انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با نصب اوبونتو با همه جور سیدی و کامپیوتری!!  (دفعات بازدید: 1464 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین senaps

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
    • دست نوشته هام
سلام
پارسال من سیدی اوبونتو 9.4 رو از شرکتش سفارش دادم و امد...چندین بار نصب و پاکش کردم....
حالا که سیستمم رو عوض کردم،تصمیم گرفتم که به جای خاک خور کردن سیستم قدیمی( سی پی یو 1 و رم 752 دی دی ار وان! و گرافیک 128)،بهتره روش اوبونتو نصب کنم و واسه برنامه نویسی و اینترنت ازش استفاده کنم تا کم کم دستم بهش بیوفته و ویندوز رو کنار بذارم رو سیستم جدید...همچنین خواستم که رو نت بوک خوشکلم هم نصبش کنم که خوشکلیش با قدرت اوبونتو تکمیل بشه....
بعد از دانلود فایل 600 مگی،در کمال تعجب دیدم که نصب نشد و ارور احمقانه ای تحویلم داد!!!
سیستم نو رو امتحان کردم و مشکل کماکان بود....
رفتم سیدی 9.4 رو در اوردم و موقع نصب رو سیستم قدیمی(بارها و بارها 9.4 رو روش نصب کردم این سیستم) و همون ارور رو گرفتم!!

اروری که برای سیستم جدید میگیرم رو عکسش رو میذارم...هردو ازم میخوان که به فایل لوگ مراجعه بکنم! مشکل اینه که فایل لوگی در اونجایی که ادرس داده نیست!!!
تو سیستم قدیمی هم که 10.10 میره تو یه صفحه ای که نوشته اوبونتو میمونه و هی اون 4 نقطه ی زیرش سفید و قرمز میشن و تکون نمیخوره....
9.4 هم ارور میده که سیستم گرمه،درایور یا سیدی خرابه! سیستم قدیمی شده و یا هارد توانایی خوندنش رو نداره....
هیچ کدوم از این مشکلات وجود نداره و مسلما ویندوز ویستا با اون اشغالیش،بازم به خاطر ماکروسافتی بودنش از اوبونتو 9.4 سنگین تره و منابع بیتشری میخواد....
به پیشنهاد دوستان،md5 رو تست کردم و نتیجه ای نگرفتم!
میشه لطفا کمک کنین که بتونم اوبونتو 10.10 رو روی سیستم قدیمی ترم نصب کنم؟ البته همون 9.4 هم نصب بشه کافیه ولی...

عکس های ارور در سیستم جدید ترم:

http://up.iranblog.com/images/0bg99i7pukcbkq7bvkk.jpg

http://up.iranblog.com/images/ug5evuc4se5n1qlvh846.jpg
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1389، 05:34 ب‌ظ توسط senaps »

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
یک بار لایو بوت کنید ببینید میشه؟
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین senaps

• Jr. Member
  • *
    • دست نوشته هام
لایو بوت برا 10.10 از ساعت 12 تا 5 که تست کردم فقط یه بار اومد!!!(سیستم قدیمی) و مراحل نصب رو رفت تا اینکه به نمیدونم چی گیر داد و بعدش دیگه اصلا از اون جایی که مینویسه اوبونتو و چند تا چراغ از زیرش پر میشن جلو تر نرفت....
9.4 هم میره به لایو،ولی وقتی از اونجا نصب میکنم،الکی میگه هارد قدیمیه و اینجور چیزا.....
البته بگم که تنظیمات پارتیشن بندی رو عوض نمیکنم!!! خودش یه حالتی پیشنهاد میده که کل هارد رو میده به یه sda و منم اونو تایید میکنم....نصب تا 35 درصد میره و بعدش قطع میشه!!

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
این همه توضیع چرا چسبیدین به ابونتو؟ :D

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
یه بار هاردتون رو test surface بفرمایید
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

آفلاین senaps

• Jr. Member
  • *
    • دست نوشته هام
نقل‌قول
این همه توضیع چرا چسبیدین به ابونتو؟ Cheesy

مفصله!!! من از اولش عاشق اوبونتو بودم....ناشی هم نیستم!! ولی نمیدونم چرا این لامصب سر نصب که نقطه ضعف بنده در تمام سیستم عامل هاست گیرم اورده!!!

نقل‌قول
یه بار هاردتون رو test surface بفرمایید

اینو نگرفتم چی شد!!!
الان 10.10 رو اوردم بالا....تا مرحله  پارتیشن بندی رفت!!!
من هاردم کاملا فرمت شده ولی چون بارها و بارها روش سعی کردم لینوکس نصب بکنم ولی نشد،گیر کردم...تا خواستم اون پارتیشن رو دلیت کنم که پارتیشن بندی کنم،هنگ کرد و مجبور به ریست سیستم شدم!!!
الان هم نیم ساعته دارم روش کارمیکنم دوباره بالا نمیاد....
یه اروری میده که میگه unmount.. نمیدونم چی چی!!

آفلاین senaps

• Jr. Member
  • *
    • دست نوشته هام
دوستان من مراحل نصب رو تونستم راه بندازم....
پارتیشن بندی رو انجام دادم،بعد که نکست زدم تو بخش انتخاب زبان فارسی رو انتخاب کردم و نکست رو زدم و سیستم هنگ کرد!!
دوباره رفتم و با هزار بدبختی به حالت نصب رفت و همه چیز!! اینبار دیگه زبان انتخاب نکردم و همه ی مراحل رو رفتم...سیستم داشت چن تا عکس بهم نمایش میداد از قابلیت های این سیستم عامل که بازم هنگ کرد!!!
میشه بگین سیستمی که بتونه 10.10 رو اجرا کنه چی هست؟!
ایا روی سی پی یو ای ام دی 1
با رم 762 ی دی دی ار وان و گرافیک 128 با کل هارد 40 گیگ میتونه کنار بیاد؟!!!

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
اگر لایو بیاد بالا که مشکلی نیست

gparted رو باز کنید و برروی  هارد راست کلیک کنید و بعد بزید check یا نسخه های قدیمی تر چیزیبه نام test surface

در کل برای سیستم های با منابع پایین زوبونتو بیشتر پیشنهاد میشه