انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کانکشن vpn در اوبونتو ۱۰٫۱۰  (دفعات بازدید: 3987 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
کانکشن vpn در اوبونتو ۱۰٫۱۰
« : 21 آذر 1389، 11:23 ب‌ظ »
من تازه اوبونتو ۱۰٫۱۰ رو روی ل‍‍‍‍پ تاپ نصب کردم.
مشکلم اینه که وقتی میخوام vpn بزنم به هیچ عنوان وصل نمیشه.روی ویندوز بدون مشکل کار می کنه.سرور vpn هم لینوکسه که من برای تنظیماتش تو ویندوز باید data encryption  رو تیکش رو بردارم.
ولی اینجا همش failed میده.
یه مشکل دیگه هم این که به وایرلس مودمم به هیچ عنوان وصل نمیشه .اصلا چراغ وایرلس روش نمیشه رو لپ تاپ.
دوستان بتونن کمک کنن ممنون میشم.

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
پاسخ به: کانکشن vpn در اوبونتو ۱۰٫۱۰
« پاسخ #1 : 22 آذر 1389، 09:40 ق‌ظ »
يه سرچي تو اين سايت بزن واسه ي نصب وايرلس
يه سرچي تو گوگل بزن ببين ابونتو با وايرست سازگاره
نوع وايرلست
اسم لبتابت رو هم بگو

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 آذر 1389، 11:04 ب‌ظ »
وایرلس درست شد ولی هنوز روی vpn مشکل دارم.

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 24 آذر 1389، 06:59 ب‌ظ »
من نمیدونم چرا وقتی تو این انجمن ها سوالی پرسیده میشه که سوال خیلی از یوزرهای جدید هست جوابی بهش داده نمیشه.
بعد اگه گلایه کنی که کسی جواب نمیده همه میان میگن : نه نه اینجوری نیست لینوکس خیلی قویه - اپن سورسه - رایگانه - ........
آخه من اگه نتونم کارهایی که به صورت معمول روی ویندوز انجام میدم و یه کاربری ساده حساب میشه با لینوکس انجام بدم لینوکس با همه اپن سورسیش به چه درد من میخوره ؟
به نظر من مهم ساپورته بعد ماهیت سیستم عامل ارزش پیدا می کنه.
به نظر من بهتره که تو قسمت ویکی سایت یه مقدار آموزش ها بر اساس آخرین ورژن های منتشر شده آپدیت بشه.

آفلاین KKKKN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
« پاسخ #4 : 16 دی 1389، 08:37 ب‌ظ »
سلام رفیق
من هم مشکل شما رو دارم و کانکشن وی‌پی‌ان‌م به شدت ناپایداره و فعلا قابل استفاده نیست و راه‌حلی جامع‌ی هم پیدا نکردم واسش و با توجه به درخواست‌هایی که در فروم‌ها مختلف داشتم فقط منتظر راه‌حل هستم.

اما در مورد پستی که شما نوشتی باید  چندتا چیز رو بگم:
۱- حرفتون در مورد قدرت، آزاد بودن ، رایگان بودن و... لینوکس کاملا درسته
۲- لینوکس از روز اول با یک روحیه همکاری و فعالیت همگانی ساخته شد و گسترش پیدا کرد. اگر هیچ‌کس دنبال حل مشکلش نمیرفت مسلما لینوکس این چیزی که میبینیم نمیشد.
۳- ساپورت خیلی مهمه و حرفتون کاملا درسته، اگر شما ساپورت تلفنی و یا حتی حضوری مایکروسافت را داشتید حالا باید کمی نوع ساپورت گرفتن را عوض کنید. در چند میلینگ‌لیست عضو شده‌اید و چند مشکل حل نشده از آنجا داشتید؟
۴- تمام کسانی که در این فروم و هر جای دیگری فعال هستند و به دیگران کمک میکنند افراد عادی هستند که هیچ قراردادی در رابطه با ساپورت کاربران و وظیفه‌ای در قبال مشکلات دیگران ندارند و این تنها لطف اونهاست که شامل حال ما میشه. پس نمیشه انتظار داشت که ویکی قدرتمندی داشت اون هم بدون مشارکت همگانی.

حالا من پیشنهادی دارم. شما چندتا راه‌حل امتحان کن، اگر جواب نگرفتی یا تا حدی مساله رو تونستی حل کنی اینجا برای ما هم بنویس، لاگ مرتبط با موضوعت رو بذار، مشخصات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مرتبط با مشکلت رو عنوان کن تا موضوع برای دیگران هم جذاب بشه و بتونن بهت کمک کنن :)

آفلاین M.S.R

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #5 : 20 دی 1389، 05:30 ب‌ظ »
سلام
موقع ساخت کانکشن ان تیک مربوط به استفاده همه ی افراد از این کانکشن می شود را بردارید! (نمی دونم چرا این طوری است اما وقتی این تیک باشه fail می شه! )

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #6 : 20 دی 1389، 09:17 ب‌ظ »
من تو سایت انگلیسی خوندم نوشته بود تو اوبونتو نباید رمز عبور را بزنی !!! بعد از اینکه کانکت رو زدید بعد باید رمز رو وارد کنید . من مطمئن نیستم ولی می تونید امتحان کنید .

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #7 : 21 دی 1389، 01:05 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز، نمیدونم کانکشن شما چیه، ولی من یه زمانی این مشکلو داشتم و بعد فهمیدم مشکل از اینه که از GPRS استفاده میکنم. چون همراه اول و ایرانسل امکان استفاده از vpn رو نمیدن. وقتی کانکشنمو به adsl تغییر دادم مشکل حل شد...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...