انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل سرعت رایت Brasero  (دفعات بازدید: 2122 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
مشکل سرعت رایت Brasero
« : 15 آذر 1389، 07:36 ب‌ظ »
سلام.من تو اوبونتو ۱۰٫۰۴ با BRASERO هیچ مشکلی نداشتم و خیلی هم راضی بودم.ولی از موقعی که به ۱۰٫۱۰ آپ کردم،مشکلات زیادی با اون دارم.

۱−سرعت؛یرعتی که من براش مشخص می کنم رو نادیده میگیره و با سرعتی که خودش می خواد رایت می کنه.
سرعتی هم که خودش انتخاب می کنه برای DVD ها ۲ و برای CD ها Maximum Speed هست.

۲−خارج کردن CD (زیاد مهم نیست)؛پس از رایت نمی تونه CD رو خارج کنه.و میگه خودت خارج کن.

مشکل اول مهمه.جستجو کردم بقیه هم این مشکل رو داشتن.به عنوان یک باگ تو launchpad وارد شده.

بعضیا راه حل دادن که کاری کنید که Brasero به جای Wodim از growisofs استفاده کنه.من این کارو کردم.درست نشد.
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
پاسخ : مشکل سرعت رایت Brasero
« پاسخ #1 : 11 اردیبهشت 1392، 11:11 ب‌ظ »
کسی راه حلی برای این مشکل brasero پیدا نکرده ؟
متاسفانه در زمان write سرعت از 2.4 بیشتر نمیشه و مثلا یک dvd با checksum حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان میبره ! این به نظر من خیلی زیاده  ! من مشکلی باهاش ندارم و خیلی راحته و کر راه بنداز ولی سرعتش فاجعست ! هم روی maximum گذاشتم هم دستی تنظیم کردم ! فایده نداره و ساز حودش را میزنه !
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #2 : 11 اردیبهشت 1392، 11:29 ب‌ظ »
از موقعی که من یادم میاد اوبونتو استفاده می کردم 8.04 برایه من همیشه سرعتش کم بوده . به نظرم با بعضی از رایترا مشکل داره .

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #3 : 12 اردیبهشت 1392، 12:22 ق‌ظ »
منظورتون خود Dvd writer Device هستش ؟
من یک LITEON با پورت USB دارم !
این مشکل با k3b هم وجود داره ؟ برای نصبش حتما باید KDE داشته باشم ؟ (احتمالا اینطوریه چون میخواد کلی package با حجم ۲۰۵ مگ نصب کنه)

خیلی از GnomeBaker صحبت شده اما توی repo نیست و مثل اینکه منقرضه ! کسی تجربه داره ؟
از burn-cd هم که با python هست گویا و command line هم خیلی تعریف شده این چطور ؟
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1392، 12:33 ق‌ظ توسط vahidreza »
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #4 : 12 اردیبهشت 1392، 07:29 ق‌ظ »
منظورتون خود Dvd writer Device هستش ؟
من یک LITEON با پورت USB دارم !
این مشکل با k3b هم وجود داره ؟ برای نصبش حتما باید KDE داشته باشم ؟ (احتمالا اینطوریه چون میخواد کلی package با حجم ۲۰۵ مگ نصب کنه)

خیلی از GnomeBaker صحبت شده اما توی repo نیست و مثل اینکه منقرضه ! کسی تجربه داره ؟
از burn-cd هم که با python هست گویا و command line هم خیلی تعریف شده این چطور ؟
من از این قوی تر برنامه مدیریت دیسک ندیدم حتما امتحانش کن
sudo apt-get install k3b

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #5 : 12 اردیبهشت 1392، 11:26 ب‌ظ »
این k3b چرا انقدر حجمش زیاده ؟ ۲۰۵ مگ برای یک برنامه رایت سی دی خیلی خیلی زیاده !

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #6 : 13 اردیبهشت 1392، 12:28 ق‌ظ »
این k3b چرا انقدر حجمش زیاده ؟ ۲۰۵ مگ برای یک برنامه رایت سی دی خیلی خیلی زیاده !

کلی پکیج از دسکتاپ KDE هم باهاش نصب میشه

از روزی که با گنوم کار کردم این Brasero هیچگاه درست کار نکرده و بهترین برنامه رایتی که برای گنو/لینوکس دیدم نرو بوده ولی چندتا مشکل داره ۱- آزاد نیست ۲- قدیمیه و دیگه توسعش نمیدن ۳- پولیه
K3B‌  برنامه بسیار خوبیه ولی نه برای گنوم من که رو ۱۲٫۱۰ نصب کردم همش کرش می‌کرد
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید