزیع دبیان ریشه ای در واقعیت ندارد.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #7 : 26 آبان 1389، 12:17 ب‌ظ »
درود

دوستان به زودی در اوایل سال 2011 گوشی های با MeeGo عرضه می شن
اگر عجله ندارید  می تونید صبر کنید تا ببینیم با چه مشخصات و چه کیفیتی عرضه میشن

الان هم آندروئید و memo سیستم های خوبی هستن
memo سیستم عامل حرفه ای تری هست که شما رو کمتر محدود می کنه و آندروئید برای استفاده معمولی و اینکه حتی نخواید بدونید سیستم عاملتون لینوکس هست :)

هر دو عالی هستن :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین reza1615

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
« پاسخ #8 : 26 آبان 1389، 01:14 ب‌ظ »
یک شرکت ایرانی اندروید را بومی کرده ( نه فارسی) فرا تر از فارسی سازی عادی یعنی از زیر ساخت در اون تغییر ایجاد کرده و قصد انتشار دارد به این لینک توجه کنید
http://www.itna.ir/archives/interview/014941.php

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
« پاسخ #9 : 26 آبان 1389، 01:31 ب‌ظ »
منتظر N6 نوکیا باشید که با سیستم عامل meeGo داره میاد
من شنیدم که میشه روی N900 می‌گو رو نصب کرد
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #10 : 26 آبان 1389، 04:58 ب‌ظ »
جهت جلوگیری از انتشار اطلاعات نا صحیح:
تمامی گوشی های Apple از سیستم عامل iOS استفاده می کنند که بر پایه Mac OS X  توسعه داده شده اند. خود Mac OS X بر پایه Unix  و اگر اشتباه نکنم BSD ها توسعه داده شده است. بنابراین هر گونه رابطه ای با لینوکس و یا توزیع دبیان ریشه ای در واقعیت ندارد.

این اطلاعات نا صحیح رو جالب اومدی!
بنده با ترمینال دبیانیش مدتی کار کردم.حالا نمیدانم چی بوده!

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #11 : 26 آبان 1389، 05:57 ب‌ظ »
خیلی جالبه من دیروز با N900 برنامه ریزی کردم و با مشکل وابستگی  ها روبرو شدم و مجبور  شدم از اینترنت و مخازن اینترنتی برنامه های رو نصب کنم .

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 27 آبان 1389، 01:13 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز.
موفق باشید

سلام
مرسی
نه دوست عزیز. اطلاع خاصی در مورد این گوشی ندارم، اما با ppc ها (Win mobile و Android) کار کردم. خوشحال میشم بتونم به دوستان کمک کوچیکی بکنم 
دوست عزیز کرگدن این MeeGo چیه؟ و Memo چیه؟
قضیه memo چه طوریه؟ رو چه گوشی هایی هست؟
موفق باشید
That's me in the corner
Losing my religion

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #13 : 27 آبان 1389، 01:35 ق‌ظ »
سلام؛

بحث گوشی اینجا داغه گفتم بیام یه نظری بدم و برم٬

MeeGo سیستم عامل مشترک بین نوکیا و اینتل هست٬ یعنی تلفیق Maemo  ی نوکیا با موبلین اینتل٬ هدفش هم نت بوک ها٬ موبایل ها ٬ تبلت ها و خلاصه دستگاه های همراه .

موتورولا هم که الان اندروید زیاد داره ( زیاد در حد چندتا منظورمه نه خیلی از اون لحاظ!!!!  :D )
البته خاندان A موتورولا تا اونجایی که من می دونم تا A1600 رسیده.

روی اپل آیفون 2 و 3 هم آندروید پورت شده تا اونجایی که می دونم و به صورت دوال بوت با iOS فکر کنم. دقیق نمی دونم دوال بوت بوده٬ اما یه سری نصب کردن. توی گوگل سرچ کنید می بینید که نصب آندروید روی آیفون شدنیه. اسمش هم فکر کنم iPhodroid هست

همینطور همینطور آندریود روی نوکیا N900 هم نصب میشه ٬ البته چه نیازیه!!!! خودش لینوکس هست به اندازه ی کافی اونم با طعم دبیان! ولی در کل آندورید نوکیا ان ۹۰۰ رو با نام NITDroid می شناسن.

همینطور روی گوشی های برند HTC هم حساب کنید. خیلی مدل تحت آندروید داره.

بعضی گوشی های ویندوز موبایلی هم هست که قابلیت نصب آندروید رو دارند.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: موبايل لينوكسي
« پاسخ #14 : 27 آبان 1389، 02:21 ق‌ظ »

بعضی گوشی های ویندوز موبایلی هم هست که قابلیت نصب آندروید رو دارند.
آره. فکر کنم گوشی مثل hd2 واسش Android هم باشه. من خودم رو HTC Touch PRO هم آندروید نصب کردم(البته XDAndroid بود. کار بچه های XDA-Developers) اما آخرین باری که من نصب کردم (حدود ۳ ۴ هفته پیش) یه سری باگ مهم داشت ( دوربین، bluetooth کار نمیکرد). در ضمن باید از تو Win mobile بوت می کردیش.
حالا نمیدونم این android واسه hd2 این طور باشه یا نه ولی فکر کنم واسه hd2 آندروید رسمی داده باشن و باگ نداشته باشه (اصلا در این مورد اطمینان ندارم)
That's me in the corner
Losing my religion