انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یک مشکل اساسی به هنگام نصب ubuntu 10.10 dvd اساتید محترم لطفا راهنمائی بفرمائید  (دفعات بازدید: 1580 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین takincl

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام خدمت من بعد از 15 روز دانلود بی وقفه بالاخره موفق شدم dvd کامل ubuntu 10.10 را از سایت اصلی دانلود کنم ولی متاسفانه هنگام نصب ارور میده و میگه نمیتونم فایل filesystem.squashfs را لود کنم من فایل iso دانلودی ام را بر روی چند dvd مختلف هم رایت کردم و لی همگی این ارور را میدهند حتی نمیتونم با dvd ابونتوی لیو را نیز اجرا کنم به نظر بنده حقیر این فایل بد دانیود شده حال بنده از شما تقاضا دارم که مشکل اصلی رو به من بگید واگه این فایل فقط خراب است رو لطفا لینک دانلود این فایل رو برام بزارید چون با توجهه به سرعت خیلی کم اینترنت در اینجا یکبار دیگه نمیتونم همی فایل iso را دانلود نماییم. با تشکر
ارور داده شده
mount: mounting /dev/loop0 on //filesystem.squashfs faild: no such device
can not mount /dev/loop0 (/cdrom/casper/filesystem.squashfs) on //filesystem.squashfs
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1389، 01:19 ق‌ظ توسط takincl »

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
پاسخ به: مشکل اساسی هنگام نصب ubuntu 10.10 dvd
« پاسخ #1 : 29 آبان 1389، 05:35 ب‌ظ »
با سلام خدمت من بعد از 15 روز دانلود بی وقفه بالاخره موفق شدم dvd کامل ubuntu 10.10 را از سایت اصلی دانلود کنم ولی متاسفانه هنگام نصب ارور میده و میگه نمیتونم فایل filesystem.squashfs را لود کنم من فایل iso دانلودی ام را بر روی چند dvd مختلف هم رایت کردم و لی همگی این ارور را میدهند حتی نمیتونم با dvd ابونتوی لیو را نیز اجرا کنم به نظر بنده حقیر این فایل بد دانیود شده حال بنده از شما تقاضا دارم که مشکل اصلی رو به من بگید واگه این فایل فقط خراب است رو لطفا لینک دانلود این فایل رو برام بزارید چون با توجهه به سرعت خیلی کم اینترنت در اینجا یکبار دیگه نمیتونم همی فایل iso را دانلود نماییم. با تشکر
ارور داده شده
mount: mounting /dev/loop0 on //filesystem.squashfs faild: no such device
can not mount /dev/loop0 (/cdrom/casper/filesystem.squashfs) on //filesystem.squashfs

دوست عزیز من میدونم آدم بشینه ۴ گیگ با این اینترنت نفتی دانلود کنه بعد بهش error بده چه اعصاب خوردی داره. خوب عزیز من این جاهایی که DVD و CD های اوبونتو رو به صورت رایگان واسه ملت میفرستن واسه شمایی که به اینترنت پر سرعت دسترسی نداری ساخته شده دیگه. البته من تا حالا چیزی درخواست ندادم اما دوستان خیلی هاشون این cd ها براشون اومده.
این که از خارج کشور هستش:
https://shipit.ubuntu.com/
این هم داخل کشور هستش:
http://www.lpir.org/fa/
ایشالا که هرچه زودتر براتون بفرستن \\:D/
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین takincl

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ به: مشکل اساسی هنگام نصب ubuntu 10.10 dvd
« پاسخ #2 : 29 آبان 1389، 05:43 ب‌ظ »
البته من حدود یک ماه میشه که هم به سایت خارجی هم به دو مورد داخلی در این زمینه پیغام دادم ولی تا کنون که به دستم نرسیده