انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

آیا شما فقط یک سیستم عامل دارید و آن هم لینوکس است یا در کنار آن ویندوز هم دارید؟

من فقط یک سیستم عامل دارم و آن هم لینوکس است
15 (28.8%)
من در کنار لینوکس ویندوز دارم
26 (50%)
من لینوکس را در سیستم مجازی نصب کرده ام
0 (0%)
من ویندوز را در سیستم مجازی نصب کرده ام
5 (9.6%)
من چند لینوکس دارم
6 (11.5%)

مجموع آرای اعضا: 52

بستن رای گیری: 18 دی 1389، 01:20 ق‌ظ

نویسنده موضوع: رفیق بد! ویندوز در کنار لینوکس!  (دفعات بازدید: 12347 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ به: رفیق بد! ویندوز در کنار لینوکس!
« پاسخ #15 : 01 دی 1389، 11:01 ب‌ظ »
من کدوم گزینه رو تو نظر سنجی بزنم ؟ تمام موارد زیر شامل حال من میشه

نقل‌قول
من در کنار لینوکس ویندوز دارم
من لینوکس را در سیستم مجازی نصب کرده ام
من ویندوز را در سیستم مجازی نصب کرده ام
من چند لینوکس دارم
تازه باید گزینه من چند ویندوز دارم رو هم اضافه کنم ;)

به هر حال علل استفاده من از ویندوز موارد زیر است
۱- PES (البته از طریق wine نصبش کردم اما بعضی مواقع هنگ می‌کنه)
۲- دانلود شبانه (البته مشکل من دانلود منیجر یا زمانبندی دانلود منیجر نیست ، مشکل من نبودن راهی مطمئن برای اتصال خودکار به اینترنت شبانه هست)
۳- برخی نرم افزارهایی که یا معادل لینوکسی ندارند یا معادل لینوکسی‌شون کامل نیست ) مثل نرم افزار های OCR و ...

من ویندوز رو بصورت مجازی دارم فقط به خاطر دانلود منیجر  ](*,)

شما دانلود منیجر های multiget و fatrat رو امتحان کردید؟

آفلاین amirdj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
« پاسخ #16 : 02 دی 1389، 02:02 ق‌ظ »
1-mandriva 2010.1
2-Mint 9 KDE
3-windows 7
4- mac osx 10.6.2
on VirtualBox
5- gentoo
6- windows 2008 server
7- arch

هر کدومشون یه کارایی داران که اون یکی ها ندارن :))

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #17 : 02 دی 1389، 11:42 ق‌ظ »
  نرم افزار  خوبی جهت رکورد از کارت tv در لینوکس نیافتم هرچند که با VLC فقط تصویر را کپچر کردم!
من با همون vlc فیلمم ضبط می کنم و مشکلی ندارم . ;D

در ضمن من فقط اوبونتو دارم در واقع از نسخه 10.04 که اومد دیگه کامپیوترم ویندوز به خودش ندیده !! ولی برای آفیس واقعا به مشکل خورده ام مثلا با impress یه فایل درست می کنم ولی تو پاوروینت خیلی به هم ریخته نشونش میده ! برای پروژه های دانشگاه واقعا به مشکل خوردم ولی بازم ویندوز نریختم !!!!!
« آخرین ویرایش: 02 دی 1389، 11:45 ق‌ظ توسط *mahdiar* »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #18 : 02 دی 1389، 12:04 ب‌ظ »
1-mandriva 2010.1
2-Mint 9 KDE
3-windows 7
4- mac osx 10.6.2
on VirtualBox
5- gentoo
6- windows 2008 server
7- arch
رکورد جهانی زدی!!
 ;) :o
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #19 : 02 دی 1389، 12:33 ب‌ظ »
1-mandriva 2010.1
2-Mint 9 KDE
3-windows 7
4- mac osx 10.6.2
on VirtualBox
5- gentoo
6- windows 2008 server
7- arch

سلام
آقا یک سوال ویندوز سرور می خوای چیکار؟ مگه خونتون توی دیتا سنتره؟(البته خوشبختانه یا متاسفانه من فقط یکی دوبار بهش وصل شدم و فقط vps خاموش روشن میکردم در واقع خیلی کم از فابلیتهاش آگاهی دارم(البته اگر چیزی داشته باشه))
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 02 دی 1389، 01:07 ب‌ظ »
این هم لیست سیستم عامل های من
۱- ubuntu 10.4 32bit
۲- debian lenny 64 bit
3- arch 64bit
4- windows 7
5- wndows xp
-علاوه بر اینها مک و پارسیکس و مینت و  ویندوز ۷ و xp رو هم روی ویرچوال باکس دارم

تا حالا سیستم عامل اصلی من اوبونتو بود اما مدتی هست که تقریبا به آرچ مهاجرت کردم، نمی‌دونم این آرچ چی داره که وقتی باهاش کارمی‌کنی دیگه نمی‌تونی ازش دل بکنی

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
« پاسخ #21 : 02 دی 1389، 01:26 ب‌ظ »
خیلی جالب شد
اصلا این طوریش رو انتظار نداشتم! فکر می کردم که تعداد کاربران ویندوز دار حداقل نصف یا بیشتر باشند که تقریبا هم این طور هست ولی این کلکسیون سیستم عامل رو خیلی انتظار نداشتم.
حالا واقعا با این همه سیستم عامل جایی برای نرم افزارهای دیگه و فیلم و موسیقی روی هارد دیسک شما مونده؟ :)

البته تعداد این کاربران باید خیلی کم باشد، ولی بهتر اینه که توضیح مختصری راجع به این که واقعا چه نیاز جدی به این سیستم عامل ها دارید که حتما باید همه اینها رو با هم داشته باشید.

