انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمای نصب Adobe Photoshop CS5 ME در اوبونتو 10.10  (دفعات بازدید: 4572 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
فتوشاپ سال‌هاست که پرفروش‌ترین نرم‌افزار ویرایشگر تصاویر نقشه‌بیتی در سراسر دنیا محسوب می‌شود و آن‌چنان معروف و محبوب شده که به استانداردی برای برنامه‌های ویرایشگر عکس تبدیل شده است. این نرم‌افزار به عنوان یکی از بزرگترین منابع در‌آمد شرکت ادوبی هر ساله سود سرشاری را به سوی این شرکت معتبر نرم‌افزاری سرازیر می‌کند. اما همین فتوشاپ غول‌پیکر امروزی، در ابتدای کار محصول بسیار کوچکی بود که اگر استعداد و تلاش تعدادی از دانش‌آموختگان دانشگاه میشیگان نبود، شاید هرگز به موقعیتی این‌چنین نمی‌رسید. هنوز هم ادوبی در نزد بسیاری از گرافیست‌ها به عنوان “سازنده‌ فتوشاپ” معروف است و کمتر کسی از کاربران معمولی می‌داند که شرکت ادوبی در ابتدا تنها یک توزیع کننده‌ فتوشاپ بوده است.

چه کسی باورش می‌شود نرم افزار فتوشاپ از میان سرگرمی‌های دو برادر به وجود آمده و زمانی کل آن بر روی یک دیسکت جا میشده ؟

به جرات می‌توان گفت برخلاف سایر نرم‌افزارها که نمونه‌های نرم‌افزاری مشابه دارند ، فتوشاپ هیچ نمونه نزدیکی به خود ندارد .
مثلا نگاهی به انواع نرم افزارهای پخش موزیک و تصویر بیاندازید … صدها نرم افزار مشابه وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید .
یا مثلا در سطح حرفه‌ای تر ، نرم‌افزاری چون 3D MAX برای انیمیشن سازی حتی نمونه‌های رایگان و قدرتمندی چون Blender وجود دارد .
به جای استفاده از  Microsoft Office میتوان از نمونه مشابه و رایگان و قدرمندی به نام Open Office استفاده کرد.
یا در ژانر نرم افزارهای میکس و مونتاژ ویدئو گزینه های زیادی به جای استفاده از Adobe Premier وجود دارد.
حتی سایر محصولات شرکت ادوبی نیز نرم‌افزارهای مشابه دیگری دارند…

اما انگار تنها این ، فتوشاپ است که یکه تاز و بی رقیب قدرتمندترین نرم افزار ویرایش عکس به شمار می‌رود .

در حال حاضر فتوشاپ تنها برای دو سیستم عامل Windows و Mac ارائه می‌شود و لذا اگر شما از سیستم عامل لینوکس استفاده می‌کنید در حالت کلی باید قید استفاده از فتوشاپ را در لینوکس بزنید . اما با روشی که در این مقاله معرفی می‌کنیم می‌توانید Adobe Photoshop CS 5 ME  را در لینوکس Ubuntu 10.10 استفاده کنید .

این روش کاملا تست شده است و فتوشاپ به صورت کاملا پایدار قابل استفاده است … و همانند ویندوز می‌توانید به صورت مستقیم در فتوشاپ  فارسی تایپ کنید و یا پلاگین‌های مختلف فتوشاپ را نصب و استفاده کنید !

تمامی کلیدهای میانبر فتوشاپ در اینجا هم عمل خواهند کرد … منتها برای استفاده از کلیدهای میانبر حتما می‌بایست زبان کیبورد بر روی انگلیسی باشد

تمامی اکشن‌ها – براش‌ها و پترن‌ها و یا حتی پلاگین‌هایی که نیاز به نصب دارند را می‌توانید همانند ویندوز در اوبونتو نصب کنید و از آن در فتوشاپتان استفاده کنید.

