انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

به نظرتون کدوم آفیس برای استفاده در اوبونتو بهتره ؟

open office
21 (35.6%)
libre office
22 (37.3%)
IBM lotus
5 (8.5%)
gnome office
3 (5.1%)
siag office
1 (1.7%)
yozo office
0 (0%)
soft maker office
0 (0%)
mirosoft office
5 (8.5%)
koffice
2 (3.4%)

مجموع آرای اعضا: 39

نویسنده موضوع: به نظرتون کدوم آفیس برای استفاده در اوبونت  (دفعات بازدید: 7195 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
سلام
می خواستم نظرتون رو راجع به بهریت آفیس بدونم . در ضمن هر کاربر می تواند تا ۸ گزینه را انتخاب کند  و یا حتی  می تواند رای خود را باتوجه به نظرات و گفته های بقیه عوض کند تا نتیجه خوبی برای استفاده همه گرفته بشه . در ضمن Go-oo هم به پروژه libre  پیوسته و برای همین در گزینه ها نیامده . لطفا برای انتخاب گزینه خود به موارد زیر دقت کنید :

۱- قیمت
۲- به اشتراک گذاشتن فایل های ذخیره شده
۳- پشتیبانی کامل از سیستم عامل های دیگر
۴- پشتیبانی خوب
۵- عملکرد آسان
۶- پسوند های خروجی و ورودی برنامه
۷- متن باز بودنش
۸- و ...

در ضمن با دانلود برنامه soft maker شما به خیریه هم کمک می کنید ( برای اطلاعات بیشتر به سایت آن مراجعه کنید !! و برای دانلود lotus هم باید دروغ بگویید و نام کشورتان را عوض کنید تا بتونید دانلودش کنید . ( که من این کار رو نکردم )
ممنون
« آخرین ویرایش: 29 آذر 1389، 09:38 ق‌ظ توسط *mahdiar* »

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
من با كي دي اي كار نكردم ولي فكر كنم بايد كي آفيس رو هم اضافه كني البته اگر منظورت گنوم نيست.
اون مايك...فت آفيس همون آفيس ويندوزه يا يك چيز اوپن سورس ديگه است؟
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
۱- دو گزینه آخر شما کاملا مشخص هست که اپن سورس و نرم افزار آزاد نیستند (طبق مورد ۷ )
۲ - من libre office نسخه کاندید رو نصب کردم اصلا هیچ فرقی هم با اپن آفیس نداره و تنها فرقی که پیدا کردم اینکه آیکون libre office از آیکون قدیمی سان استفاده می کننه
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
استفاده از  مایکروسافت افیس  در  لینوکس برای  استفاده از  زبان فارسی  کاملا بی فایده است .

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
استفاده از  مایکروسافت افیس  در  لینوکس برای  استفاده از  زبان فارسی  کاملا بی فایده است .

منظورتان چیست؟

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291

منظورتان چیست؟
لايك براي Alend
ولي مايك...افت آفيس كلي قسمت picture و ايناش كاركرده چرا بدرد نخوره
ممنون ميشيم بيشتر توضيح بديد
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
هیچ نرم افزار آفیسی به تکامل یافتگی و پیشرویی مایکروسافت آفیس نیومده من منظورم این هستش که در  لینوکس ؛ به دلیل اینکه در  آفیس مایکروسافت نمی توان از کلمات فارسی (در  لینوکس )‌استفاده کرد و کلمات به صورت گسسته نوشته می شوند در  حقیقت نصب برای کسی که بخواهد از  برنامه استفاده کند مشکل خواهد بود (برای استفاده از  کلمات فارسی ).

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
من با كي دي اي كار نكردم ولي فكر كنم بايد كي آفيس رو هم اضافه كني البته اگر منظورت گنوم نيست.
اون مايك...فت آفيس همون آفيس ويندوزه يا يك چيز اوپن سورس ديگه است؟
درسته ولی koffice همون open office  که برای kde بهینه سزی شده و چیز زیاد متفاوتی نیست . نه منظور همون آفیس وین....دوزه !
۱- دو گزینه آخر شما کاملا مشخص هست که اپن سورس و نرم افزار آزاد نیستند (طبق مورد ۷ )
۲ - من libre office نسخه کاندید رو نصب کردم اصلا هیچ فرقی هم با اپن آفیس نداره و تنها فرقی که پیدا کردم اینکه آیکون libre office از آیکون قدیمی سان استفاده می کننه

نه من نگفتم اینا متن بازند منظورم این بود که به این نکته هم دقت کنید ! برای بعضیا مثل من همینکه یک نرم افزار متن باز باشه مزیته !
کاملا موافقم ! واقعا مشکل سازه ! ولی خوب می خواستم گزینه ها کامل باشن .

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
KOffice چی شد؟؟؟
در ضمن لایک واسه طاهر :)

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
نقل‌قول
درسته ولی koffice همون open office  که برای kde بهینه سزی شده و چیز زیاد متفاوتی نیست .

والا اون چیزی که من دیدم این نبود ها !!! تا جایی که من میدونم از بیس جداست و حتی هیچ شباهت ظاهری هم با اوپن آفیس نداره

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
نقل‌قول
درسته ولی koffice همون open office  که برای kde بهینه سزی شده و چیز زیاد متفاوتی نیست .

والا اون چیزی که من دیدم این نبود ها !!! تا جایی که من میدونم از بیس جداست و حتی هیچ شباهت ظاهری هم با اوپن آفیس نداره
+1
من که کلی با اوپن آفیس کار کردم ولی koffice رو نتونستم استفاده کنم چون کلا متفاوت بود ، البته خیلی دلم میخواد کار با اونم یاد بگیرم ولی وقتی دیدم با هم فرق دارند (‌حداقل از نظر ظاهر )  فعلا بیخیال شدم
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
اگر امکان دارد مشکلات oo با زبان فارسی را ذکر کنید.
نظرتان در باره latex چیست.
« آخرین ویرایش: 28 آذر 1389، 01:20 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
اگر امکان دارد مشکلات oo با زبان فارسی را ذکر کنید.
نظرتان در باره latex چیست.
من ندیدم تاحالا ازلاتک برا کارای معمولی استفاده کنن!بیشتر برا تایپ پایان نامه و....استفاده میشه.
ضمنا اپن آفیس آفیس قشنگیه.
من از اون گزینه یکی به آخر هم استفاده کردم.البته نه زیاد چون کرکش کردم.ولی خب ظاهرش از اپن آفیس بهتر بود.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
واسه لینوکس lotus خیلی مناسب  هست چون محیطی نزدیک تر  و آشنا تر به آفیس ویندوز  داره کاربر راحت تر  میتونه ازش  استفاده کنه ولی ممنوعیت دانلود برای  ایران وجود داره اگه کسی بیاد و برنامه رو دانلود کنه و واسه آپلود بزاره تا بقیه ازش  استفاده کنن خیلی خوب  میشه . ;)

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
درسته ولی koffice همون open office  که برای kde بهینه سزی شده و چیز زیاد متفاوتی نیست . نه منظور همون آفیس وین....دوزه !

دوست عزیز koffice از پایه و اساس با OpenOffice.org فرق می کنه ! بعد از انتشار نسخه ی 2.3 هم اسمش میشه Calligra ...