انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پرتابل اوبونتو 10.10  (دفعات بازدید: 3783 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
پرتابل اوبونتو 10.10
« : 12 آذر 1389، 09:58 ق‌ظ »
دوستان کسی نسخه پرتابل بوتیبل این سیستم عاملرو برا USB سراغ داره؟
یعنی عین همون چیزی که توی سیدی هست و میتونی live استفاده کنی باشه منتها من میخوام فقط همون باشه و حجمش کم باشه و کل سیدی نباشه یه چیزی تو مایه های  XP live ی که توی CDهای Hiren وجود داره

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
پاسخ به: پرتابل اوبونتو 10.10
« پاسخ #1 : 12 آذر 1389، 10:24 ق‌ظ »
دوستان کسی نسخه پرتابل بوتیبل این سیستم عاملرو برا USB سراغ داره؟
یعنی عین همون چیزی که توی سیدی هست و میتونی live استفاده کنی باشه منتها من میخوام فقط همون باشه و حجمش کم باشه و کل سیدی نباشه یه چیزی تو مایه های  XP live ی که توی CDهای Hiren وجود داره
سلام دوست عزیز. CD Live که هجمش تقریبا ۷۰۰ مگ هستش رو میتونی رو flash به صورت bootable بریزی. باید فایل iso اون cd live رو داشته باشی و بعد با یه چیزی مثل UNetbootin رو فلش به صورت Bootable بریزی. این لینک کمکت میکنه:
ساخت فلش درایو بوت شدنی اوبونتو: http://www.howtogeek.com/howto/13379/create-a-bootable-ubuntu-9.10-usb-flash-drive
موفق باشی
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 12 آذر 1389، 10:39 ق‌ظ »
اینجوری خیلی زیاد هست خودم این راه رو بلدم کل سیدی رو بریزم توی سایت خود اوبنتو که میریم دانلود کنیم اموزشش هست که چطوری فایل لیزو رو بریزیم روی فلش ولی فایل کم حجم تری نیست؟ مثلا برا XP  حدود 60 مگ میشه و خیلی کم جا میگیره روی فلش
ضمنا این کل سیدی هست نه سیدی live یعنی همون سیدی نصبی هم هست
کسی راه حل دیگه ای نداره؟
من کل سیدی رو نمیخوام برزیم چون کل سیدی برا نصب هم هست من فقط قسمت live اون رو میخوام یعنی فایل هایی که با اون اوبونتو بالا بیاد
با تشکر

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #3 : 13 آذر 1389، 09:47 ب‌ظ »
میخوای دستگاه بالا بیاری ؟
این بد نیست :
http://puppylinuxnews.org/releases/lucid-puppy-51-is-released/
این هم هست ( تنها ۱۰ مگابایت ) ولیکن هیچی نداره
http://www.tinycorelinux.com/
+++++++++
پیسنهادم پاپی گنو/لینوکس است
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1389، 09:49 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #4 : 14 آذر 1389، 06:19 ق‌ظ »

من کل سیدی رو نمیخوام برزیم چون کل سیدی برا نصب هم هست من فقط قسمت live اون رو میخوام یعنی فایل هایی که با اون اوبونتو بالا بیاد
با تشکر
سلام
کلا دفتر دستک !(متعلقات)برنامه ی نصب کننندش به چند مگ بیشتر نیست ولی اگه می خوای که فقط لینوکس(هسته)وچندتا از ابزارهای گنورو بیاری بالا اون یک چیز دیگه است(که دیگه بهش اوبونتونمی گن)مثلا tinycore همینطوریه یا اگر یکمحیط گرافیکی تر می خوای(البته اشتباه نشه tinycore محیط گرافیکی داره) یک ریمستر از اوبنتو هست که ۵۴ مگ حجم داره و یکسری از بسته های اوبونتو رو هم داره البته نباید ازش انتظار داشته باشی که مثل اوبونتو رفتار کنه یعنی مثلا اون طیف از سخت افزارها رو پشتیبانی کنه یا اینکه میزکارش گنوم باشه اگرم که محیط متنی می خوای که آرچ گزینه ی خوبیه ولی آرچ برپایه ی اوبنتو نیست(حجمش ۴۰۰ مگه)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 14 آذر 1389، 06:36 ق‌ظ »
من سیستم بالا بیارم اما یه چیزی تو مایه های خود اون live که توی سیدی خود اوبونتو هست باشه بشه روی فلش هم به صورت بوتیبل ریخت و استفاده کرد حالا کدمشون برای کار من بهتره؟
محیط حتما گرافیکی باشه
با تشکر

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #6 : 14 آذر 1389، 11:33 ق‌ظ »
سلام
فکر کنم که همون دیسک زنده ی اوبونتو رو روی فلش بریزی بهتر از بقیه چیزهای دیگه است چون ممکنه که مثلا بقیه کارت گرایک رو نشناسند یا مشکلات دیگری داشته باشند که حوصله بر باشند چون خود اوبنتو بسیاری از کارها رو به صورت اتوماتیک انجام می ده یا حتی حدس بی زنه که بهترین کار چیه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #7 : 14 آذر 1389، 10:33 ب‌ظ »
پرتابل لینوکس=پوپی لینوکس :D

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #8 : 15 آذر 1389، 11:38 ق‌ظ »
میتونید از liliusb استفاده کنید و هر توزیعی رو که خواستید روی فلش بوت کنید.
در ضمن تلفظ درست هم پرتیبل (کسره ت و ب)هست.portable.