انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل بعد از نصب درایور کارت گرافیک ATI  (دفعات بازدید: 2872 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kamyar64

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
با سلام خدمت تمامی دوستان
من درایور کارت گرافیک لپ تاپمو از سایت ATI گرفتم و نصب کردم درست هم نصب شد و تمام قابلیت های کامبیز رو هم فعال کردم اما مشکلی که دارم اینه که وقتی پنجره رو تغییر مکان میدم یعنی به چپ یا راست میکشونم به صورت پرده پرده ای عوض میشه یا مثلا وقتی فیلم میزارم تونم به صورت پرده پرده ای عوض میشه مشکل از کجاست خواهشا بهم بگید ممنون میشم مدل کارت گرفیکمم ATI Mobility Radeon HD 3470 هست
با تشکر
لینوکس یعنی آزادی

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
با سلام خدمت تمامی دوستان
من درایور کارت گرافیک لپ تاپمو از سایت ATI گرفتم و نصب کردم درست هم نصب شد و تمام قابلیت های کامبیز رو هم فعال کردم اما مشکلی که دارم اینه که وقتی پنجره رو تغییر مکان میدم یعنی به چپ یا راست میکشونم به صورت پرده پرده ای عوض میشه یا مثلا وقتی فیلم میزارم تونم به صورت پرده پرده ای عوض میشه مشکل از کجاست خواهشا بهم بگید ممنون میشم مدل کارت گرفیکمم ATI Mobility Radeon HD 3470 هست
با تشکر
به نظره من بهتر بود بوسيله additional driver z كه در خود اوبونتو هست نصب انجام ميداديد چون من با اين روش مشكلي نداشتم.
دوراه من پيشنهادد ميكنم ، يه بار درايور رو از بيخ پاك كنيد و دوباره نصب كنيد و يا وقتي درايور رو پاك كرديد از همون راهي كه گفتم اقدام به نصب بكنيد.اين خيلي بهتره.

موفق باشيد.

آفلاین kamyar64

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
نقل‌قول
به نظره من بهتر بود بوسيله additional driver z كه در خود اوبونتو هست نصب انجام ميداديد چون من با اين روش مشكلي نداشتم.
دوراه من پيشنهادد ميكنم ، يه بار درايور رو از بيخ پاك كنيد و دوباره نصب كنيد و يا وقتي درايور رو پاك كرديد از همون راهي كه گفتم اقدام به نصب بكنيد.اين خيلي بهتره.
ممنونم از جوابت عزیز
حالا چطوری از بیخ پاکش کنم و و از اون طریق نصب کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنی چون رفته رو نروم

موفق باشيد.
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1389، 09:59 ب‌ظ توسط kamyar64 »
لینوکس یعنی آزادی

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
نقل‌قول
ممنونم از جوابت عزیز
حالا چطوری از بیخ پاکش کنم و و از اون طریق نصب کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنی چون رفته رو نروم

موفق باشيد.

رفته روی کجا؟!!
از طریق synaptic میتونی پاکش کنی.