انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8400 GS و رفع مشکلات آن  (دفعات بازدید: 6724 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ubun2OS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
در ابتدا باید عرض کنم که من یه DVD از سیستم عامل Ubuntu 9.10 را دارم. و نمی دونم که چه package هایی در آن هست و لی با تستی که در نصب برخی برنامه ها داشتم به این نتیجه رسیدم. یعنی زمانی که در Hardware Utility ، کارت گرافیک رو نشناخته ، وقتی بر روی Active کلیک می کنم از روی DVD برنامه نصب می شه. از این لحاظ مشکلی نیست.

ولی مشکل اصلی زمان بعد از نصب هست. یعنی وقتی سیستم رو reboot می کنم و سیستم عامل که load میشه، Monitor ام یه پیغام بر روی صفحه نمایش ظاهر می کنه که می گه این Frequency خارج از مانیتور است. و بعد از چند ثانیه ای که countdown می شه و شمارش معکوس شروع می شه که معمولا از 20 به 0 است، صفحه نمایش خاموش می شه. من این مشکل رو در ویندوز XP در زمان تغییر resolution و فرکانس در قسمت Display Setting هم داشتم و فکر می کنم باید اون Frequency صفحه نمایش رو کم کنم.
اما نمی دونم چگونه؟ و در زمان قبل از reboot سیستم.!!!

برای حل این مشکل شاید 5-6 بار OS رو پاک و نصب کردم

در ضمن مشخصات مانیتورم LG 14" سری 563N هست.
Sincerely Yours,
Fazel Dehghani

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
این دستور رو توی ترمینال اجرا کن و خروجیش رو کپی کن اینجا
cat /etc/X11/xorg.conf
@cybertux
no sign

آفلاین Ubun2OS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
همین امروز Ubuntu 10.10 برام ارسال شد و نصبش کردم.
اما یه مشکل قبل از نصب درایور Nvidia وجود داره و اونم اینه که زمانی که سیستم و یا خودم وارد Terminal می شیم اون پیغام مانیتور ظاهر میشه. این مشکل همچنین در زمان نصب هم به وجود آمد.

چگونه می تونم بفهمم که درایور کارت گرافیک به درستی نصب شده؟
از کجا می تونم درایور مربوطه برای Ubuntu 10.10 دانلود کنم؟ این مورد رو هم در نظر داشته باشید که من در Ubuntu دسترسی به اینترنت ندارم.!!!
Sincerely Yours,
Fazel Dehghani