بر خلاف روش‌ ساده‌تری که برخی از آن استفاده می‌کنند … یعنی استفاده از نسخه Portable فتوشاپ و اجرای آن با استفاده از برنامه wine  که فتوشاپ در این حالت مدام crash می‌کند و یا برخی از بخشها عمل نمی‌کنند … در روشی که توضیح داده شد این مشکلات به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت و می‌توانید از فتوشاپ بدون مشکل و یا هرگونه Crash همانند نسخه ویندوزی از آن در لینوکس اوبونتو و به صورت کاملا پایدار استفاده کنید و به صورت مستقیم نیز فارسی تایپ کنید ، علاوه بر اینکه با استفاده از این روش نیازی به کرک کردن فتوشاپ نیز نخواهید داشت .

ادامه مطلب :

http://www.shahvar.net/1389/09/22/installing-photoshop-cs5-me-on-ubuntu-10-10

پینوشت : این راهنما صرفا برای معماری 32 بیتی ارائه شده و برای اجرا به نسخه 32 بیتی ویندوز و فتوشاپ و wine نیاز دارید .

این ترفند با همین شکل بدون تغییر در دیگر توزیعهای گنو لینوکس نیز قابل انجام است .
« آخرین ویرایش: 06 دی 1389، 01:03 ق‌ظ توسط Freeman »

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
واقعا دستت درد نکنه خیلی نیاز بود.
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
واقعا دستت درد نکنه خیلی نیاز بود.

دست نویسندش اقا حامد درد نکنه  :) من صرفا لینک دادم  ;)
« آخرین ویرایش: 06 دی 1389، 12:44 ق‌ظ توسط Freeman »

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
دست جفتتون درد نكنه
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
خیلی مفید بود ولی من تا به حال خیلی راحت می تونستم فتوشاپ رو بدون هیچ تنظیماتی( به جزCS5 ) نصب کنم .

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
+1   \\:D/  آقا دمت گرم

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
متشکرم از "لینک" خوبت

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 174
سلام دوست عزیز ...... من کل اینترنت و گشتم ولی نتونستم فتوسا\ را نصب کتم اما با راهنمایی شما موفق شدم
با اینکه از طریق wine اجرا میشه ولی واقعن حاضر نیستم برم ویندوز نصب کنم

فقط یه مشکل دیگه ای دارم که اگه راهنماییم کنین ممنون میشم .... من یه سیستم خیلی حرفه ای برای طراحی گرافیک دارم که 64bit هستش
این طوری که من متوجه شدم wine تحت x86 ساپورت میشه .... ممنون میشم راهنماییم کنین که ایا ابونتو میتونه نیاز منو بر طرف کنه یا باید برم سراق سایر لینوکس ها

اگه کسی رنکینگ استفاده از لینوکس ها را داره . لینکشو بده
ممنون

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 174
در ضمن من این دستور کار را روی ubuntu 12.04 انجام دادم و جواب داد

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
سلام دوست عزیز ...... من کل اینترنت و گشتم ولی نتونستم فتوسا\ را نصب کتم اما با راهنمایی شما موفق شدم
با اینکه از طریق wine اجرا میشه ولی واقعن حاضر نیستم برم ویندوز نصب کنم

فقط یه مشکل دیگه ای دارم که اگه راهنماییم کنین ممنون میشم .... من یه سیستم خیلی حرفه ای برای طراحی گرافیک دارم که 64bit هستش
این طوری که من متوجه شدم wine تحت x86 ساپورت میشه .... ممنون میشم راهنماییم کنین که ایا ابونتو میتونه نیاز منو بر طرف کنه یا باید برم سراق سایر لینوکس ها

اگه کسی رنکینگ استفاده از لینوکس ها را داره . لینکشو بده
ممنون
این لینک فکر کنم بتونه کمکتون کنه :
http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/10-best-linux-distros-704584/page:1#articleContent
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : راهنمای نصب Adobe Photoshop CS5 ME در اوبونتو 10.10
« پاسخ #10 : 20 تیر 1391، 12:31 ب‌ظ »
عزیزم این پست شما مغایر با قوانین این انجمن هست. لطفا به قوانین توجه فرمایید.

«انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد مایل نماید معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش چنین ارسال‌هایی را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمی‌شود.»

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ : راهنمای نصب Adobe Photoshop CS5 ME در اوبونتو 10.10
« پاسخ #11 : 20 تیر 1391، 04:04 ب‌ظ »
این پست به همان دلیل که سلمان العلما شیرازی گفتن قفل میشه.
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1391، 04:07 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win