سلام رفیق
من هم مشکل شما رو دارم و کانکشن ویپیانم به شدت ناپایداره و فعلا قابل استفاده نیست و راهحلی جامعی هم پیدا نکردم واسش و با توجه به درخواستهایی که در فرومها مختلف داشتم فقط منتظر راهحل هستم.
اما در مورد پستی که شما نوشتی باید چندتا چیز رو بگم:
۱- حرفتون در مورد قدرت، آزاد بودن ، رایگان بودن و... لینوکس کاملا درسته
۲- لینوکس از روز اول با یک روحیه همکاری و فعالیت همگانی ساخته شد و گسترش پیدا کرد. اگر هیچکس دنبال حل مشکلش نمیرفت مسلما لینوکس این چیزی که میبینیم نمیشد.
۳- ساپورت خیلی مهمه و حرفتون کاملا درسته، اگر شما ساپورت تلفنی و یا حتی حضوری مایکروسافت را داشتید حالا باید کمی نوع ساپورت گرفتن را عوض کنید. در چند میلینگلیست عضو شدهاید و چند مشکل حل نشده از آنجا داشتید؟
۴- تمام کسانی که در این فروم و هر جای دیگری فعال هستند و به دیگران کمک میکنند افراد عادی هستند که هیچ قراردادی در رابطه با ساپورت کاربران و وظیفهای در قبال مشکلات دیگران ندارند و این تنها لطف اونهاست که شامل حال ما میشه. پس نمیشه انتظار داشت که ویکی قدرتمندی داشت اون هم بدون مشارکت همگانی.
حالا من پیشنهادی دارم. شما چندتا راهحل امتحان کن، اگر جواب نگرفتی یا تا حدی مساله رو تونستی حل کنی اینجا برای ما هم بنویس، لاگ مرتبط با موضوعت رو بذار، مشخصات سختافزاری و نرمافزاری مرتبط با مشکلت رو عنوان کن تا موضوع برای دیگران هم جذاب بشه و بتونن بهت کمک کنن