انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چگونه می توان دو کامپیوتر که بر روی هر دو آنها ابونتو نصب است را به هم متصل کرد؟  (دفعات بازدید: 2226 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
آیا روشی به غیر از خط فرمان وجود دارد که بتوان  دو کامپیوتر  که دارای لینوکس اند را با کابل کراس به هم متصل کرد؟

lomion

• مهمان
از طریق واسط Network Manager هم میشه. آی پی و باقی مشخصات رو دستی تنظیم کرد و اتصالی به صورت نقطه به نقطه بینشون برقرار کرد :)

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
در قسمت  network connections>wired گزینه  add را انتخاب می کنم.
در  قسمت ivp4 settings گزینه manual  از قسمت method را انتخاب کرده و به هر کامپیوتر یک IP می دهیم.

در ادامه باید چه کار انجام داد و آیا این مراحل درست است؟

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
در قسمت  network connections>wired گزینه  add را انتخاب می کنم.
در  قسمت ivp4 settings گزینه manual  از قسمت method را انتخاب کرده و به هر کامپیوتر یک IP می دهیم.

در ادامه باید چه کار انجام داد و آیا این مراحل درست است؟
خوب الان که Ip دادید ping کنید کامپیوتر ها رو. ببینید میتونن همدیگرو ping کنن. در این صورت کامپیوتر ها وصل شدن.
ping the-other-computer-ip
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
ping هیچ بسته ای دریافت نمی کند.

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
ping هیچ بسته ای دریافت نمی کند.
من خودم وقتی که به صورت دستی به دو تا سیستم IP دستی میدم راحت همدیگرو ping میکنن.
مثلا IP های: ۱۹۲.۱۶۸.۱۰.۱۰ و netmask هم 255.255.255.0
واسه سیستم دیگه هم مثلا این IP:
۱۹۲.۱۶۸.۱۰.۲۰ و همون netmask
بعد از set کردن این IP ها اصولا باید هم دیگه رو Ping بکنن.
شما ببین شاید firewall مانع شده باشه. یه بار اگه firewall فعال هستش غیر فعالش کن ببین جواب میده. (توصیه نمیشه firewall همیشه غیر فعال باشه. اما من دقیقا نمیدونم چه طور باید مثلا واسه این کار access داد)
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
یه راه ساده ‌اش اینه که firestarter رو نصب کنی. بعد از اون یکی سیستم پینگ کنی. در محیط firestarter میتونی latest events رو ببینی، (اسمش دقیق یادم نیست) خلاصه وضعیت آخرین اتفاق‌ها رو نشون میده. بعد میتونی روی اونی که مربوط به پینگ اون سیستم میشه کلیک کنی و بهش اجازه دسترسی بدی. همونطور که گفتید غیر فعال کردن فایروال هم کار میکنه.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
یک مسئله جالب اینست که ping  در زمانی که از samba برای اتصال ویندوز و لینوکس استفاده می کردم هیچ بسته ای دریافت نمی کرد ولی با smb می توانستم به ویندوز دسترسی پیدا کنم.

مسئله اساسی این است که دفعه اول هر بار که درایو را  که به اشترک گذاشته شده بود را ازطریق firefox باز می کردم به صورت خودکار در  home/.gvfs مانت می شد ولی فعه دوم فقط از طریق firefox دسترسی داشتم و درایو مورد نظر مانت نمی شد.

البته با  network tools در قسمت  traceroute یا  port scan آی پی کامپیوتر مقصد را وارد می کردم  در هر دوی کامپیوتر ها سند و رسیو  داشتم ولی ping رسیو نداشت.