حالا واقعا با این همه سیستم عامل جایی برای نرم افزارهای دیگه و فیلم و موسیقی روی هارد دیسک شما مونده؟
جای فیلم و موسیقی که روی هارد اکسترناله
البته تعداد این کاربران باید خیلی کم باشد، ولی بهتر اینه که توضیح مختصری راجع به این که واقعا چه نیاز جدی به این سیستم عامل ها دارید که حتما باید همه اینها رو با هم داشته باشید.
البته خیلی هم نباید کم باشند چون بخش عظیمی از کاربرانی که به سمت لینوکس میرن برای در ابتدا هدفشون تجربه دنیاهای جدید هست ، و خوب لینوکس هست و هزاران دنیای جدید ، من خودم توی این دو سه سالی که با لینوکس آشنا شدم تقریبا تمام توزیعهای معروف رو تست کردم ، حتی زمانهایی ۷-۸ لینوکس همزمان داشتم و از هرکدوم که خوشم اومده مدت بیشتری نگهش داشتم، الان هم سیستم عامل های روی کامپیوترم رو به علل زیر دارم :
اوبونتو : تا همین یک ماه پیش توزیع اصلیای بود که باهاش کار میکردم و هنوز خیلی از برنامه ها از جمله اپن آفیس رو فقط روی اوبونتو نصب دارم و بعلت کم بودن ترافیک اینترنتم هنوز روی آرچ نصیشون نکردم ، بعد از مهاجرت کامل به آرچ پاکش میکنم
دبیان : حدود ۲-۳ ماه است که نصبش کردم ، در کل سیستم عامل خوب و پایداریه اما چون آرچ خیلی چشمم رو گرفته بزودی پاکش میکنم
آرچ : سیستم عامل اصلی
ویندوز ۷ : همونطور که گفتم بازی و برخی برنامه های ویندوزی که معادل لینوکسی ندارند
ویندوز xp : یه چند تا برنامه ویندوزی قدیمی که روی ۷ نصب نمیشند (بزودی یکی از ۲ویندوزم رو پاک میکنم)
و اما سیستم عامل های ویرچوال باکس: مینت و پارسیکس رو که برای تست کردن نصب کردم و مدت زیادی هست که بهشون سر نزدم وقت کنم پاکشون میکنم ، مک رو هم فعلا دارم تست میکنم ، ویندوز هارو هم با اینکه روی کامپیوترم دارم برخی مواقع پیش میاد که وقتی تو لینوکس هستم نیاز به بک برنامه ویندوزی دارم برای همین ویندوزها رو علاوه بر کامپیوتر روی ویرچوال باکس هم دارم
البته پس از مدتها تست سیستم عامل های مختلف اکنون دنبال آرامشم برای همین اگر وقت کنم بزودی همه اونها رو پاک میکنم و فقط آرچ رو نگه میدارم و یکی از ویندوزها رو برای مواقع ضروری و شاید هم یک ویندوز در ویرچوال باکس