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #22 : 02 دی 1389، 02:31 ب‌ظ »
من کاربر ویندوز هستم، هنوز! زمانی که از کوبونتو 9.10 با یه دایل آپ مودم اکسترنال استفاده می کردم، روی سیستمم فقط توزیع کوبونتو بود به مدت 6 یا 7 ماه، و با خط دایل آپ نیاز هام برطرف میشد تقریبا! اما حالا، شناساندن مودم وایرلس اولین مشکل من با اوبونتو 10.10 بود، بعد برگشتم به 10.04 که با نصب یه درایور حل شد. اما مشکلی که وجود داره در این دو توزیع، کرش کردن بعد از ری بوت هست؛ یعنی قبل از اینکه گراب بالا بیاد. این در حالیه بود که من با ویندوز اریجینالم که رو لپتاپم بود هیچ مشکلی نداشتم، و 5 تا دی وی دی ایمیج رو مجبور شدم دوباره برگردونم، حالا این زمان نصب یک طرف، بک آپ قبل از نصب اوبونتو و تعمیر گراب بعد از حذف اوبونتو طرف دیگه. ضمن اینکه من فقط با فتوشاپ و مجموعه آفیس مایکروسافت کار دارم و فقط برای اینکه طوری نباشه که از گنو/لینوکس چیزی ندونم خواستم به لینوکس برگردم.
جدای از اینها، نیم ساعت با خط 256 طول کشید تا ubuntu-restricted-extras رو نصب کنم، بعد دیدم کیفیت فیلم ها اصلا قابل مقایسه با اجرای آن ها در ویندوز نیست، همچنین کیفیت صدا هم بسیار پایین بود و با اینکه سیستم صدا داشت کلید mute صفحه کلیدم روشن بود و کلید ها به طور کل درست کار نمی کردند مثل کلید روشنایی صفحه نمایشگر. نمایشگر لپتاپم ال ای دی هست و درایور کارت گرافیک هم دانلود و نصب کرده بودم. متاسفانه اصلا خوب جواب نداد، و البته دلیلی که باعث شد به ویندوز برگردم کرش قبل گراب بود.
نباید وقتی یه نسخه جدید یا یه آپدیت جدید برای یه توزیع بیاد چیزهایی بهتر بشه، اما چیزی که خوب بود خراب بشه!. یادمه اون زمان، وقتی با یه خط اینترنت پرسرعت! سیستمم رو آپدیت کرده بودم، رابط گرافیکی بالا نمی اومد و من دوباره به دردسر افتاده بودم تا درایور انویدیا رو بار دیگه نصب کنم..
« آخرین ویرایش: 02 دی 1389، 02:37 ب‌ظ توسط J »

آنلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #23 : 02 دی 1389، 03:35 ب‌ظ »
  نرم افزار  خوبی جهت رکورد از کارت tv در لینوکس نیافتم هرچند که با VLC فقط تصویر را کپچر کردم!

در ضمن من فقط اوبونتو دارم در واقع از نسخه 10.04 که اومد دیگه کامپیوترم ویندوز به خودش ندیده !! ولی برای آفیس واقعا به مشکل خورده ام مثلا با impress یه فایل درست می کنم ولی تو پاوروینت خیلی به هم ریخته نشونش میده ! برای پروژه های دانشگاه واقعا به مشکل خوردم ولی بازم ویندوز نریختم !!!!!

اگر لطف کنید و تنظیمات را را نیز ذکر کنید احتمالا دیگر با ویندوز کاری ندارم!

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #24 : 02 دی 1389، 04:10 ب‌ظ »

اگر لطف کنید و تنظیمات را را نیز ذکر کنید احتمالا دیگر با ویندوز کاری ندارم!

یه سر به این پست بزن ایشالا درست میشه  ;D

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14629.0.html

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 03 دی 1389، 01:32 ق‌ظ »

حالا واقعا با این همه سیستم عامل جایی برای نرم افزارهای دیگه و فیلم و موسیقی روی هارد دیسک شما مونده؟ :)
جای فیلم و موسیقی که روی هارد اکسترناله :D

البته تعداد این کاربران باید خیلی کم باشد، ولی بهتر اینه که توضیح مختصری راجع به این که واقعا چه نیاز جدی به این سیستم عامل ها دارید که حتما باید همه اینها رو با هم داشته باشید.

البته خیلی هم نباید کم باشند چون بخش عظیمی از کاربرانی که به سمت لینوکس میرن برای در ابتدا هدفشون تجربه دنیاهای جدید هست ، و خوب لینوکس هست و هزاران دنیای جدید ، من خودم توی این دو سه سالی که با لینوکس آشنا شدم تقریبا تمام توزیع‌های معروف رو تست کردم ، حتی زمان‌هایی ۷-۸ لینوکس همزمان داشتم و از هرکدوم که خوشم اومده مدت بیشتری نگهش داشتم، الان هم سیستم عامل های روی کامپیوترم رو به علل زیر دارم :

اوبونتو : تا همین یک ماه پیش توزیع اصلی‌ای بود که باهاش کار می‌کردم و هنوز خیلی از برنامه ها از جمله اپن آفیس رو فقط روی اوبونتو نصب دارم و بعلت کم بودن ترافیک اینترنتم هنوز روی آرچ نصیشون نکردم ، بعد از مهاجرت کامل به آرچ پاکش می‌کنم

دبیان : حدود ۲-۳ ماه است که نصبش کردم ، در کل سیستم عامل خوب و پایداریه اما چون آرچ خیلی  چشمم رو گرفته بزودی پاکش می‌کنم

آرچ : سیستم عامل اصلی

ویندوز ۷ : همونطور که گفتم بازی و برخی برنامه های ویندوزی که معادل لینوکسی ندارند

ویندوز xp : یه چند تا برنامه ویندوزی قدیمی که روی ۷ نصب نمیشند (بزودی یکی از ۲ویندوزم رو پاک می‌کنم)

و اما سیستم عامل های ویرچوال باکس: مینت و پارسیکس رو که برای تست کردن نصب کردم و مدت زیادی هست که بهشون سر نزدم وقت کنم پاکشون می‌کنم ، مک رو هم فعلا دارم تست می‌کنم ، ویندوز هارو هم با اینکه روی کامپیوترم دارم برخی مواقع پیش میاد که وقتی تو لینوکس هستم نیاز به بک برنامه ویندوزی دارم برای همین ویندوزها رو علاوه بر کامپیوتر روی ویرچوال باکس هم دارم

البته پس از مدتها تست سیستم عامل های مختلف اکنون دنبال آرامشم برای همین اگر وقت کنم بزودی همه اونها رو پاک میکنم و فقط آرچ رو نگه میدارم و یکی از ویندوزها رو برای مواقع ضروری و شاید هم یک ویندوز در ویرچوال باکس
« آخرین ویرایش: 03 دی 1389، 11:25 ب‌ظ توسط sunpda »

آفلاین amirdj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
« پاسخ #26 : 03 دی 1389، 10:52 ب‌ظ »
نقل‌قول
(البته خوشبختانه یا متاسفانه من فقط یکی دوبار بهش وصل شدم و فقط vps خاموش روشن میکردم در واقع خیلی کم از فابلیتهاش آگاهی دارم(البته اگر چیزی داشته باشه))

متاسفانه تو این انجمن دیدگاه بسیار بدی و غیر واقعی نسبت به ویندوز وجود داره

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #27 : 03 دی 1389، 11:30 ب‌ظ »
دوست من استفاده نکردن به منظور داشتن دیدگاه بد و غیر واقعی بودن نیست که...
شما یه سری به تاپیک چرا لینوکس استفاده می کنیم بزن اونجاست که می فهمیم چرا لینوکس رو استفاده می کنیم و برتر از ویندوز می دونیمش  ;)

lomion

• مهمان
« پاسخ #28 : 04 دی 1389، 07:39 ب‌ظ »
به نظرم این مساله کاملا شخصی و به کاربردش مربوطه. گاهی وقتها ویندوز لازمه، گاهی گنو/لینوکس گاهی هم *بی اس دی یا بقیه. کاربرای گنو/لینوکس اونایی هستن که سعی می کنن بیشتر این کارا رو با گنو/لینوکس انجام بدن.

دوست من استفاده نکردن به منظور داشتن دیدگاه بد و غیر واقعی بودن نیست که...
شما یه سری به تاپیک چرا لینوکس استفاده می کنیم بزن اونجاست که می فهمیم چرا لینوکس رو استفاده می کنیم و برتر از ویندوز می دونیمش  ;)

از این تاپیکها داریم توی انجمن :) لازم نیست یکی دیگه ایجاد بشه ;)

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #29 : 04 دی 1389، 08:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
(البته خوشبختانه یا متاسفانه من فقط یکی دوبار بهش وصل شدم و فقط vps خاموش روشن میکردم در واقع خیلی کم از فابلیتهاش آگاهی دارم(البته اگر چیزی داشته باشه))

متاسفانه تو این انجمن دیدگاه بسیار بدی و غیر واقعی نسبت به ویندوز وجود داره
سلام
آقا امیر من که همون اول گفتم که نمی دونم چه قابلیتهایی داره واز شما خواستم که بیشتر توضیح بدید که بیشتر بدونم چون واقعا دلیل نصب ویندوز سرور روی کامپیوتر شخصی (که هیچ شباهتی به سرور های معمولی نداره )رو نمی فهمم در کل من اصلا در این باره دیدگاهی ندارم که بخواد بد باشه یا خوب باشه؟!!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره